27 лютого 2012 19:43

Наконечный перешел в "Волынь"

Сьогодні «Волинь» уклала контракт з новим гравцем, яким став досвідчений півзахисник Микола Наконечний (народився 10 вересня 1981 року, зріст 175 см, вага 70 кг). Термін дії угоди - 1,5 роки.

Вихованець бориспільського «Борисфена», дебютував за цей клуб у сезоні 1997/98. Згодом виступав за київські «Арсенал» та «Оболонь». У 2006 році перейшов до молдовського клубу «Тілігул-Тирас» (Тираспіль). Однак у наступні роки грав на аматорському рівні за «Арсенал» (Біла Церква) та «ДЮСШ-Зеніт» (Боярка). У 2009 році повернувся на професійний рівень у складі друголігової «Єдності» (Плиски). Того ж року перебрався до грузинського ФК «Гагра», де під керівництвом нинішнього старшого тренера молодіжного складу "Волині" Анатолія Пісковця в минулому сезоні виграв кубок Грузії та першість місцевої Ліги Пірвелі (другий дивізіон). Також виступав за молодіжну та юнацьку збірні України.

Нагадаємо, що влітку 2003 року Микола Наконечний вже проходив оглядини у «Волині», однак до заявки команди не потрапив. Нині гравець відновлюється після травми, отриманої на перших тренувальних зборах у Туреччині і за попередніми даними зможе з’явитися на футбольному полі не раніше квітня. У «Волині» виступатиме під номером 55.