27 січня 2011 09:07
5

"Днепр" проиграл трансферную дуэль второй команде Серии А

"Наполи", защита которого и без того является одной из лучших в лиге (20 пропущенных мячей - третий показатель в Серии А), пополнился защитником "Эспаньола" Виктором Руисом.

 

Сумма трансфера за 22-летнего игрока составила 6 миллионов евро, а сам Руис будет зарабатывать порядка 750 000 евро в год в футболке "Наполи".

 

Напомним, что на Руиса, который за один полный сезон в Ла Лиге сумел сделать себе имя, также претендовал днепропетровский "Днепр", но проиграл борьбу неаполитанцам.

 

Він-то як раз і не повинен сидіти і літати. В Наполі симпатична лінія оборони, але коротка лава запасних, а якщо прийде Руіс то він вже точно когось замінить і тим самим подовжить лаву). Бачу, що неаполітанці серйозно борються за чемпіонство, це знакова покупка. А мене от що цікавить: Дніпро прикупив вже 3 легіонера і на цьому явно не зупиниться. Так от, що вони планують з лімітом, оскільки всіх новачків треба ставити і награвати... Але то вже не наші проблеми)
Сховати
Якщо купують - значить щось собі планують=) Не буду здивований якщо через місяць-другий ліміт буде пом'якшено..
Днепру не грозит, у них всё еще достаточно украинцев в составе: Каниболоцкий, Мандзюк, Русол, Коноплянка, Кравченко, Селезнев, Шахов, Ротань, Назаренко пока еще играет, Гоменюк, Гладкий...может еще кого забыл
Сховати
Та я і не заперечую, просто так дивлюся, що ставка буде зроблена на запрошення легіонерів, літом тим більше буде запрошуватися опорник і ЦФ, та й мабуть і ЦЗ. З лімітом-то вони може і справлятимуться(діватися нема куди), але ще одну "українську" команду ми втратимо, тому що молоді дніпрян тягатися з зірковими новачками зась, тому вони помаленьку будут з Дніпропетровська від'їжджати з часом.
Ну и будет сидеть в запасе и по арендам летать!