14 липня 2011 11:58
2

Официально: Кристобаль Маркес Креспо - игрок "Карпат"

Львівські «Карпати» продовжують підсилюватись перед стартом у Лізі Європи.

Черговим придбанням «зелено-білих» став іспанський атакувальний півзахисник Крістобаль Маркес Креспо, права на якого належали «Вільяреалу»

Угода з 27-річним гравцем розрахована на три роки. Крістобаль, який вже встиг провести тренування з львівською командою, гратиме у складі «левів» під 9-м номером.

Крістобаль Маркес Креспо

Народився 21 квітня 1984 року в Мадриді

Амплуа: Півзахисник

Громадянство: Іспанія

- Санті Касорла - 127 матчів, 84 гола за «Вільярреал», 34 матчі, 13 голів за збірну Іспанії. Чемпіон Європи.

- Кані - 158 матчів, 17 голів за «Вільярреал».

- Маркос Сенна - 228 матчів, 15 голів за «Вільярреал», 28 матчів, 1 гол за збірну Іспанії. Капітан команди.

- Бруно Соріано - 119 матчів за «Вільярреал», 2 матчі за збірну Іспанії.

Це лише чотири півзахисники «жовтої субмарини». Можна лише уявити рівень конкуренції, який є у «Вільярреалі»! Не дивно, що пробитися в основу талановитим, але не таким зірковим гравцям, майже нереально. Одним з таких, хто попри усі старання та наполегливість не зміг забронювати собі місце в основі, є іспанський плеймейкер Крістобаль Маркес Креспо.

Немало матчів він провів на лаві запасних, але попри це «Вільярреал» не мав наміру його продавати, повторюючи, що розраховує на нього. У минулому році Крістобалю лише кілька разів вдавалося вийти на поле у жовтій футболці, хоч він і був лідером молодіжного складу кастельйонців, за який відіграв 75 матчів та забив 13 голів.

Врешті-решт, узимку «Вільярреал» погодився віддати гравця в «Ельче», але лише в оренду, і лише на півроку. Йому вже 27 років, а це говорить про досвід, отриманий в різних іспанських дивізіонах, і розквіт сил, який, сподіваємось, буде максимально корисним для «Карпат» у, щонайменше, найближчі три роки.

У спортивного директора
у кого то в Карпатах есть видать связь с их рынком))