31 березня 2012 18:50
31

Васильков покидает "Інший футбол" и ICTV

Відомий журналіст Микола Васильков покадає проект "Інший футбол" і йде з каналу ICTV. Про це "ТелеПростору" стало відомо безпосередньо від самого ведучого програми.

"На ICTV мені пояснили, що незадоволені рівнем моєї роботи. Сказали - раніше було добре, а тепер не те" - розповідає журналіст.

При цьому Микола додає, що конфлікту з керівництвом не було, і зізнається, що звільнення стало для нього несподіванкою. Як до цього поставився директор ICTV Олександр Богуцький - журналісту невідомо.

"Конфлікту не було, з продюсером мовлення поговорив уперше за два-три місяці якраз на тему звільнення. Богуцький ніяк не реагував, а може й реагував, та я не знаю" - посміхається ведучий проекту.

Журналіст розповідає, що чітких планів щодо подальшої роботи ще немає."Маю лише контракт з УЕФА як team-спікер національної збірної України. Це означає, що я працюватиму на полі під час усіх поєдинків України на Евро. Проте, це справа іще майбутнього літа, до цього іще два місяці з гаком" - зазначає Васильков

У той же час, Микола не вважає себе обличчям "Іншого футболу" і запевняє, що програма й надалі тішитиме глядачів каналу цікавими сюжетами про вітчизняних футболістів.

"В кадрі продовжують працювати агент Енрике та агент Ахава, вони нікуди не йдуть, а отже світитимуть фейсом і надалі. Проект не закривають, просто мене звільнили" - каже Друг Євро-2012.

Микола зізнається, що й далі планує працювати на телебаченні, створювати нові проекти та програми, однак на цей раз уже не на ICTV.

"У мене залишилися найкращі враження від цього каналу, нажив купу друзів, проте працюватиму тепер десь в іншому місці. Поки не знаю, де" - резюмує журналіст.

Микола Васильков народився 13 січня 1973 року у місті Києві в сім'ї письменників. За освітою - бібліотекар-бібліограф. На телебаченні кар'єру почав на каналі СТБ. Спочатку робив репортажі у ранкову програму "Чайник", пізніше перейшов до спортивної редакції служби новин "Вікна". Після того, як спортивна редакція каналу була розформована, Микола разом з іншими людьми перейшов на ICTV (разом з Новим, М1, М2, СТБ, QTV входить холдинг "StarLightMedia" - ТелеПростір), де почав робити спортивні новини для усіх каналів холдингу. У 2009 році запустив на ICTV проект "Інший футбол", а у 2010-му - "Третій тайм". Останню у 2010 та 2011 роках було визнано найкращою спортивною телепрограмою.

Микола має власний продакшн "Імідж спорту", який, за словами журналіста, уже працює з перервами близько п'яти років. Коли з'являються замовлення - робота триває. Наразі проектів у виробництві немає.
 

СЧАСТЬЕ та какое. И не с 1 АПРЕЛЯ, это новость была раньше. СПАСИБО РУКОВОДСТВУ телеканала.
одной гнидой меньше на экране.
небольшой офтоп В тренерском штабе Волыни пополнение Виктор Леоненко, фото fc.volyn.net Новым помощником Анатолия Демьяненка стал бывший футболист киевского Динамо и сборной Украины Виктор Леоненко. Леоненко родился 5-го октября 1969-го года. Выступал за Геолог (Тюмень), Динамо (Москва), Динамо (Киев), ЦСКА (Киев), Закарпатье (Ужгород). За сборную сыграл 14 матчей, в которых забил 6 голов. Четырехкратный чемпион Украины (1993, 1994, 1995, 1996), двухкратный обладатель Кубка страны (1993,1996), а также серебряный призер чемпионата 1992-го года. http://www.fc.volyn.net/
Сховати
С 1 апреля .
Сколько проектов еще...Футбол от жлобка...Футбол и село...Озимый футбол...)))
Иххаа!!!) Надеюсь теперь не скоро его увидеть на ТВ.
ууу..пора бы.не знаю,его голос и кривляния меня аж бесят,как только его конкурсы-выключаю ИФ-противно.кошмар они там все недожурналисты.пусть этих двух дегенератов (рыжую и энрике) забирает с собой. и вооюще их передачки сдулись давно,одни и теже кадры и фразы месяцами,если не годами крутят-только сопливым девкам нравится(((
И рыжую Ахаву с собой забери!
Сховати
Алиев, это ты?:))))))
Сховати
:)))
...я працюватиму на полі під час усіх поєдинків України на Евро... _____________________________________________ Может возле поля? А то в сборную Блохина он никак не вписывается! :)
Ну это ж не юмористический канал! :) Ну вот на "Гумор" ТБ - всегда пжалста! :))) Пусть с собой еще ту славноизвестную "журналюжку" заберет!
Бувай "Эвро" дурное!