3 квітня 2012 19:24
4

Дикань: операция в Германии и пятинедельная госпитализация

Головний лікар збірної України В’ячеслав Попов повернувся з Москви, де у відділенні щелепно-лицевої хірургії провідав травмованого голкіпера національної команди Андрія Диканя і особисто дізнався про характер ушкодження, отриманого гравцем у матчі чемпіонату Росії «Спартак» − «Зеніт».

 

Переломи зі зміщенням

«В Андрія складний перелом трьох лицевих кісток, − розповів В’ячеслав Дмитрович, − дуги нижньої щелепи, основи верхньої щелепи і кістки, котра формує очницю. Переломи − без зміщення, однак з розходженням кісток».

 

Лікування у Німеччині

Андрію Диканю призначене оперативне лікування: воротар уже вилетів до Німеччини, де йому буде накладено спеціальні пластини та штифти для фіксування зламаних кісток. За словами лікаря збірної України, якщо не буде ускладнень, термін госпіталізації гравця складатиме 5 тижнів: «Лише після цього можна буде говорити про початок якось індивідуальної роботи. Однак не слід забувати, про небезпеку отримання повторного ушкодження в разі навіть влучання м’яча після потужного удару, не кажучи вже про можливі стики».

 

Cправжній боєць

В’ячеслав Попов відзначив психологічну врівноваженість воротаря збірної, попри непросте випробування, яке випало на його долю: «Я розмовляв з Андрієм, він тримається дуже стійко, не піддається жодним панічним настроям.  Зараз його фізичний стан − задовільний. Дикань − справжній боєць, і тому його психологічний стан я би оцінив як цілком нормальний», - підсумував головний лікар «синьо-жовтих». 

 

Как же обидно, вратарю за 30 такой шанс выступить на Евро и такое происходит, я просто в шоке
Я,понимаю, что ЕВРО будет без Диканя. Здравствуй, Пятов, "бокопор"...(((
Сховати
Тогда лучше уже Коваля пригласить вместо Диканя или Дишленковича. Пятов неудачник и нервнонеустойчивый :) ....и еще он крот агагагга
Переломи зі ЗМІЩЕННЯМ «В Андрія складний перелом трьох лицевих кісток, − розповів В’ячеслав Дмитрович, − дуги нижньої щелепи, основи верхньої щелепи і кістки, котра формує очницю. Переломи − БЕЗ ЗМІЩЕННЯ, однак з розходженням кісток» === так всеж зі ЗМІЩЕННЯМ або БЕЗ ЗМІЩЕННЯ?