Автор: Solomir
Зареєстрований: 20.10.2011
Останній візит: 28.06.2012
12 березня 2012 20:44
86

Артем Мілевський.

Хто такий Мілевський ?
Артем безперечно великий талант, це футболіст навколо якого можна будувати атакуючі дії команди, без сумніву най світліша голова українського футболу. Гравець який вміє та може розганяти атаки колективу, ні не за рахунок швидкості а за рахунок думки, яку він втілює на футбольному полі. Разом з тим це гравець який може притримати м’яч, через нього завжди можна вести комбінаційні дії команди. Можливо він не бомбардир, так він і немає ним бути, він Деніс Бергкамп, скажете він не володіє тим ударом який був в голландця ? Так не володіє, зате він може зіграти «стовпа» в центрі нападу, тим самим створюючи глибину атаки, чого не міг голландець, це гравець який заробляє найбільше штрафних ударів для своєї команди, що в сучасному футболі має велике значення, тому що, саме з стандартів забивається 40% голів.

Так в чому проблема ?


Проблема лежить на поверхні, як і кожен талановитий гравець Артем має складний характер, до Мілевського потрібен особливий підхід, йому потрібна цілковита довіра з боку головного тренера. Це швидко зрозумів Газаєв, саме при Газаєві пройшов безперечно кращий сезон для Артема, саме при Газаєві Артем отримав капітанську пов’язку. Проблема Динамо Київ ще полягає в тому, що як на полі так і в роздягальні немає лідера, який має повести за собою, коли треба можливо і прикрикнути, при всій повазі до Шовковського чи Гусева вони не є лідерами і вже не стануть. Саме в Артемі Газаєв побачив ці задатки та розкрив їх.


Неприємності розпочались з поверненням в команду гравця який був не потрібний ні Динамо, ні головному тренеру, це була виключно забаганка президента Динамо І.М. Суркіса. Вже після перших зборів з зіркою, команда губить своє лице, гра команди яка ще в восени в ЛЧ милувала око, тьмяне на очах, в Мілевського забирають капітанську пов’язку, в нього в гравця який без довіри головного тренера просто перестає працювати над собою, мікроклімат колективу підірваний, звичайно важко вести роботу, коли для одного гравця створюються особливі умови. Це приводить до «зливу» головного тренера команди, бо не будуть гравці працювати на тренуваннях та викладатись на 100 % коли в команді є і інші приклади, коли тренування для одного гравця не є обов’язковими, коли один гравець має право замість гри піти на гольф, а при бажанні просто залишити межі країни.


Ще гірше стають обставини коли «відпрацьований матеріал» ЮПС саме так його називають авторитетні російські журналісти, «заводить» в команді ще двох улюбленців, суперечливого Ідеє, та зовсім не зрозумілого Аруну …


Немає бажання описувати вчинок Сьоміна, бо це насправді вчинок не тренера професійної команди, це вчинок вчителя фізкультури початкових класів. Тренера який за останні десять років програв все що тільки можна програти, це і провал з Локомотивом, провал з збірною Росії, провал з московським Динамо, провал знову з Локомотивом. І є один футболіст якому він має бути вдячний, який дав йому можливість за останні десять років знову називатись тренером і це футболіст Артем Мілевський, який витягнув Динамо Сьоміна до ½ фіналу Кубка УЕФА.

2010 год, новый контракт Милевского. Вот с этой точки и начался повальный регресс.. От лидера команды, до футболиста который славится не игрой, а своими похождениями по клубам и которого выгоняет с тренировки даже такой мягкий тренер как Семин. Если не поменяет свое отношение, в ДК будущего у него нет.
То что Артем может пробегать весь матч не означает, что он делает это качественно, ессесно это все подразумевается работу с мячом. Семин - не ака Газаев, за фигню штрафовать не будет. Тем более кто такой Милевский для Семина мы все знаем. Милевский уже не маленький мальчик, а по идее один из лидеров команды (по ЗП так точно) Если какой то инцидент случился, за которой Артема наказали - это, исходя уже опыта при Семине, не только "опоздание", как нам официально заявили. Значит что то хуже, намного хуже. Можно горевать и плакать за тем Милевским, который был два года назад, лучшим бомбардиром ДК при Газаеве. Но никак не за этим, который год уже не играет в футбол, а просто, мягко говоря, исполняет роль игрока на поле.
Сховати
Добре, я з іншої сторони підійду. Причини зниження вимог Артема до себе це: а) рівень тренера не відповідає статусу команди. Наприклад : якщо вас посадити за парту вивчати табличку множення, то максимум що ви зможете це хвилин 5, ну не цікаво вам буде. А Сьомін може запропонувати лише застарілі враження про футбол. б) поганий мікроклімат в колективі та особливий статус гравців. Артем який відчуває себе лідером не сприймає такого різного ставлення до гравців однієї команди. При умові запрошення до Динамо кваліфікованого тренера, який зможе знайти індивідуальний підхід до кожного гравця, зможе мотивувати команду на працю, на загальний результат, Артем повернеться до гри 2009 року. Стосовно Сьоміна як тренера достатньо послухати які відгуки про нього на його Батьківщині, а ще краще Алієва який стверджував що на теоритичних заняттях стоїть балаган, бо не цікаво грацям які підійшли до вивчення алгебри та геометрії, повторювати табличку множення :)
Сховати
тоесть артем по твоему не виноват, в том что сам снизил к себе требования, а виноваты все остальные. логика интересная
Очень интересно как ты ярлыки навешиваешь, делая из Артема белого и пушистого... Даже приписываешь ему 1/2 КУЕФА, а почему не Кравец? А почему не Березовчук? А почему не Ландро? Я скажу, что выискивание только позитива в одном и негатива в другом - это не есть правильной стороной ведение диалога и обоснования своего мнения. Милевского хотят продать, только вот, как говорит один приближенный журналист к ДК, желающих вообще нету. Это оценка способностей игрока, когда есть спрос иди его нету. Тем более в его возраст, возраст по идее полного расцвета футболиста.
Сховати
Можу повторити, мене цікавить питання чому так відбувається а не факт того. Намагався підштовхнути думати вас ширше та глибше :) а на поверхні, і так всі бачуть. ...
Сховати
Почему так происходит? Потому что Артем дебил, который просто прое(зачеркнуто)срал свой весь огромный талант. А вот эти попытки доказать, что это не Артем, а кто то вместо него, сделал - очень нелепы. Каждый кузнец своей доли. Для меня существует в первую очередь интересы Динамо Киев, а не Артема Милевского. И если эта звезда зазвездилась основательно, ставит свои проблемы и запросы выше клуб - то я не понимаю как его можно отбеливать и поливать тренера команды, президента и т.д. Потому что, как я делаю вывод, виноваты у тебя все, кроме Тёмы.
Сховати
Я ще раз повторю, мене не цікавить коли Артем приходить до дому, мене не цікавить скільки він випиває в барі чи ресторані, та хоч бочку, я бачу що його рівень вище аніж рівень інших гравців команди ... Тому от таки "фізруки" які з своїм совковим менталітетом намагаються всіх повернути туди в "дупу" СССР і псують кар'єру футболістам.
Сховати
Кароче, я понял. Артем не при чем. Виноват только Семин.
Сховати
Вірно :)
А я еще добавлю,уж обльно Артем не стабильный и у него пропала былая острота в штрафной площадке..
Автор явно живет прошлым. Милевский уже год как не играет в футбол на профессиональном уровне. И его статистика за март 2011 - март 2012 этому подтверждение. Не спорю, что при первом тренерстве Семина, при Газзаеве и последующая осень без него Милевский был системообразующим игроком, на ряду с Ромой Еременком. Это есть так.(это кстате говорит о том, почему произошел провал в ЕК - изза того, что из команды выдернули двух системообразующих игроков прошлых сезонов. Даже топовые команды не могут пройти без изменений в качестве игры, когда более двух таких игроков выпадают по определенным обстоятельствам). Как только Артем снизил к себе требование - он как футболист исчез, потому что больше чем скрытый атакующий потенциал(не скрою, он сильнейший в этом компоненту в команде) у Артема больше ничего нету. А основная база в современном футболе - это физика организма. Что поделать, что если Артему не дано в этой сфере, зато дано в другом и в юные года Артем не бегал кросы и занимался в тренажерных залах, а бегал по девкам и занимался с ними явно не кросами, но тоже кардио тренировками. А ставить футболиста за прошедшие заслуги - извините, но это дебилизм во всех значениях этого слова.
Сховати
Дякую за думку. Мене цікавить причина зниження вимог до себе Артемом а не сам факт цього. Тому я намагався відкрити можливі ситуації, при яких Мілевський почуває себе не комфортно в колективі, разом з тим в мене є трерде переконання що Артем перебуває не в тому віці, коли ми могли б спостерігати захід його кар'єри футболіста, навпроти він саме в тому віці коли прогрес ще є неминуче можливим. Стосовно його фізичних якостей, я дозволю собі не погодитись з вами, в Артема немає швидкості як стартової (веду мову по вибухову швидкість) так і дистанційної, проте якщо ми ведемо мову про виносливість його організму - то мені видається що тут в Артема повний порядок і відпрацювати на полі ( а за сучасними мірками його позиція вимагає пробігти близько 10 км. за гру ) він здатен, не просто вибігти а активно заважати розвитку атак суперника, перекривати зони не даючи змогу розпочинати атаки супернику, при наступальних діях відкриватись під м'яч, та залишатись без опіки опонента, це вкупі з його талантом ведення конструктивних дій команди.
Значит Газзаева слили, потому что Шева в гольф играет?
Сховати
:), тоді він ще не практикував гольф замість футболу, бо при Газаєві напевне полетів би до Лондона з команди. Але те що Шевченко був учасником плавлення - маю велику підозру ...
Сховати
А чего ж ЮПСа сейчас не сольют? Шева же вроде не завязал с гольфом..
Сховати
Ну відповідь як би вітікає з блогу та частково з попередньої, але якщо вам хочеться почути докладніше - то будь-ласка: При Газаеві Шевченко доводилось грати правим вінгером, де від нього вимагався великий об'єм роботи, як на атаку так і на захист, при Сьоміні Андрій виходить на позицію під нападником та відпрацьовує на полі значно меньше. При Газаєві Шевченко грав близько 2/3 матчів Динамо, при Сьоміні він навіть в погану погоду не тренерується, та може собі дозволити замість поїздки до Олександрії автобусом, залишить в дома відпочивати (бо не гоже зіркам на автобусах по поганих дорогах їзддити), а ще він може замість підтримки команди в лавці запасних в Полтаві приймати участь в чемпіонаті України по гольфу.
Можливо ще вони хотіли Б'єльсу, та Більбао перехопив :)
Сховати
Не, Бьельсу они бы быстренько слили..Он требовательный очень.
На жаль спілкування зможу продовжити взавтра. Отож надобраніч.
Погоджуюсь. Те що сталось в ЛЄ інакше як провалом не назвеш. Гра відсутня як поняття. Мається на увазі осмислена гра, гра за якою впізнаються команди, немає стилю гри. Мілевський не панацея від цього. Він просто дзеркало того, що відбувається в команді. Адже ні для кого не секрет, що результат зараз дають...Правильно ті кого награвав як лідерів Газзаєв. Парадокс? Певною мірою так. Навіщо тоді гравцям було плавити тренера, котрий їх бачив лідерами? В мене немає відповіді. В чому не сумніваюсь то це в тому, що: 1. Газзаєва "сплавили". 2. Міля дуже і дуже талановитий гравець і без нього(без справжнього Мілі зразка 2009 року) гра команди багато втрачає. 3. Повернення Шевченка себе не виправдало. 4. Та гра яку демонструє Динамо на сьогодні не вселяє оптимізму.
Сховати
Можливо Артем і не панацея, але коли немає рівнозначної заміни ? За що тоді тренер отримує заробітню плату, якщо в його обов'язки не входить створення мікроклімату в колективі, в якому всі учасники цього колективу будуть почуватись комфортно та прогресувати ? Чому натомість ми спостерігаємо регрес багатьох футболістів, насправді список практично з усього складу можна написати, окрім Ярмоленка і Гармаша ? Чому в інтернеті О. Алієв говорить що цього тренера ніхто не слухає, а він просто не вміє обдурити ? Ну цих чому багато можна поставити, та насправді ми з вами стоїмо на одних позиціях.
Доброго здоровя, Соломіре! Правильність або хибність вчинків тренера підтверджує виключно його Величність результат. Як приклад можна пригадати Леоненка та Метра, Гвардіолу та Роналдіньо, Фергюссона та Бекхема. От здобуде ЮПС титул без Мілі, вдало виступить в ЛЧ без Мілі і всі скажуть, що ЮПС великий стратег і тактик, навів порядок та дисципліну в команді та довів, що командні інтереси понад усе (так як регулярно це робить сер Алекс в МЮ). Провалить, хоча б один турнір і його замісять з відомою субстанцією і лишиться ЮПС лузером. А з прииводу самого блогу. Обома руками підтримую. Все, на превеликий жаль, правильно...
Сховати
Дякую, і вам здоров'я. Ну от, результат Сьоміна, дві нічиї з 9 командою АПЛ, по 3 очки з третьою командою Туреччини, два дві ничиї з 5 командою Ізраїля ( можливо вже піднялись не дивився ), в сумі маємо найслабшу групу в ЛЕ, та Динамо як команду сіяну наголошую з першої корзини. Ну хто зможе назвати це не катастрофою ? Ну не буде команд рівня Кривбасу ба навіть Арсеналу Київ, в ЛЕ, команди їхнього рівня грають в других лігах своїх країн, так якщо не по грі робити висновки, тоді кожного року восени будемо отримувати по носі і боляче отримувати. А що буде ЛЧ, думаю те як "сміялись" з Динамо З. виглядатиме казкою в порівнянні з тим що може статись з Динамо К. в ЛЧ от з цією грою...