3 жовтня 2012 15:28
44

На сегодняшнем матче Лиги чемпионов ультрас "Динамо" будут одеты в черные цвета

2 жовтня 2012 року стался подія, що остаточно викреслила Україну з числа країн, де панує закон та існує правосуддя. Незважаючи на численні порушення під час слідчих дій, незважаючи на те, що досі не знайдено знаряддя скоєння злочину, незважаючи на те, що свідки не впізнали у підозрюваних вбивць судді Зубкова, а також заявили в суді про те, що на них тисли слідчі, суд виніс вирок батьку й сину - Дмитру та Сергію Павличенкам, визнавши їх винними у вбивстві, якого вони не скоювали. Цей вирок суду - вирок не лише безневинним громадянам України, це - вирок державі, яку відтепер не можна вважати правовою.

Відтепер, і до моменту, допоки Сергія та Дмитра не буде звільнено, а винуватців їхніх страждань суворо покарано, всі наші акції проходитимуть під єдиним гаслом - "Волю Павличенкам!". Ми зробимо все можливе для того, аби привернути увагу української та світової громадськості до цього випадку. Будь-які кроки на цьому шляху ми вважаємо законними, адже правосуддя в Україні більше не існує, тож свою свободу громадяни мають захищати власноруч.

На наступному матчі наші сектори будуть вдягнені в чорні кольори. Жодних банерів не буде вивішено протягом першого тайму гри. Окрім одного...

Ми закликаємо уболівальників всіх клубів, та всіх небайдужих приєднатися до нашої боротьби. Адже кожного в цій країні може бути звинувачено у злочині, який він не скоював, незалежно від його політичних поглядів, мови, чи клубних уподобань. Лише разом ми захистимо свою свободу. Лише той гідний життя й волі, хто щодня за них йде на бій! СВОБОДУ ЧЕСНИМ! СВОБОДУ ПАВЛИЧЕНКО!. 

Впечатление что человеки пишущие о политике просто элементарно не читают больше пары строк данной статьи. При чем здесь политика. Хулс пытаются защитить своих, себя, нас с вами. Хуже равнодушия только преступление. Стадо мычащих коров на бойне(((
Все эти акции,митинги,выборы-полная и ничего не стоящая чепуха. АК-47.
http://fakty.ua/133295-odin-vysokopostavlennyj-chinovnik-predlozhil-mne-sdelku-ya-beru-na-sebya-ubijstvo-sudi---i-moyu-semyu-ne-trogayut
Павличенко в отягощающие добавили - ультрас Динамо. Пока мы едины-мы непобедимы!!!
Давайте мухи отдельно, а котлеты отдельно! Нам хватает кротов, ФФУ, Премьер-лиги... !!! Еще и на матчах Динамо "привертати увагу"???!!! Может хватит??? Хоть на футболе от этого отдохнуть можно?! Есть множество других мест и методов и вас поддержу и только ЗА!!! Но не на футболе и не на играх Динамо!!! Это-же сразу используют власть-имущие и обвинять клуб будут!!! Не уж-то не понятно?!
и мой вам риспект! только обединившись можна с ними боротся. ато покращювачи так покращят, что всем мало непокажется. есть такая пословица. соседа с низу грабели, я молчял. соседа с верху грабели я молчял. меня грабели, я кричял, но никто непомог.
Сховати
ето слижком пичялная пасловица
Поддерживаю ультрас!! На 100 % согласен с постами ребят выше!!
Все правильно - только так и строится гражданское общество. P.S. Поражают люди, критикующие акцию ультрас - неужели лень взглянуть дальше своего носа? А если природа умом обделила, так лучше уж молчать...
Не забывайте, уважаемые дописувачи, что судейский беспредел на футбольном поле начался после серии беспределов в "народных" судах различных инстанций. Власть (и футбольная в том числе) в руках беспредельщиков, и уже многие игроки teamkrot почуствовали безнаказанность и бьют соперников не стесняясь. Так что ультрас делают то что надо.
Не розумію, яким чином стосується ця акція тих людей, що відписують тут негативні коменти? Ультраси мають Конституційне право на протест та правду, захищають як можуть свого товариша. Ніхто ж не ввів чорний дрес-код на стадіоні, не змушує вас скандувати прізвище засудженого? До чого знову ця цистерна жовчі??? Тим паче багато хто з цих вічно незадоволених і на матч-то не підуть))) Але ж своє "фе" треба висказати. Я підтримую наразі ультрасів, в наш час турбота про ближнього і колективна допомога як ніколи важливі! Хай вони доб*ються правди!