25 лютого 2012 10:06
2

"Волынь" - "Динамо" Брест - 1:1. Контрольный матч

Останній спаринг на зимовому зборі в Туреччині «Волині» провела із давніми знайомими - «динамівцями» Бреста, які також тренуються у Белеку, готуючись до чемпіонату-2012, який стартує наприкінці березня, повідомляє прес-служба лучан.

Турнір-2011 «динамівці» закінчили на 10 сходинці турнірної таблиці. Нагадаємо, що восени команди тричі грали між собою: на початку вересня волиняни у Бресті здобули дві перемоги - 2:1 і 4:1, а у жовтні вдома поступилися сусідам з рахунком 1:2.

Вчора ж команди вперше за тривалий час грали на нейтральному полі. Відзначимо також, що на перегляді у наших сусідів перебуває колишній «волинянин» Юрій Дручик.

Анатолій Демяненко у другому за сьогоднішній день матчі виставив такий «старт»: у воротах Неділько, захисники Сімінін, Масло, Шиков, Романчук, півзахисники Лопес, Шарпар, Герасимюк, Пилипчук, під нападником - Пищур, у нападі Шумахер.

Матч розпочався неочікувано - вже у дебюті гри команди обмінялися голами. Спочатку динамівці реалізували кутовий, після рикошету від захисників забивши з лінії воротарського. Але вже в атаці у відповідь волиняни відігралися. Після подачі Пилипчука Ванче Шиков зіграв на випередження і головою зрівняв рахунок - 1:1.

Далі боротьба точилася переважно в центрі поля. Тренери лучан відзначили активність Рамона Лопеса і взагалі ігрової зв`язки Сімінін-Лопес, які перегравали своїх візаві на флангах. Крім того, не боявся бити з-за меж штрафного бразилець Шумахер. Наприкінці першого тайму білоруси забили ще раз, але з офсайду. Його зафіксували у гравця, який добивав шкіряну кулю після того, як Неділько відбив удар з 40-а метрів перед собою.

Відзначимо, що обслуговувала гру білоруська бригада арбітрів. А на 40-й хвилині сильного удару з правого флангу з гострого кута завдавав Лопес, та воротар суперника зумів зреагувати на цей постріл. Загалом Рамон у цьому матчі був чи не ключовою фігурою в атаці «Волині».

Лучани продовжили володіти ігровою та територіальною перевагою і після перерви. Підтримати Лопеса заповзявся на лівому фланзі Пилипчук, який тричі пробивав по воротах суперника. Продовжив «стріляти» по воротах і Лопес, але неточно.

Дійшло до того, що «Волинь» навіть не випускала візаві за центр поля. Але до реалізації моментів справа так і не дійшла. Повторити «подвиг першого тайму міг Ванче Шиков - він знову вдало зіграв на випередження під час кутового, але цього разу з лінії воротарського майданчика не влучив у ворота.

Отож, 1:1 - рахунок, який реально не відображає перебіг подій на полі.

А вже у суботу вранці «Волинь» вирушає додому, готуватися до поновлення чемпіонату України.

«Волинь» - «Динамо» (Брест, Білорусь) 1:1 (1:1)

«Волинь»: Неділько, Романчук, Масло, Шиков, Сімінін, Пилипчук, Герасимюк, Шарпар, Лопес, Пищур, Шумахер

Гол: Шиков (12)

Ну вот этот состав и будет основа Волыни, а остальные - это на замену или если у кого-то травма. Ну еще+- скоростной Пищур!
Сховати
Какая же это основа? Нет, многие конечно действительно будут основными, но та же пара однотипных форвардов Пищур - Шумахер на основу явно не тянет. Есть вопросы и по левому защитнику... игры Романчука пока не видел, но Леандро на этой позиции смотрелся очень даже неплохо, в защите надежно и в атаку неплохо подключался.