Автор: Zhukan
Зареєстрований: 10.01.2011
Останній візит: 23.02.2022
24 квітня 2011 14:56
32

Що чекає нас влітку?

Не за горами завершення сезону 2010-11, і вже зараз, не чекаючи останніх матчів, а отже, і остаточних результатів, хочеться подумати і трохи помріяти про те, що буде у літньому міжсезонні, і в основному це будуть...

...ТРАНСФЕРИ

Справді, що ще може нас очікувати і що можна прогнозувати незалежно від результатів цього сезону?

1. ВОРОТАРІ

Покупок не буде однозначно. Скоріш за все, продадуть когось з пари Бойко-Богуш - удвох їм у команді робити нема чого. У кожного свої переваги і недоліки: Богуш перевірений, але "кришталевий", Бойко молодий і перспективний, але на даний момент грає невпевнено. Цілком можливо, що залишаться обоє

2. ЗАХИСНИКИ

Відкриваємо посилання "Команда" на dynamomania.com і аналізуємо.

4 центрбеки + Юссуф, який записаний півзахисником. Четверо з них підтвердили свою кваліфікацію-виходили в старті хоча б у двох матчах, а от що буде з Бетао, який весною зіграв аж 4 хвилини лише у двох матчах(у одному з них вийшов наприкінці ІІ тайму) ? Як на мене, захисник непоганий, може зіграти на фланзі, але місце в основі йому не знаходится. Можливо, причина в тому, що він не зміг набрати форму.
До речі, влітку повертається Діакате, але, наскільки я розумію, грати за "Динамо" він не хоче...(((
Отож, мій прогноз: придбань не буде, можливо, попрощаємось з Бетао і (75%) Діакате

Ліві захисники: Несмачний, Попов, Каддурі.

Перший вже не може конкурувати навіть з Алмейдою( пам"ятаємо перший матч з МС), влітку відпустять вільним агентом. Попов - при ЮПС заграв непогано, проте дуже грубий, хоча фолить так, що арбітри зазвичай не помічають))))) Скажемо спасибі арбітрам, що його не вигнали ще в І таймі матчу відповіді з "Брагою". Ель Каддурі-роки даються взнаки... Чи зможе він за рахунок фізичних кондицій компенсувати певний брак техніки, як це було раніше??? По-перше, я в цьому сумніваюсь, по-друге, Сьомін може використовувати його в опорній зоні(головний конкурент Єрьоменку???)

Висновок: попрощаємось з Несмачним-99,9%. В ідеалі, хотілося б сказати "Спасибі і до побачення" і Попову(а можливо, Бадру...), і взяти двох сильних лівих беків, але це буде непосильним завданням для ІМС... Тому-хоча б одного...

Праві захисники...

...а він один-Даніло Сілва, бо Бетао навряд чи можна вважати рівноцінною заміною
Зараз доволі непогано тримає фланг і підключається до атак. Хоча у матчі з "Дніпро" Коноплянка його "возив" по газону(( Тому-необхідне підсилення. Влітку повертається з оренди Допілка, але у його перспективи не вірю.

3. ПІВЗАХИСТ

Опорні півзахисники

Вуко, Гармаш, Єрьоменко, Гіоане, можуть зіграти Юссуф і Михалик.
Піде Гіоане, це вже ні для кого не секрет. Думаю, інші залишаться.
Незважаючи на спад у Єрьоми, проблем з цією зоною не бачу-є й креатив, і чисті руйнівники, тому придбання навряд чи потрібні. А влітку, маю надію, Пінколліні зведе команду до "спільного знаменника"

ППЗ

Гусєв-без варіантів, теоретично-Теміле, але реально він прогрАє конкуренцію навіть Нінковичу... Як на мене, Шакірі("Базель") підсилив би ДК.

ЛПЗ

Найцікавіша позиція для аналітиків, як на мене. Чи залишиться там Ярмоленко, чи буде придбання(коли там, до речі, Майкл повертається?)))). Теоретично, Калитвинцев, але поки що лише теоретично(( Ну і не забуваємо про Бертольо
О, у нас же ще Маграо є! Але, думаю, наступну осінь він зустрічатиме вже деінде...
Мій прогноз: якщо Берт відновиться і набере форму Калитвинцев-молодший, придбань не буде. Якщо ні-можливі варіанти

"Під нападником" -актуально лише при переході на 4-2-3-1

Алієв, Нінкович, Бертольо, Єрьоменко, Гармаш. Хтось з двох останніх буде узоні ОПЗ.
"На вихід", як на мене- лише Нінкович, та й то "фіфті-фіфті". Придбання-навряд: класні плеймейкери на дорозі не валяються, а тих, кому ще є що доводити, у нас і так вистачає. До речі, не забуваємо про Корреа і Рибалку.

4. ФОРВАРДИ

Незамінний Мілевський, який, судячи з останніх матчів, вже вкотре забув, що нападник має забивати(перший гол у ворота "Зорі", другий "арсенальний"-яскраве тому підтвердження); Шевченко, який буде грати до EURO-2012, і який ще не все сказав("Метелург З" відчув це на своїй шкурі))); молодий і не факт, що перспективний Зозуля; Кравець, який цього сезону асистує більше, ніж забиває; Андре, який приїде з Франції "показувати все, на що він здатен"(ІМХО-не приживеться він у нас). Ну і Маріс Верпаковскіс, але в нього я теж не вірю...(((
Хочеться, щоб Мілевський піднявся на вищий рівень, а нам пора вже навчитись грати без нього. Але навряд-зараз ним нібито вже ніхто не цікавиться.
Шевченко залишиться, це не обговорюється. Чи "обтеше" Палич Зозулю й Кравця-не відомо навіть йому самому))) А от чи варто перевести Ярмоленка в напад, він, я впевнений, для себе вже вирішив.

Особисто мені хочеться бачити у Динамо пару швидких форвардів. Ярмола-Кравець або Ярмола-Зозуля -- чому б ні? Ярмоленко й Кравець на полі не такі егоїстичніі, як Бангура, один лівша, інший правша, перший уже довів, що він чогось та вартий, другий підтягнеться до його рівня. Коли спереду буде два гравці, кожному з яких можна віддати пас на забігання, проблем у захисників команди суперника побільшає. Чи піде на це Сьомін? Враховуючи те, що обидва гравці непогано відпрацьовують на оборону, цілком можливо.
Є ще один нюанс: чи зможе Ярмола створювати в центрі таку ж гостроту, як на фланзі? Можливо, позиція флангового півзахисника-це справді "його".

Отож, які переходи нас чекають: флангові захисники; ще хотілося б вінгера, який би успішно діяв на обох флангах; у нападі все залежить від головного тренера-як на мене, можна обійтись і без придбань. На вітчизняному ринку реальних кандидатів на жодну з позицій не бачу(теоретично, Коноплянка міг би, але хто ж його нам віддасть?)

Підуть: Богуш/Бойко, Несмачний, Бетао(?), Попов/Каддурі(?), Гіоане, Нінковіч(?), Маграо. "Золота молодь"(Зозуля, Кравець, Калитвинцев, Рибалка)-????????

З тих, хто зараз в оренді, нікого в основі не бачу...

Як бачимо, масштабної чистки і "скорочення штатів" чекати не доводиться, але двома-трьома пунктами у зарплатній відомості може поменшати.

Тактична схема восени: 4-4-2, з можливим переходом на 4-5-1 по ходу матчу. Нові обличчя в основі-від 0 до 5(ЛЗ, ПЗ, ЛПЗ, 2 центрнапи)

"Не судите строго", це мій перший пост. Зарані дякую за конструктивну критику))

Ну ничего ж себе, ты Майкла и Мариса где вообще откопал? Центральная ось требует усиления, так что не соглашусь с тобой. А центральный защитник не помешает еще один, ибо в любой момент хоть один основной защитник в лазарете сидит. Ну и центральный нападающий нужен, ибо если молодежь не настроена, а с кем-то из пары Шевченко что случается (травма, или игровой спад), то атака выпадает.
Сховати
У нас есть 4 центральных защитника: Хачериди, Михалик и Алмейда и Юсуф.
Сховати
Бетао забули-він теж центральний))
І Майкл, і Верпаковскіс все ще належать Динамо. По-моєму, у обох оренда закінчується у червні-липні 2011. Але навряд чи вони у нас гратимуть-обом вже під 30((
Темиле был очень хорош. Надеемся скоро вернется.
Трамвай под горочку катился, В саду мимоза расцвела, Не знала счастья городского, В поля и дали подалась... Андрей Белый
"В замоскворечье, на Полянке Стоял домишко в два окна. Принадлежал тот дом мещанке Матрёне Марковне. Она " Иван Барков (приписывается)
О чем пишу еще не знаю, но ведь перу не запретишь, и муза тоже тянет прямо, вперед под стрелы остряков... А.С. Пушкин
Що чекає? Повернеться Андре. Потім купім ще одного забівного. Наприклад Торреса. Мульёнов за семьдесят. А потом включим его на полную громкость: «Четырнадцать матчей ждать первого гола — такого я не ожидал, когда подписывал контракт», — признается футболист. «Но я продолжал работать, и спасибо моим коллегам, ведь только благодаря им я забил. Теперь мне будет проще психологически.». Ну, а это вообще не про нас: «Нельзя сказать, что было так уж сложно, — рассуждает игрок по поводу жизни в «Челси» без голов. — Фанаты очень терпеливо ко мне отнеслись, поддерживали в каждой игре — дома или в гостях». «Я больше беспокоился как раз о них, а не о себе. Хотел забить, чтобы показать, что я это могу, что все не зря. Будем надеяться, это первый гол из многих».
Уйдут Гиоане, Маграо, скорее всего Несмачный и все. Бетао хоть и не играет, но если что с Данилой, то кроме него - никого. Наверное купят забивного нападающего, полузащитника "box-to-box", может еще кого-нибудь на любую позицию, если будет хороший вариант, например, Вацлав Кадлец, хотя он очень молодой.
На счет Данило Силви хотелось бы сказать, что в матче с Днепром не только он выглядел плохо. Думаю была усталость. А вот тмиле хотелось бы увидеть. В Кубковых матчах смотрелся неплохо.
Ну да, все любят играться в менеджер футбольный))) тот плохой, этот хороший, того взять, этого продать... что же - не запрещенно! Но, кто знает что в голове у Семина? Правильно только сам Юрпалыч! От себя замечу, что продать могут любого игрока, любого... и взять могут на любую позицию!
Сховати
От себя замечу, что продать могут любого игрока, любого... и взять могут на любую позицию! ___ спасибо, кэп..
У PES-2011 Даніло-доволі посередній центральний захисник, а Маграо не рветься додому в Бразилію. По-моєму, ніяких даних з футбольних менеджерів у блозі й близько не видно було))) А щодо того, кого й на яку позицію куплять, зараз загадувати не може ніхто. Теоретично можливо, що нас очікує 7 нових легіонерів у основу і 4 українці "під ліміт", але такий варіант, погодьтесь, малоймовірний.
Не думаю, що Теміле слабший за Нінковича... Що там того Мілоша? Швидкості нуль, покрутитись з м'ячем навколо своєї осі, довго думати, в боротьбу не вступати, в захисті не відпрацьовувати - от наш Мілош. Не такий вже й безальтернативний наш правий фланг - і Ярмоленко може зіграти, і Шева, і Єрьоменко (маю на увазі орієнтацію на атаку). А так, щоб на атаку грати і на захист - у Гусєва альтернативи таки нема.
Сховати
Що ж це за півзахисник, що не відпрацьовує у відборі? Такі варіанти не підходять... Щодо Ярмоленко у блозі все написано, а Шева і Єрьоменко не мають тієї швидкості, що потрібна на фланзі.