23 вересня 2012 14:39
29

Вячеслав ШАРАФУДИНОВ: "Мне кажется, что Гармаш не относится к незаменимым игрокам"

Коментатор каналу «Футбол» В’ячеслав Шaрафудінов — про шанси «Динамо» й «Шахтаря».

— В’ячеславе Вікторовичу, вже вдруге за останні три тижні зустрінуться «Шахтар» та «Динамо». Як думаєте, чи не забагато елькласико у вересні?
— Для вболівальників, напевно, воно добре, а для команд — навряд, тому що обидві грають у єврокубках, і ця принципова гра зараз недоречна. Дербі повинно бути в міру, але що вдієш — така примха жеребу.

— Мої колеги впевнені, що гра на Кубок України буде менш видовищною, оскільки відбудеться після матчів Ліги чемпіонів…
— Погоджуся, й, найперше, воно так і станеться через те, що тренери будуть змушені вдатися до ротації. Мабуть, було би краще, якби команди зіграли пізніше.

— Ви, впевнена, вболіватимете за «гірників». І все ж, на ваш погляд, де шукати шанси динамівцям?
— «Динамо» ми в Парижі бачили… У команді є класні футболісти, але гра на сьогодні, на жаль, відсутня. Головна проблема в тому, про що Сьомін сказав на післяматчевій прес-конференції у Франції: «Нам забили два стандарти».

— Нефарт «Донбас-Арени», на якій кияни ще жодного разу не виграли: він справді є чи вся справа у несумісності сил «Динамо» і «Шахтаря»?
— «Динамо», яке ми бачили в Донецьку 2 вересня, не мало шансів проти опонента. Тож «Донбас-Арена» тут ні до чого. Якщо команда грає — то грає, а перекладати провину на нефарт не варто. Якщо футболісти «Динамо» — професіонали, то повинні вийти й показати цим фанатам, що вони — сильніші! А не те, що робив Гармаш…

— Чи можна порівнювати дуель грандів у Кубку України й чемпіонаті?
— Думаю, що так. Обидва змагання важливі, адже є принциповими. Напевне, в тих виконавців, які у вівторок сиділи на лаві запасних, буде бажання щось довести. Думаю, все одно поєдинок буде видовищним, хоч і не надто високої напруги.

— У Донецьку точно не зіграє Денис Гармаш. Як думаєте, це вагома втрата для команди Юрія Сьоміна?
— На цю позицію є ті ж Вукоєвич, Богданов. Звісно, молодому й амбітному Гармашу хотілося би вийти на поле, але коректно поводитися треба вміти в будь-якій ситуації. А те, що стосується його незамінності, мені здається, він до таких не належить.

— І ще: на ваш погляд, чи можливий такий варіант, за якого наставники команд дадуть відпочити практично всім основним виконавцям, після Ліги чемпіонів?
— Гравців у обох команд чимало, якісь ротації будуть, адже треба випробовувати нові варіанти. Цілком можливо, що замінять Михалика, через травму. Але, по суті, не надто впевнено він зіграв і з ПСЖ. Потрібно надати шанс й іншим виконавцям, котрі є в наявності в «Динамо». Також можливі ротації в обороні, наприклад, поява Шовковського, адже такий класний і досвідчений воротар, можливо, наведе лад у своїх володіннях.

— На ваш погляд, що означатиме поразка для «Динамо» і навпаки — для «Шахтаря»?
— Для гірників вона буде неприємнішою, тим паче, вдома, адже вони наразі в хорошій формі. Для обох команд головна мета на сьогодні — Ліга чемпіонів, а Кубок все ж — третій за значимістю.

Анна БАРАХТЯНСЬКА, «Український футбол».

Нашли, блин, эксперта. Лучше бы теть Клаву, которая туалеты на ДА моет, спросили. У нее хоть с дикцией порядок будет.
Сховати
Вон,один есть "Футбольный код" ведёт.И с дикцией у него всё ок,да только слушать его не хочется абсолютно!Может быть особая дикция это и есть своего рода фишка?
Сховати
Зато слушать Шарафу который насилует на всю страну русский и украинский языки, и здравый смысл)!Самый кайф!
Да хороший он комментатор.Да,своеобразный,но...Мне он поболее нравится нежели те совершенно безцветные коментаторы,которые говорят вреде правильно и без ошибок,но слушать их ну,никак не хочется.
Сховати
Добрая вы душа Стас).
Сховати
Лучше пускай и с ошибками,зато иметь своё лицо и свой почерк.Чем просто никак.Хотя и быз ошибок.Меня нынешние коментаторы молодые на УТ 1 просто умиляют.Особенно тот,что ведёт "Футбольный код".Вот уж дей
ствительно бесцветный коментатор.
А, это клоун известный...)))
Никогда не забуду его "ляп" в игре шахтера с Севильей - http://video.online.ua/177420/rokovoy-match-ukrainskogo-kommentatora-vyacheslava-sharafutdinova/
Сховати
Да я буду помнить Это до конца своей жизни)))
А про пихв у...я смотрел в прямом эфире,у меня была истерика...реально чуть не помер...)))))))))))
Если кажется - то...!!! А мы уверены, что Шарафудинов вообще профессией ошибся! :)
Это не тот который "учил правилам футбола" Дэна нашего?))
Сховати
Стлашила Мудлый)))
Сховати
Он все таки?)))
Сховати
да,он
"Задсон трисиськи назад...", - долбанецкое наречие.
Этот кадр позор коментаторского цеха...когда он работает я выкл звук и спокойно смотрю футбол!Да и остальные коментаторы Футбола не намного лучше...Розанов наверное до сих пор в шоке...куда я попал ,думает, в какое село..песец моей репутации)
Мда....зачем админам сайта выкладывать эту мелочь???...Комментатор из глубинки....не профессионал...кто его вообще допустил с такой дикцией вести матчи..это парадокс..а то что он говорит про Гармаша---можно "сделать алаверды"--это не тот комментатор которого нельзя заменить...знаете был ещё один человек в истории стран СНГ который говорил что незаменимых людей нет.....печаль да и только..((
Сховати
Он наверное спонсор канала Футбол или родственник татарина :-)Другого объяснения я не нахожу почему человека допускают комментировать.Где только не читаешь все плюются на него.
"задсон отримав мяць", "все перемога...ци ні...??"
Сховати
В самую точку!Посмеялся,от души!
Задсон віддав трисиськи назад и полный аллес в матче с Севильей, после которого его прогнали - этот крендель похлеще Дерепы будет
Смеяться право не грешно - над тем, что кажется смешно :) А над чем смеются суслики ?...