19 квітня 2012 16:52
10

Глава ДК УПЛ: "Не можем наложить санкции на Алиева из-за отобранных у нас полномочий"

Ситуація навколо не зіграного матчу 21-го туру Епіцентр Чемпіонату України між «Таврією» та «Металургом» залишається «киплячою» в інформаційному просторі. Як відомо, Дирекція ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ призначила датою проведення гри 24 квітня, у відповідь на що «Металург» звернувся до КДК ФФУ з проханням призначити зустріч із «Таврією» на 13 травня. Але Контрольно-дисциплінарний комітет федерації у відкритті провадження по справі донеччанам відмовив, вказавши, що спочатку скаргу «Металурга» має розглянути перша інстанція − Дисциплінарний комітет ПЛ:

− Так, ми отримали нову заяву «Металурга», адресовану вже Дисциплінарному комітету Прем’єр-ліги, − розповів прес-службі ПЛ голова цього органу футбольного правосуддя Максим Бондарев. − Вона надійшла у середу, 18 квітня. Вимоги донецького клубу не змінилися: відмінити рішення Дирекції ліги грати із «Таврією» 24 числа поточного місяця та призначити датою проведення матчу 13 травня. Заява вже взята до розгляду, але зважаючи на обмеженість у часі, було вирішено провести засідання шляхом факсимільного опитування, що передбачено положенням про Дисциплінарний комітет Прем’єр-ліги у Регламенті змагань.

− Також у середу на своєму сайті «Металург» звинуватив ДК ПЛ у підзвітності Дирекції ПЛ…
− Це − нонсенс. Дирекція складається зі співробітників Прем’єр-ліги, а Дисциплінарний комітет, окрім голови, − винятково з представників клубів. Їхні повноваження чітко розмежовані.

− Коли буде винесене рішення ДК ПЛ по новій заяві «Металурга»?
− В надісланому клубам опитувальнику зазначений кінцевий термін опитування − 19 квітня. Як тільки рішення буде прийняте Дисциплінарним комітетом, про нього буде повідомлено всім зацікавленим сторонам, в т.ч. через офіційний сайт Прем’єр-ліги.

− У «Металургу» вважають, що КДК ФФУ просто «відфутболив» їх до першої інстанції. Чи можливо, що тоді на плечі членів Дисциплінарного комітету покладуть й рішення з приводу інших актуальних останнім часом тем, наприклад поведінки футболіста Алієва у матчі «Шахтар» - «Динамо»?
− З приводу «Металурга», то Дисциплінарний комітет ПЛ відкрив провадження після отримання ухвали КДК ФФУ, підкріпленої новим клопотанням донеччан. А накладати санкції на футболіста Алієва ДК ПЛ не може через відібрані у нас раніше повноваження. Пригадайте, будь-ласка, нашу нещодавну бесіду з приводу іншого «динамівця» − Хачеріді. Поведінку Алієва арбітр зустрічі оцінив жовтою карткою. А виправляти явні помилки у діях суддів − це юрисдикція КДК ФФУ.

Когда после евро Суркис уйдет с ФФУ, крыть уже будет нечем дорогой, и тогда весь народ поймет, что вы, уроды, делаете с украиским футболом, и никакое зомбирование от телеканала "Футбол" и "Футбольного Уикенда" не поможет!
Хто воно, що воно, а мандить на всю глотку!!! гади!
Парни получают зарплату покруче народных депутатов.Учтите это только зарплата, а,наверняка, там ещё и немалые премии предусмотрены за доблестный труд(наложение и взимание штрафов)на ниве профессионального футбола.Интересный момент - деньги платят все клубы, а за верёвочки этих марионеток дёргает только Ахметов.
позвони рыжему упырю, он поможет
Та вже і так на все наложили...
Этой бандитской роже вообще никаких полномочий доверять нельзя. У него ж на лбу синими чернилами выколота заруба ЧМО
Одна и та же пластинка?? Скажи что-то другое!!) Расскажи, какая погода в донецке? "Покращення життя вже сьогодні" случилось??)
Сховати
У господина Бондарева уже давно всё "покращилося": Господин Рабинович предоставил «Проспорту» ксерокопию документа, в котором расписан бюджет Премьер-лиги с ее расходами и окладами сотрудников. Сумы, по мнению Рабиновича, неоправданно большие. «Советник президента по спортивным вопросам - 26 тыс., спортивный директор - 43 тысячи, коммерческий директор - 43 тысячи, пресс-секретарь - 22 тысячи - это просто безумие какое-то! Я вам прямо говорю: если они скажут, что это неправда, то я вам прямо в камеру говорю, пусть подают на меня в суд, я готов нести ответственность», - заявил господин Рабинович в эксклюзивном интервью «Проспорту». http://football.sport.ua/images/01(11).jpg
Сховати
Учитывая, что это было в конце 2008 года, денюшка не малая.
им юрист не нужен :-) я уже согласен :-)