28 лютого 2012 16:10
1

"Карпаты" подписали форварда сборной Эстонии

Черговим новачком львівських «Карпат» став один з лідерів збірної Естонії Тармо Кінк. Цей гравець зробив собі репутацію завдяки неймовірно сильному та точному удару. Свої бомбардирські якості Тармо проявляв ще на батьківщині. Загалом, в естонських клубах Кінк забив 116 голів у 129-и матчах.

Талановитого форварда запросили селекціонери московського «Спартака». Однак естонець не витримав конкуренції, провівши у складі російського гранда лише два матчі. Новим етапом кар’єри Кінка став угорський «Дьор». 15 голів, що їх забив форвард за 40 матчів, переконали керівництво англійського «Мідлсбро» запропонувати йому індивідуальний контракт, а угорцям мільйон фунтів стерлінгів. За «річників» Кінк зіграв 22 матчі і забив 4 голи.
 
Доволі вдало виступає цей гравець і на міжнародному рівні. Тармо Кінк є одним з ключових виконавців збірної Естонії, за яку провів вже 58 матчів.
 
Відтепер Тармо виступатиме в «Карпатах». Контракт львівського клубу з форвардом наразі розрахований до закінчення сезону з можливістю продовження терміну угоди ще на два роки.
 
Не виключено, що у першому матчі сезону естонець «зелено-білим» не допоможе через виклик до своєї збірної, що проведе спаринг за океаном. Цими днями збірна Естонії готується до товариського поєдинку проти Сальвадора, що відбудеться у Лос-Анджелесі.
Давно удивлялся, почему Тармо так и не был востребован в России или в Украине. http://www.youtube.com/watch?v=yt1OLC0wkl4 http://www.youtube.com/watch?v=O0mTD3UGvZ4&feature=related