16 грудня 2011 07:04
3

Анатолий КРОЩЕНКО: "С такой игрой первое место "Динамо" не удержит"

 Екс-динамівець і екс-карпатівець, донедавна старший тренер дитячо-юнацької футбольної школи "Динамо" ділиться враженнями про матч останнього перед зимовими канікулами туру Прем'єр-ліги і не надто райдужними думками щодо ситуації в обох клубах.

 

 

 

Не можу сказати, що гра мені дуже сподобалася. Чому? Бо грала одна команда, а інша робила тільки одне – вичікувала свій момент. Причому це з «Динамо» відбувається не вперше. Тому я можу впевнено сказати, що «Динамо» вчергове мене розчарувало. Напевно ніхто не заперечуватиме, що «Карпати» домінували на полі всю гру. 

 

Тим не менше, виграло «Динамо»...

 

Так, але ж по грі кияни мали програвати. Однак відверте везіння і майстерність Ідейе дозволили їм взяти три очки. «Карпати» ж мені сподобалися і настроєм – команда залишила на полі всі сили, і грою – діяли дуже розумно і повністю переграли суперника. 

 

Чого ж забракло карпатівцям, аби принаймні взяти одне очко?

 

Майстерності. Майстерності і везіння. Це просто якийсь фатум висить над «Карпатами» впродовж усього нинішнього сезону. Я навіть не можу пригадати, щоб від якоїсь одної команди протягом стількох матчів поспіль відверталася удача. Якби «Карпати» мали хоча б якусь частинку того фарту, що має в нинішньому сезоні «Динамо», то вони б і в суботу виграли з переконливим рахунком, і в чемпіонаті зараз були б на зовсім іншому місці.

 

Якщо відкинути везіння, в чому ви ще бачите проблеми «Карпат»?

 

Багатьом гравцям бракує майстерності. Команда створює достатньо моментів у кожному матчі, але забиває дуже рідко. Значить, фарт фартом, але все ж і не вистачає майстерності. Ви подивіться, Ідейе за гру мав навіть не гольовий момент, але забив. А той же Батіста мав кілька чудових нагод, однак жодного не реалізував. Те саме стосується і гри в обороні. Нібито грають непогано, але в кожній грі роблять фатальні помилки. 

 

«Динамо» перше місце навесні втримає?
 

З такою грою ні. Вони ж виграють виключно на «жилах» і на фарті. А везіння має одну властивість – з часом закінчуватись. Скажу, що найбільшою проблемою і «Динамо», і «Карпат» є відсутність збалансованості у грі. Саме те, що мають «Шахтар» і «Металіст». Тому мій прогноз, що чемпіоном стануть або донеччани, або харків’яни. А «Динамо» навіть другим буде лише за умови, якщо від них не відвернеться везіння. 

 

 

 

Почему обиженый, просто имеет свой взгляд на игру "Динамо"
обиженый урод
Сховати
на себя смотри! он правду говорит!!!