13 серпня 2012 11:45

Олег ШАНДРУК: "Все пошло не так с самого начала"

 

Послематчевые комментарии защитника лучан .

- Олеже, Анатолій Демяненко після матчу із «Динамо» дорікнув захисту за велику кількіст пропущених голів. Як вважаєш, в чому причина такої гри оборони?

- Відчувалося, що ми сьогодні вийшли на НСК «Олімпійський» і трохи перелякалися, чи як… «Динамо», нова арена, тиск вболівальників.

Якось зі старту не так все пішло… Напевне, ще вплинуло те, що в останньому матчі багато пропустили, тому діяли, оглядаючись назад…

- Ти замінив Олега Герасимюка в середині другого тайму. Що тобі казав Демяненко при цьому?

- Казав, щоб я зміцнив опорну зону, щоб допоміг Ізворану під час атаки. Сильвіу під час атаки трішки «піднімався вгору».

- Коли «Волинь» пропускала, це були помилки конкретних гравців чи недопрацьовувала вся команда?

- По свіжих слідах важко сказати, але найчастіше в таких випадках буває ланцюжок помилок. Хтось десь почав, інші підтримали, гравця не втримали і - отримуйте…

- Видно, що «Волинь» після двох поспіль поразок із великим рахунком потрапила у певну психологічну яму. Як думаєте виходити з неї?

- Найкращі ліки в таких випадках - або одна перемога, або просто впевнена гра, атакувальна гра. Дуже хотілося, щоб наступна гра, із «Зорею,» стала саме такою.

- Після поразки від «Шахтаря» команда збиралася, так би мовити, на розмову «по душам»?

- Так… Ми по-різному збиралися, говорили про те, що сталося. І окремо по ланкам, і вся команда, і з тренерами і без. Повірте, що проаналізували усе, нам дуже прикро за гру і дуже хочеться виправитися.