31 липня 2010 08:59
1

Андрей ФАРТУШНЯК: "У "Динамо" нет слабых мест"

Напередодні матчу 4-го туру Епіцентр Чемпіонату України «Севастополь» - «Динамо» відбувся перехід  Андрія Фартушняка з київського клубу до кримського. З новобранцем севастопольців зв’язалася прес-служба ПЛ.

− Андрію, як довго ти перебував на оглядинах?
− Приблизно десять днів. З командою вже добре познайомився, а ігрові зв’язки ще належить відпрацювати. Адже тут новий колектив, нові вимоги, нові тактичні схеми.

− Які умови переходу до «Севастополя»?
− «Динамо» віддало мене на правах оренди до кінця календарного року. За домовленістю у грі проти киян я не зможу вийти на поле. Тож у п’ятницю зіграв один тайм за молодіжний склад.

− Чи будуть до тебе особливі вимоги?
− Наскільки я зрозумів, на мене розраховують як на правого захисника. А у цій позиції нічого незвичного для мене немає.

− Ти добре знаєш можливості «Динамо» і вже познайомився з потенціалом «Севастополя». Що є найкраще у цих команд?
− Всі бачили, що козир севастопольців − захисна ланка, яка грає дуже організовано, зібрано і нікому поки не поступилась. Що стосується киян, то я навіть не знаю − у цієї команди немає слабких місць. Особисто мені сподобалися всі ігри динамівців у нинішньому сезоні. Просто з «Оболонню» зарано розслабилися, але у наступних поєдинках такого не спостерігав.

− І все ж проаналізуй окремі ігрові лінії киян…
− Мені більше подобається атакуючий потенціал. Адже гравці нападу Шевченко та Мілевський, а також орієнтовані на створення півзахисники Ярмоленко з Гармашем здатні створити проблеми будь-якому супернику. У центрі поля дуже корисно діє Єременко. Захист може помилятися, але від цього ніхто не застрахований. І у матчі проти «Гента» «Динамо» відіграло «на нуль».

− Мілевський не зіграє проти «Севастополя». Це послабить команду?
− Артем − це втрата для киян. Однак травма одного гравця для «Динамо» ніколи не було проблемою. Думаю, Зозуля вже доріс до основного складу і зможе безболісно замінити Мілевського.

− І останнє запитання. Оскільки проти «Динамо» не зіграєш, то будеш спостерігати за матчем як глядач. За кого вболіватимеш?
− Нехай це залишиться таємницею.

За ДИНАМО конечно!!!