10 жовтня 2010 11:19
15

"Інший футбол" представляет ТОП-10 скандалистов украинского футбола

Програма "Інший Футбол", що виходить в неділю о 12:15 на ICTV представляє - ТОП-10 скандалістів українського футболу! Подивіться на те, як епатажний ведучий "Третього Тайму" Віктор Леоненко посів у цьому рейтингу лише 9-те місце!

С "Чемпиона" Ось весь рейтинг, за виключенням третьої позиції, яку у передачі чомусь пропустили. 10. Владислав Ващук - за непорозуміння з датою народження, допінговий скандал у "Спартаку" та скандальні переходи із "Динамо" в "Спартак" та "Чорноморець" 9. Віктор Леоненко - за численні гострі висловлювання 8. Олександр Алієв - через скандал із його подвійним громадянством та походи у нічні клуби 7. Єгор Лугачов - у "Спартаку" був скандал, коли він не хотів змінювати український паспорт на російській 6. Даріо Срна - за поведінку на полі по відношенню до суперників та суддів 5. Максим Калиниченко - за висловлювання на адресу Федерації футболу та суддів 4. Олександр Рикун - через усім відомі проблеми з режимом 2. Денис Олійник - за бійку з жінкою, яка начебто була сестрою Алієва 1. Артем Мілевський - через стиль життя та трансферну сагу з "Локомотивом"
Сховати
Спасибо огромное!
скиньте плиз полное видяшко программы
Алиев тоже был, конечно, и Срна
Сховати
А Кварцяный? я думал он в лидерах!
Я помню только, что первое Милевский, четвертое - Олейник, десятое - Ващук
Сховати
спасибо... но буду гуглить!
Уважаю Витю Леоненко !
а я не видел передачу! кто занимает остальные восемь мест?
Леон десятый??? Да ну.... Не годится :-)
Раньше его не переваривал, я сейчас обожаю)))
Леон отжог)))))))
ну ему с его техникой можно критиковать кого-угодно а миле глядя на вчерашнего зозулю впору подумать о своем будущем в клубе
Сховати
Или повесится!)))