22 квітня 2012 12:39

Арбитр матча "Волынь" – "Динамо" попросил футболистов не совершать к нему "забеги"

В конференц-залі стадіону «Авангард» сьогодні вранці відбулася передматчева організаційна нарада представників луцької «Волині», київського «Динамо», бригади суддів, а також делегата й інспектора ФФУ. Її провів делегат ФФУ Борис Гореліков із Чернівців.

Головний арбітр поєдинку Анатолій Жабченко із Симферополя схвалив ігрову форму команд. Лучани вийдуть на поле у біло-малиновій формі, гості – в синій. Також арбітр поінформував присутніх про те, що буде вимагати від команд дотримуватися під час гри правил Fair play. «Я розумію, що наприкінці сезону триває жорстка боротьба, але поведінка в технічній зоні й на полі мусить відповідати принципам «чесної гри», – сказав рефері. Суворо каратимуться й удари ліктями, симуляція, незгода з рішеннями арбітра, особливо «забіги» гравців до арбітра з метою щось пояснити йому чи гравцям суперника. «Такі футболісти бігтимуть на жовту картку. Тому бажаю командам чесного поєдинку, удачі і хорошої гри», – підсумував Анатолій Жабченко.

Інспектор матчу Олександр Дегтярьов з Одеси зауважив, що хоча очки потрібні всім командам, їх не варто здобувати ціною здоров’я гравців і застеріг команди від брутальної гри.

Правопорядок на території стадіону будуть підтримувати до 100 стюардів, а в резерві міліції – 282 правоохоронці. До Луцька має прибути до 300 вболівальників «Динамо».