24 березня 2011 13:40
4

Максим ФЕЩУК: "Динамо" обладает реальными шансами на выход в финал Лиги Европы"

Форвард “Таврії” Максимо Фещук про стан справ у національному чемпіонаті та про виступ українців у єврокубках.

- У чемпіонаті України загострилася боротьба за друге-третє місця. Твій прогноз, хто зможе потрапити у зону Ліги Європи?

- Коли журналісти пропонують футболістам чи тренерам робити прогнози, ви ж самі, напевно, розумієте, що більшість відповідає, що не робитиме прогнозів. І я так відповім, можливо, це якось неправильно, що я когось озвучу, а когось - ні. Можу сказати, за кого вболіваю, а як буде…

Чесно кажучи, мені б хотілося, аби «Дніпро» піднявся якомога вище. «Карпати» зараз непогано виглядають. Після їхньої перемоги над донецьким «Шахтарем» думав, що боротьба за те, що ви запитали, має загостритися. Але потім поразка від «Севастополя». Тому мені зараз важко щось говорити. Стосовно «Металіста», мені зараз не дуже подобається їхня гра.

А от питання чемпіонства, будучи об’єктивним, напевно, вже зняті. «Шахтар» уже, мабуть, не зможе ніхто наздогнати, і саме він стане цьогорічним чемпіоном України. Все-таки хотів би, щоб «Дніпро» потрапив у зону Ліги чемпіонів.

Хоча додам, що «Динамо» зараз справді не те, яким було восени. «Динамівці» нині демонструють дуже хороший футбол і це навіть попри поразку в останньому турі від дніпропетровців.
 
- У Лізі Європи жереб звів «динамівців» із «Брагою», а «Шахтар» у Лізі чемпіонів - із «Барселоною». Як вважаєш, які шанси у киян і «гірників» у матчах проти цих команд?

- У футболі шанси завжди є. Є команди, яких вважають фаворитами і навпаки. Звичайно, «Барселона» нині - найкраща команда в Європі. Хоча й «Інтер» - класна команда, адже виграв останню Лігу чемпіонів.

Та попри це, шанси і у киян, і у донеччан є. Треба завжди вірити. Стосовно «Динамо», вважаю, що «Манчестер Сіті», яке «динамівці» подолали за сумою двох матчів, - серйозніший суперник, ніж португальська «Брага». Все залежить від футболістів київської команди, яким протистояти цьому супернику.
 
- Тобто «Динамо» є фаворитом у протистоянні з португальською командою? Та й, можливо, у киян є реальні шанси вийти навіть у фінал Ліги Європи?

- Думаю, що так. Зважаючи на можливості «Динамо» та склад учасників, залишилися у цьому турнірі, це цілком реально. Ще раз повторюся, що шанси завжди є у всьому. Тим паче у спорті, у футболі…

 

Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ'ЯК
гы) Автор: Мстислав КОЦЬКИЙ-БОБ'ЯК- за что тебя так наказали?)а максимка фещюк это кто?новый осьминог?
только понятно куда таврия попадет по окончании чемпионата,хотя она уже там...
кому нужно за кого ты костолом!
Сховати
Ваше мнение уж точно никому не нужно, уважаемый