13 листопада 2011 21:51
1

Киндзерский идет на выборы президента УПЛ

Юрій Кіндзерський збирається балотуватися на посаду президента української футбольної Прем'єр-ліги. Про це сам Юрій Іванович розповів Коментатору.

«Збираюся цього тижня поспілкуватися із президентами клубів, які зацікавленні у якісних змінах у нашому футболі, - каже Юрій Кіндзерський. – Після реєстрації кандидатом у президенти ПЛ, оприлюдню власну програму. Якщо вцілому, то буду відстоювати рівність усіх членів Об’єднання футбольних клубів, відсутність подвійних стандартів. Можливо, це банально звучатиме, але стосунки Адміністрації ПЛ, суддівського комітету із членами Об’єднання мають базуватися на принципах справедливості. Ми живемо в одній футбольній сім’ї, в якій не повинно бути старших і менших братів. Хтось може бути досвідченішим, багатшим, але не може бути «правильнішим» чи «недоторканішим» за інших».

Нагадаємо, дирекція Прем’єр-ліги призначила на 9 грудня 2011 року звітно-виборні Загальні збори, до порядку денного яких включено звіт про діяльність чинного президента ПЛ Віталія Данілова та обрання керівника Об’єднання на наступні два роки. Кандидатури на виборну посаду можуть висуватися винятково клубами ПЛ. 

Один развалил ФК Харьков, второй отказался от ФК Львов. И оба хотят командовать нашим футболом! :)))) Как по мне то нужен иностранец. А нет , то лучше какой нибуть Красников, Палкин. Если були бы независимы. Они неплохие менеджеры! Хотя я сам болею за ДК и Волинь.