19 лютого 2012 15:31
43

Андрей ШЕВЧЕНКО: "Кличко – настоящий чемпион!"

Капитан футбольной сборной Украины, не раз бывавший на поединках братьев Кличко, а сейчас находящийся с "Динамо" на сборе в Израиле, прокомментировал для "СЭ в Украине" победу Виталия над Дереком Чисорой.

- Виталий - настоящий чемпион! - сказал Андрей Шевченко. - Ему ведь уже сорок лет, а как блестяще он сохранил физические кондиции и мастерство! Соперник был у него достаточно серьезный и мощный, но Кличко сумел убедительно доказать свое превосходство и отстоять титул сильнейшего боксера-тяжеловеса планеты. Впрочем, наблюдая за боем по телевизору, ни на секунду не сомневался в успешном для него исходе.

Виталий победил, причем, боксируя после 4-го раунда с травмированной рукой - и это в 40 лет против молодого и крайне мотивированного "бронелобого" боксера. Кстати, в 2000-м бой Крису Берду Кличко-старший "проиграл" из-за такой же травмы плеча - просто снялся с боя. Помнится, и тогда нашлось много "доброжелателей" советовавших заканчивать карьеру. А он боксировал дальше, отправил на пенсию Льюиса, стал чемпионом мира, затем ушел, вернулся и в первом же бою после четырехлетней паузы снова стал чемпионом. И в свои 40 лет остается непобедим, даже в нокдаунах не бывал. Уникальный человек в истории бокса, один из Великих, а тут торопятся отправить его на пенсию только потому, что нокаутом очередной свой бой не закончил :) Как там говорят - ничто так не повышает самооценку и душевный комфорт, как регулярное обливание грязью талантливых и успешных.
Сховати
+++ "ничто так не повышает самооценку и душевный комфорт, как регулярное обливание грязью талантливых и успешных." - в принтер - в рамку - и перед "зеркалом", над кроватью! ;))
З Крісом Бердом, був відрив сухожилля від кістки, якщоб Віталій продовжив тоді бій то міг би вже ніколи не вийти в ринг, або навіть не міг би повноцінно володіти рукою ... Цього разу травма не такої складності що дало можливість Віталію продовжити бій, хоча працювати в повну силу він звичайно вже не міг ... Стосовно завершення кар'эри боксера, то в очевидь над цим питанням йому вже треба працювати, це і вік і травми які в нього були, тому максимму два - три поєденки ми ще зможемо побачити від Віталія, та не більше ...
АУУУ!!! Критиканы Шевы и Виталия! Хоть один из вас покажет нам всем хоть один, мало-мальский, но - свой заслуженный титул (в боксе, в футболе, в ...жизни)??? Если нет, то научитесь слушать ушами, и мыслить мозгами, а не - шевелить ушами (откуда громче "лай") и искать адреналиновую извилину (в перерыве между "основными" занятиями). Ни - Кличко-ст, ни - Шева - не занимают "насильно" (прикрываясь ментами, судами, огорожами, и пр. солянкой) ничье место! Если кто-то хочет оспорить место Шевы на поле, или Кличко - на ринге - давайте, дерзайте! Бросайте им вызов, тет-а-тет... Только потом не стоните, что что-то у вас болит, или ... девушки больно сильно смеялись над вашей "клоунадой"! Оба спортсмена закончат в этом году свои блестящие (!) карьеры, сделав для нас с вами больше в мире, чем все Презика вместе взятые!!! И - ни один из них ни у кого не забрал ни копейки, а дарил только эмоции, и чувства гордости за своих земляков. ...Я могу сказать одно. Для большинства (Вадим - "священная" корова благодаря Заратустре). Доживите хотя бы до 30-ти, а потом можна и подискутировать на тему "престарелых" спортсменов. А, если, это уже у вас юношеские "комплексы" играют - боюсь, позорище, неприкасаемый, и т.п... Тут я солидарен с коллегой, обратитесь по адресу: Киев, ул. Фрунзе, 103. Там постоянный покой и прописанные процедуры, небесплатно, но - эффективно!
Сховати
Краще й не скажеш!!!) Браво!
Красиво, точно,и критиканов на место поставил.
Просто з копіюю .... Це що така мода за плечі Кличка все прикрити, чи так переконливіше виглядає, а можливо ще Януковича за плечі Кличка сховаєте ? Це вже докотились, порівнювати Шевченка та Кличко, Кличко в свої 40 є найкращим боксером важковаговиком сучасності, Шева в свої роки вже років 6 є посередністтю на футбольному полі, далі більше що Шева дав Україні ? Всі його здобутки пов'язані з Міланом а не з Україною, більше того коли країна перебувала в скруті регіонали відверто говорили про підтримку Шеви, а сам Шева відмовчувався, а далі важко уявити щоб Кличко під час бою молодшого брата не був в ринзі а на гольф майданчику Шева відверто плює на рідний клуб... Обурливо порівнювати ВЕЛИЧ КЛИЧКА та підкаблучника Шевченка який навіть дружину взяв собі не українку і так далі, Шева навіть українською інтев'ю не взмозі дати... =================================== Додам, що такі думки я пишу виключно в порівнянні з Кличком - Шевченка, звичайно приємно було коли Шева здобув золотий мяч та забивав багато за Мілан, підняв на плечі український прапор в ЛЧ але, майте совіть Клично це величина не зрівнянна з Шевченком ...
Сховати
я не зрозумів, що, з кого, та - Навіщо ВИ зкопіювали... Якщо ви "буцали" м'ячиком у Шеву всі ці шість років, то мабуть ви його !первісток!? %) Якщо ж ні, то мабуть його бухгалтер, чи агент, який недо-отримав відсотків від його "зірванного" трансферу у Барсу?? Не кажіть дурниць, та беріть важкого у руки.. раптом впаде та ноги переб'є... "Мода" - що то за дефініція така? Ви - з нею знайомі, що так вільно її тлумачите? І не треба "кавалерійських набігів" з політичних ланів на футбольне поле: воно зелене, та не вродить. Стосовно Шеви та Кличка. Комусь це здається неприродним, проте між цими чоловіками щось таке є, і називається воно - чоловіча дружба. А це така штука, що за будь-яких негараздів не псується, не виливається, та не зраджує. І щоб такого не казали сюрреалісти, реальність залишається такою, як є: Суркіс - през та Чивокуня - през... Але, на щастя, час мине, і про цих "реальних" осіб забудуть вболівальники. А будуть пам'ятати про тих, хто славив ім'я своє та залишав надію у сердцях нашіх. (Це - не копія, а - орігінал) Тому, я - вболівав і буду вболівати за справжніх спортсменів з рідного краю (у першу чергу). А такими для мене були, є та будуть і Кличко, і Шева! ...Коли виповниться стільки ж, скільки зараз Шеві - перешли запис свого "золотого" голу... Разом порадіємо!
Сховати
Я зрозумів без спини Кличка відстоювати Шевченка набагато важче, от і дружбу приклеїли ..... Та я вас не збирався переконати, ви тут висловлюєте свою думку а я свою. Різниця в тому, що я не відокремлюю за вподобаннями хороші та погані вчинки Шевченка, виж берете тільки хороше та вихваляєте .... Якщоб ви не полінувались та читали до кінця, то багато з написано вами відпалоб, але як і в випадку з Андрієм ви вибираєте тільке те, що вам впало в око та коментуєте ... В цілому не оцінююте ... В продовження. цікава картина :) ваша думка особлива і цілком вірна (хоча і вибіркова) а протележна думка (знову вибірково, за бажанням тлумачена) не годиться ...
Сховати
Шановн(а)ий! Ваша цитата "Я зрозумів без спини Кличка відстоювати Шевченка набагато важче, от і дружбу приклеїли" - за суттю взята з заголовку, проте не все базується на емоціях (як у нас зараз в державі), про що ви так гаряче піклуєтесь (і за нас також). Я ж оперую, може і вибірково, виходячи із власного, значного життєвого досвіду. Проте, не нав'язую свою думку "критиканам" (опонентам, щиросердечникам...). Я, у тому числі є аналітиком. А тому, щиросердечно пропоную подивитись на т.з. "проблему Шеви", як й інших "вікових" спортсменів України, з іншого боку - розуміння із середини. Те ж саме стосується й молодих гравців - Ярмоли, Калитки-мол, Гармаша, Рибалки та ін. Виникає досі цікаве запитання вікової дискримінації... Ви лише поміркуйте над цим у тінні абрикосового дерева...)) А саме: Чому ми (уболівальники) молодим даємо шанс (навіть за незрозумілої гри з їхнього боку), а ветеранів - на палю??? Чому, ці молоді, за винятком ще нічого не досягли у свої, переважно 20 з гаком, а Шева (як останній з могікан) у цьому ж віці був на коні? Невже їхнє "слово" (футбольна майстерність) переважає майстерність, у тому числі Шеви? Ще раз повторюю, вийдіть проти Шеви на футбольний майданчик, проте не беріть із собою друзів...))) Тоді, у вас буде вся правда його під'южувати за ту, чи іншу невдалу дію. Нарешті, якщо згадати однолітків Шеви, які й досі грають на високому рівні (Рауля, Піппо), то, по-перше, вони не мають таких проблем із здоров'ям, а по-друге, вони також не "гасають" на полі, щоб мати результат. З приводу "минулих" досягнень Шеви... А хіба можуть бути минулими його європейські рекорди, "золотий м'яч", чи титул переможця Ліги Чемпіонів? До речі, для тих, хто трошки не в курсі: Блоха, як попередник Шеви у Динамо, в свій останній "зірковий" сезон (КК-1996) виходив частенько на заміну, за віком (йому йшов 34 рік). Проте це не завадило йому влучно завершити одну із класичних комбінацій футболу - віялом. До того ж, стати подвійним володарем КК йому допомогли партнери по команді... Думаю, ви самі знаєте, що той склад команди був одним із найсильніших у Європі: Чанов, Безсонов, Балтача, Баль, Кузнецов, Демьяненко, Рац, Яковенко, Яремчук, Заваров, Евтушенко, Беланов, ...Блохін. Що не ім'я - то легенда! Чи не так? Назвіть, будь-ласка, хоча би половину нинішнього складу з ДК, що могли би конкурувати з тим складом?! Так що, не треба "вибірковості", та посилання на "спину Кличка". Андрій впорається у своїх проблемах, я у цьому впевнений. Йому, як і Віталію, залишилось ще трохи в активному спорті, так будемо вдячні часу за те, що ми ще живемо у їхню епоху.
Кличко еще лупит все на ринге ,а вот Шеву уже из соперников ,уже никто всерьез не воспринимает
Сховати
терпение, мой друг, терпение, и - ваша "щетина" превратится в... золото! Всем сказкам приходит конец, но никто ведь не доводит до исступления сказочника, желая узнать конец с самого начала? так что насчет непринятия Шевы "соперниками" спроси хотя-бы у Арсенала (Киев) осенью 2011... Кстати, это был его последний полный матч (между болями в спине)... Возможно, у тебя никогда ничего не болело "поперек"? - а идти-то надо к той цели, что ты себе еще наметил... А потому, мой неюный друг, подождем до лета, и потом с почестями проводим "легенду" на покой.
Умники, ветка футбольная а знахарей бокса туча.Рты закройте,когда уйти и как великий Кличко решит без сопливых антонов и ему подобных.
Народ, все правильно. Надо уйти вовремя,со всеми поясами, а то уйдет то все равно, только ни с чем...
Обьясните, кто - нибудь, языками не владею, отчего поссорились Хэй с Чисорой?
Сховати
http://allboxing.ru/archives/2012-02-19_14_03.html
Чисора пообещал застрелить Хэя, разбившего бутылку об него. Британец Дерек Чисора угрожал застрелить Дэвида Хэя после драки, которая произошла между боксерами после боя Чисора - Виталий Кличко. На пресс-конференции между британцами разгорелась спор. Чисора издевался над Хэем из-за плохо проведенного в прошлом году титульного боя против Владимира Кличко, а также грозился вызвать Хэя на поединок. "Дэвид, ты и я можем провести бой в Лондоне. Если ты настоящий боксер, то выйдешь на ринг против меня. Давай, только ты и я. Как твой палец, кстати?" - спросил Чисора, напомнив о бое годовой давности. Хэй же напомнил Чисоре, что тот проиграл 3 из 4 последних боев. После этого Чисора подошел к Хэю, а тот ударил его бутылкой по голове. Дальше завязалась потасовка. После того, как боксеров растащили, Чисора несколько раз повторил, что застрелит Хэя. Менеджер последнего Адам Бут пострадал в результате драки. На его лице были кровавые потоки. Немецкая полиция начала расследование этого инцидента. "Я очень расстроен, все зашло слишком далеко. Бокс не должен быть таким. Кровавые лица на пресс-конференции - это слишком. Биться нужно на ринге, а не за его пределами", - заявил Владимир Кличко, наблюдавший за дракой со стороны.
Для Вас патріотів треба, щоб Віталя стер руки до 50 років, щоб зробити Вас щасливими. Неповага саме йде від вас щирі, Ви наші))))) Звикли, що хтось Вм завжди винен!!!!! Забудьте, вже.
Сховати
То,що ти пропонуєш?Щоб саме зараз Шева пішов на пенсію,так і не зігравши на Євро 2012?Він заслуговує там зіграти як ніхто інший.Не переживай йому залишилося пів року.Так,що досить цих розмов про Шеву.А щодо,Віталія,то він сам розуміє і не раз казав,що проведе один-два поєдинка і буде завершувать свою славну кар"єру.Я горжусь,що у нас в країні є такі спортсмени як Шевченко і Кличко,це без перебільшення гордість УКРАЇНИ!!!
Кличко отримав рецидивну травму лівого плеча, і дуже великі шанси що більше не зможе битися в ринзі. Радій тепер, чого там! І ще таким як ти має бути дуже радісно, що в Шеви є хронічні проблеми зі спиною. А чого, може його так скрючить, що і на Євро не зіграє, вам же так того хочеться, він же так псує гру що Динамо, що Збірної України.
http://profc.com.ua/uploads/1318667147_vitaliy-klichko.jpg Виталий смотрит на вас, как на говно
Сховати
Все правильно написав! Я просто в шоці, остання гордість України в спорті такого масштабу, а вони пишуть такі вбогі речі, та мені цих маргіналів просто жалко! Фу вам, панове, фу-фу-фу!!! Одним вбогим Шева щось винен, іншим Кличко, всі забувають про те, скільки щастя і гордості ці спортсмени подарували нам. Та що я розпинаюсь, Фрунзе 51 - адреса для таких патріотів і вболівальників.
Сховати
Це вже докотились, порівнювати Шевченка та Кличко, Кличко в свої 40 є найкращим боксером важковаговиком сучасності, Шева в свої роки вже років 6 є посередністтю на футбольному полі, далі більше що Шева дав Україні ? Всі його здобутки пов'язані з Міланом а не з Україною, більше того коли країна перебувала в скруті регіонали відверто говорили про підтримку Шеви, а сам Шева відмовчувався, а далі важко уявити щоб Кличко під час бою молодшого брата не був в ринзі а на гольф майданчику Шева відверто плює на рідний клуб... Обурливо порівнювати ВЕЛИЧ КЛИЧКА та підкаблучника Шевченка який навіть дружину взяв собі не українку і так далі, Шева навіть українською інтев'ю не взмозі дати... =================================== Додам, що такі думки я пишу виключно в порівнянні з Кличком - Шевченка, звичайно приємно було коли Шева здобув золотий мяч та забивав багато за Мілан, підняв на плечі український прапор в ЛЧ але, майте совіть Клично це величина не зрівнянна з Шевченком ...
Сховати
Ти знущаєшся?)) Це Шева посередність і нічого для країни не зробив, а лише для Мілану??? Статистика. Голи Андрія Миколайовича Шевченка: Динамо-2 - 21(56 матчі) Динамо - 121(241 матч) ЗБІРНА УКРАЇНИ - 46(105 матчів). Після цих показників ти просто балаболка і заздрісник. До політичних вподобань Андрія мені байдуже, мені головне, що після його виступів в Європі по прізвищу Шевченко спільнота дізнавалася про мою країну. А те, як ти брудно виражаєшся про його сімейні справи, тебе й так відразу характеризує. Я ставлю цих великів спортсменів в один ряд: брати Клички, Лобановський, Шевченко, Блохін, Бєланов, Бессонов, Заваров, Михайличенко, Клочкова, Бубка!!! Це моя думка і я її завжди притримуватимусь, незважаючи ні на чиї брудні пости.
Сховати
+500 Bravissimo!!!Аплодую стоячи!!!
Олексій, Шевченка я описав так як він заслуговує, всі ті його м'ячі не принесли Україні жодного кубку ні Европи ні світу, тож і порівнювати Кличка з ним не треба, далі не треба прикривати Шевченка за спинами братів і ставити якісь ряди, щоб себе самого переконати, жодного кубку Шевченко Україні не дав, а Мілану допоміг, ви можете клянятись хоч Азарову та ставити ряди разом з ним, а якщо мова йде про допомогу країні то Шевченко перебуваючи в Європі, знаючи переваги життя тамтешнього не бажав допомогти Україні... Далі про знущання ... Шевченко закінчився як футболіст 2006 року і кричіть скільки завгодно але те що є зараз це бліденька тінь Андрія саме тому він і повернувся до Динамо бо більше нігде й не пропонували, та що він тут робить бавиться в гольф замість віддячити команді яка його вивела в люди ... Стосовно балаболів Олексію, я вас не чіпав та не обзивав і не переконую в своїй правоті, та це ваша риса нав'язати всім свою волю по прикладу вашого лідера партії районів, а не згодних вами треба обізвати, Браво Олексій ви вже не поганий політик...
Сховати
Ще й ярлики вішаєш, комік та й годі))) В плані про мого лідера, ну-ну) Не парся, все буде добре! Просто перестань заздрити людям і видумувати нісенітниці - і життя відразу повернеться до тебе обличчям!) А про здобуті кубки і титули ти мене вбив просто: може це для тебе секрет, але бокс то є індивідуальний вид спорту (тобто все залежить від сили одного спортсмена), а футбол - командний, а в кожній команді 11 футболістів. Тому що пред*явити Андрію, коли поруч нема партнерів адекватного рівня???))) Також наголошу, що Шевченко є найкращим футболістом сучасності в Україні і найкращим бомбардиром Збірної України, звісно, пік кар*єри його пройшов і це вже завершення, та все-одно це ніяк не зменшує його заслуг. Зауважу, що й Віталій Кличко давно пройшов свій пік, і був він в час його бою проти Льюіса(який він-таки виграв, незважаючі на незрозумілий технічний нокаут). Те, що він лупцює в 40 років Ареол та Чісор всяких заслуговує поваги, але основні його заслуги теж в минулому. То що, хіба адекватна людина посміє таке йому пред*явити, що він посередність наразі і взагалі нічого не приніс ні країні, ні народу, ні навіть собі??? Тут вимальовується протиріччя Ваших висловів, а якщо те протиріччя є, то Ви або маєте за пазухою камінь на Шеву, або просто любите безвідповідально ляпати язиком.
Сховати
Зрозуміло без спини Кличка Шевченка не захистити. ------------------------------------------------- Перепрошую Кличко бьється з кращими які є наразі, стосовно піку я посперечаюсь, після повернення Віталія в 2008 він демонстрував кращу як фізичну готовність так і тактичну вишколенність ніж до травми, чи то пак в поєдинку з Льюісом, думаю якщо ви більш детально проаналізуєте кар'єру Віталія то самі прийдете тогож висновку ... Натомість Шевченко вже давно сперечається (хоч як ви мені підсказали в командному виді спорту :) защо я вам вдячний, хто би міг подумати, що футбол командний вид спорту ?:)) з суперниками классом в 10 разів нижче та не здатен нічого продемонструвати з ними ... Але я нижче писав і повторю вам - я оцінюю Шевченка не тільки як футболіста а щей як людину, а от його людські вчинки не найкращі і чому я мав би закривати на це очі ??? В закінчення Олексію вам буде простіше коли ви зможете сприймати не лише свою думку ай цілком протележну думку, при цьому ваш опонент не обов'язково має бути клоун :)
Сховати
Щодо людських якостей, то спірна тема, оскільки щоб оцінити їх треба хоч би мати досвід спілкування чи спільної діяльності з об*єктом оцінки. Аргументи типу ІМХО, чи "вчора на базарі якась баба казала" будуть просто профанацією, тим більше можуть ображати чужі почуття. І взагалі то не гарно) Я цілком сприйму протилежну думку, якщо вона буде чимось аргументованою і зможе заставити мене хоч на мить засумніватися в правильності своєї позиції. У Вас же просто суцільне ІМХО і явна упередженість до Шевченка, що нівелює всі спроби об*єктивної оцінки ситуації, та й подвійні стандарти при наданні епітетів "величний" чи "найкращий" присутня. Є думка більшості і вона завжди правильніша як би там не було, може в перспективі і хибна, але наразі - єдиноправильна. Так що не вважайте мене снобом і обмеженою людиною. Просто Ваша думка не є для мене ні авторитетною, ні аргументованою відносно позиції, що вона виражає, а отже я її не можу сприйняти, і не тільки тому, що вона протилежна моїй) Дякую за увагу)
Победы победами, гордость Украины, бесспорно лучший боксер современности... НО!!! Антон прав на 100% !!! Пора уже, пора и спасибо за все!!!
Друзья, уважаю Кличко, как спортсмена и личность,НО простите, он что мало заработал за жизнь. Страшно было смотреть, как он, не то, что говорить не мог, он чуть на ринг не рухнул от усталости. Если Вы удовольствие от увиденного получили, то я нет. И не надо рассказывать, что кому надо учить.
Сховати
прошлый бой он провел хорошо. как и позапрошлый. Сейчас что-то не получилось. Да, вымотался, возраст сказался. Но победил, несмотря на то что "он чуть на ринг не рухнул от усталости". Причем по очкам у негра не было никаких шансов.
Если учесть, что с 5 го раунда человек боксировал одной рукой (травмировано плечо), то можно только посочувствовать гопнику Чисоре. Пересмотри бой. По существу были проиграны, на мой взгляд, только последние секунды, когда все ожидали нокаута, а нереально мотивированый Чисора не дал ему это сделать. А так было каждый раунд избиение Чисоры вторым номером, хотя все привыкли, что Виталик работает первым. Причем Чисора мне здорово напомнил молодого Тайсона. Как сказал Виталя после матча - хороший боксер, но человек-редиска. Братья просто красавчики, что сдержались после пощечины и плевка в младшего. А лоб у Чисоры все же бронебойный. Посмотрел видео на Ютубе - Хэй ему реально сегодня об башку бутылку разбил, а у него ни царапины. Клоуны британские...
Сховати
Хм, я ни где не вижу инфы о травме, не покажите где искать?
а мне он больше Туа напомнил, такой же маленький бычок без шеи, который пофиг что , но наступает, пропуская пушечные удары, но умея их проглатывая... А вообще Виталику очень и очень тяжело выдался этот бой, причём на последних секундах чуть не рухнул после удара, клинч спас... Я так понял что ЧИсора наговорил на реванш после боя :--) будем ждать!
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=lWrNGUeW2i8
Сховати
Хотя там скорее было бутылкой в челюсть, чем об голову.
Научитесь отдавать должное таким спортсменам, когда человек живет спортом очень трудно с ним расставаться с мыслью что больше не будет никогда...
Сховати
но надо всегда вовремя уйти, вот ребров в отличной форме а понял что пора ити,хей тоже, а виталий вчера очень тяжелый был физуха или что-то другое мжет тот плевок чисоры в володю