22 лютого 2012 16:24
12

Адидас и ФФУ представили новую выездную форму сборной Украины

Аdidas та Федерація футболу України представили екіпіровку для гостьових матчів збірної України з футболу. У 2012 році команда буде грати у синій формі із застосуванням оригінального дизайну та передових технологій. Уперше гравці збірної вийдуть на поле у новій формі 29 лютого в товариському матчі проти збірної Ізраїлю.

При розробці форми дизайнерів надихала українська історія. Використання характерних культурних особливостей як у виїзному, так і в домашньому варіантах екіпіровки ще раз підкреслює значимість цього року для нашої країни. Мотиви історичного національного одягу українців знайшли своє відображення у широкій смузі на грудях гравців. При її оформленні використовували жовто-блакитний орнамент, схожий на вишивку «хрестиком», а також візерунки у вигляді вишитого дубового листя. У футболці також присутні офіційні символи країни: герб Україні розміщений у центрі смуги та на комірцевій зоні, а кольори національного прапора можна побачити на окантовці шортів і логотипі Федерації футболу України. Крім цього, на комірцеву зону футболки нанесений заклик-гасло «Україно, вперед!»

«Презентація виїзної форми збірної України завершує презентацію комплекту екіпіровки, в якій команда буде грати цього року. Проведення УЄФА Євро-2012тм в Україні робить цей рік найважливішим у футбольній історії нашої країни. Використання національних елементів в екіпіровці - це, перш за все, гордість за свою країну, за свою команду. І я вірю, що саме це об'єднає гравців збірної Україні і всіх уболівальників», - підкреслила директор з маркетингу
ДП «Адідас-Україна» Віра Євдокимова.

В екіпіровці застосовані наступні технології для підвищення спортивних результатів спортсменів:

- TechFit™ Powerweb, що запобігає втраті енергії, надає додаткової потужності рухам. Термополіуретанові стрічки скорочуються та розтягуються одночасно з м'язами, тим самим зберігаючи енергію при розтягуванні і повертаючи її при скороченні. Таким чином, технологія дозволяє оптимально витрачати енергію під час тренувань, збільшуючи тим самим їх тривалість.

- ClimaCool, що виводить зайву вологу з поверхні тіла. Вона підтримує оптимальний мікроклімат, забезпечуючи спортсменам максимум комфорту. А поєднання тканин, сітчастого матеріалу і вентиляційних отворів гарантує відмінну вентиляцію та підтримує необхідну температуру тіла. В результаті футболісти легше справляються з фізичними навантаженнями.

- ForMotion™ - одне з головних досягнень adidas у розробці функціональної спортивної екіпіровки. Суть даної технології полягає у тривимірному моделюванні та використанні вставок з еластичних матеріалів, внаслідок чого форма забезпечує максимальну свободу і точність рухів спортсменів.

Нова екіпіровка збірної Україні для гостьових матчів вже надійшла в продаж до концептуальних магазинів adidas.

***

Протягом багатьох років adidas − бренд №1 у світовому футболі − виступає Офіційним спонсором та постачальником м'ячів для всіх основних футбольних турнірів UEFA та FIFA. adidas співпрацює з футбольними федераціями України, Росії, Іспанії, Аргентини, Китаю, Німеччини, Греції, Японії, Нігерії, Данії, Венесуели, Мексики та ПАР. В екіпіровці adidas виступають такі знамениті футбольні клуби як Chelsea, Bayern Munich, Liverpool, Milan, Real Madrid, а також кращі футболісти світу: Ліонель Мессі, Какá, Девід Бекхем, Давід Вілья, Міхаель Баллак, Стівен Джеррард, Бастіан Швайнштайгер та багато інших.

nike все равно покруче ада будет
кто нибудь мне скажет,что тут делают две кротячих морды?
Миля чутаху на выпившего похож))
Сховати
Тимо тоже быкует малясь :)
Такое впечатление, что ласты им прифотошопили... Гаишникам такие надо :-)
...только синяя...
А neppo и Ctrl+C предоставляет форму в немного большем формате))) http://www.ffu.org.ua/img/forall/a/94/25.jpg
Сховати
интересно neppo волшебник или суркис
трішки КОрявенько зробили ком'ютерноу версію...
боюсь, что вот этого справа - мы на ЕВРО не увидим))
Миля как на дискотеке))
Сховати
он как, вот только с клуба! :)