31 березня 2011 18:04
16

Савик Шустер запускает свое очередное футбольное ток-шоу

 

4 квітня 2011 року в ефірі «5 каналу» відбудеться прем'єра футбольного ток-шоу «Українські пристрасті». Проект виготовляє «Студія Савіка Шустера» на замовлення «5 каналу».

«Українські пристрасті» -  найкращий футбольно-аналітичний проект на українському телебаченні. Завдяки унікальній високотехнологічній системі 3D моделювання ORAD, глядачі матимуть можливість «зупинити час» і разом з експертами проаналізувати ключові моменти матчів української Прем’єр-ліги, а також найбільш резонансних поєдинків Європи та світу. Відтепер ми знатимемо відповіді на питання  про правомірності карток, наявність офсайдів та законність призначених пенальті.

Життя поза полем: до- і після матчеві інтерв’ю гравців та тренерів, неординарні навколоматчеві подіі –  все це зона пильної уваги телешоу «Українські пристрасті».

Партнер показу, компанія Castrol, надасть глядачам можливість побачити і почути ексклюзивні інтерв’ю з зірками світового футболу –  Роналду, Мессі, Руні. У проекті також використовується рейтинг Castrol Rankings, завдяки якому, разом з нами вболівальники можуть дати оцінку кожному пасу, спробі відбору м´яча і взагалі відслідкувати кожен рух більше ніж 2 тисяч футболістів у матчах 5 провідних Європейських ліг.

Ток-шоу «Українські пристрасті» виходитиме щопонеділка о 21:30.

 

якщо б не шустер, дратує його занудтство....
C 1 апреля!!!
На 5-м канале пускай хоть без трусов по студии бегать, пополам как-то. Один хрен я этот канал убрал с телека. Обидно бъ было если он со своей хренью опять на какой нить центральный канал выперся. А так хоть пускай хоть поставит на экране свою Фиорентину и мастурбирует на нее.
Сховати
это было бы круто
Передачи ещё нет, а проект уже "найкращий"...
оооо.... хоть что-то стоющее появилось на 5 канале. он у меня аж 54-м настроен. надо куда-то поближе впихнуть))
Его в дверь, а он в окно.
удачи шустеру и 5 каналу
Только бы он Евро не испоганил, так как ЧМ. А свои передачи пусть ведет, тут есть какая-никакая альтернатива.
на данный мромент ПроФутбол самая интересная и актуальная пердача!! посмотрим тчо это буит!
Сховати
на данный момент вообще интересной и актуальной передачи про футбол на укр тв нет(((
Смотри ПроФутбол!!!!А вопще мне этот еврейський олень задрал!!!!Везде хочет всунуться!!!!
Сховати
Тема сионистского заговора по захвату мира не раскрыта