13 січня 2012 15:06
2

"Оболонь" спасает "Динамо"

Новий рік приніс шанувальникам хмельницького футбольного клубу приємні новини про становище «Динамо».

Якщо наприкінці минулого року майбутнє команди було «в тумані», то нині цей «смог» трохи розвіюється. «Ми зверталися до підприємців області, всіх небайдужих до долі нашого клубу, - каже директор хмельницького футбольного клубу «Динамо» Валерій Крохан. – І, можливо, комусь здавалося, що нам ніхто не допоможе. Але… спочатку один із підприємців допоміг команді, виділивши 3,5 тисячі гривень. А потім руку допомоги простягнув київський футбольний клуб «Оболонь», президентом якого є наш земляк Олександр Слободян. Завдяки допомозі Олександра В’ячеславовича, нам вдалося пройти атестацію в Федерації футболу України, погасити заборгованості, виплатити футболістам заробітну плату. Я дуже вдячний йому за це».

Однак такий крок «Оболоні» ще не означає, що в «Динамо» все налагодилося. Адже потрібні кошти на сплату внеску за участь у першості України в другій лізі, а також на навчально-тренувальні збори, виїзні поєдинки тощо. «Сподіваємося, що міська влада та обласна не залишать єдиний професійний клуб Хмельниччини без фінансової підтримки, - продовжує Валерій Миколайович. – А тому у майбутнє команди дивимося з оптимізмом».

Наразі футболісти та тренери «Динамо» перебувають у відпустках. Орієнтовно на початку лютого команда збереться в Хмельницькому, щоб розпочати підготовку до другого кола чемпіонату України.

Респект Слободяну.
підтвердження тези, що губить людей не пиво )))