14 серпня 2012 22:26
52

Первый матч между "Динамо" и "Боруссией" покажет канал "Украина"

У вівторок, 21 серпня, телеканал "Україна" в прямому ефірі покаже перший матч заключного кваліфікаційного раунду Ліги Чемпіонів між менхенгладбахською "Борусією" та київським "Динамо".

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook гендиректор каналу "Футбол" Олександр Денисов, паралельно цей матч можна буде подивитися в HD-якості на телеканалі "Футбол +". Початок матчу о 21:45 за київським часом. Матч-відповідь відбудеться в Києві 29 серпня.

В свою чергу телеканал "Футбол" в цей день покаже матчі "Спартак" - "Фенербахче" і "Хельсинборг - Селтік".

Нагадаємо, права на трансляцію Ліги Чемпіонів та Ліги Європи в Україні отримали канали "Україна", "Футбол", "1+1" та "2+2".

Неожиданно... Прямо какое-то иезуитское издевательство... Ну-ну...
ну наконец-то. а то уже ,по-ходу, у всех ,кроме меня, есть этот 2+2, не нравится мне по спорт барам шататься и в инете искать норм трансляцию.
З якої статі матчі ДК транслюватимуть на кротовських каналах ?
Сховати
Права на трансляцию еврокубков получили каналы групп Украина и 1+1 с распределением 50 на 50. Ответный значит будет показывать 1+1 или 2+2.
я не понял.... на 2+2 будет, или только на каналу "УКРАИНА"?
Сховати
только паганый крот тв
НТВ+ покажет матч в прямом эфире на Футбол HD, так что живем!
Сховати
А что уже программа есть?!
Оце вже нам свиню підклали! чого це я маю дивитися рідне "Динамо на тій кротівні? І скільки ця падлюка Пенісов заплатив за те, щоб організовано знущатися з "Динамо" та його вболівальників у прямому ефірі, та ще й так, щоб вболівальники "Динамо" це чули, бо у інший час жоден нормальний вболівальник його пенісовські канали дивитися не буде?! а про рекламу партії регіонів, яка виллється на нас калопотоком під час трансляції я вже й не кажу. Доведеться дивитися без звуку й надіятися, що решту матчів "Динамо" у Лізі Чемпіонів покаже наш канал
Вот і добре що на футболі будуть показувати, значіть можна буде на наступний день подивитися матч у повторі вже без емоцій.
Вацко ушел. Некому комментировать.
Сховати
слушать эти вопли? наоборот хорошо, что ушел
Есть какие-то объективные причины, почему трансляция будет не на 1+1 (2+2)? И да, неужели в случае выхода в ЛЧ, нас тоже Украина будет показывать?
подарочек, однако. Поищем на немецких каналах