18 вересня 2012 13:51
3

Дмитрий НЕПОГОДОВ: "2:0 в пользу ПСЖ"

Своїм прогнозом на сьогоднішній матч 1-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між паризьким ПСЖ і київським «Динамо» поділився вихованець дитячо-юнацької школи «біло-блакитних», колишній воротар французького «Марселя», а наразі голкіпер "Ворскли" Дмитро Непогодов.

«ПСЖ, безсумнівно, є легендарним клубом з багатою історією. У Франції парижани користуються величезною популярністю серед любителів футболу, стабільно заповнюють трибуни "Парк де Пренс". А це, безумовно, свідчить про те, що гравці влаштовують на полі справжнє шоу.

Однак з тих пір, як я стежив за цією командою, минуло чимало часу. Після останніх подій (приходу арабських власників, супертрансфера) сказати, що з себе представляє нинішній ПСЖ, - завдання не з легких. Єдине, в чому можна бути впевненим, що французи планують розпочати сезон в Лізі чемпіонів з перемоги. Мій прогноз на матч парижан з "Динамо" - 2:0 на користь французької команди», - цитує Непогодова «Команда». 

Жека--Я очень хочу ему сказать это в лицо и надавать по морде за такие слова... Забейся,чмо и если лошара в футболе,то хотя бы читай то,что говорят люди,которые варились во французском футболе.Где ему играть-решать не тебе.А ты жуй свои сопли,если нет ума для анализа состояния дел в динамовском футболе...
Непогодав бывший вратарь Марселя, а теперь Ворсклы смешно. Не базарь паря. Болельщик французов аж смешно сиди в Полтаве и не гони на Динамо Киев, Баньте не баньте а Непогодов лошара. Я очень хочу ему сказать это в лицо и надавать по морде за такие слова. Вроде он команду Динамо совсем не уважает. Ему играть где то за ФК Полесье или Нафком Академию.
непогодов грызи бамбук.