Автор: Олексій
Зареєстрований: 07.01.2009
Останній візит: 12.03.2015
3 червня 2010 23:34
19

Вже чути гімни вувузел...

Вже приблизно 7 діб залишається до наймасштабнішого, найфеєричнішого і найвидовищнішого футбольного форуму в світі: до нас наближається Мундіаль. І що саме цікаве, саме цей ЧС може викликати найбільший резонанс в світі через можливі несподіванки. І чи не найбільше до цього передчуття спонукає саме місце проведення - вперше з моменту започаткування історії Чемпіонатів Світу його прийматиме африканська земля, а саме Південно Африканська Республіка.

І ще одне - що найцікавіше - це безмежна інтрига у виборі потенційного переможця. До них можна записати як і титанів південноамериканського футболу(Аргентина та Бразилія), так і низку європейських, я би сказав "наших", збірних - це Іспанія(яка все-таки найпереконливіше за складом і ще не прохолонувшими спогадами по ЧЄ-2008), завжди переконливі і сильні англійці, німці. Дещо послабили свій хід учасники берлінського фіналу 2006 року італійці та французи, які все-таки завжди тримали марку, тому ми про них ще згадаємо. Але проводячи паралель з місцем проведення, хочу відмітити, що для мене основними ньюзмейкерами будуть саме африканці. Ох і покажуть ще клас Ето'о і Ко, не відстануть від них слони на чолі з Дрогба, та і ті ж самі нігерійці.

Але головною метою цього мого посту було не стільки спрогнозувати чи проаналізувати щось, скільки запитати користувачів цього прекрасного ресурсу: спробуйте Ви спрогнозувати результат цього ЧС, а також поділіться своїми фаворитами на Мундіалі(як і збірні, так і окремі гравці), що Ви очікуєте від їх виступу, цікаво також знати історію Ваших вподобань, що спричинило таке захоплення?

Почну з себе. Продивившись всі матчі за участю збірної Іспанії на ЧЄ 2008 року, намилувавшись класною і, я би сказав, "мистецькою" грою цієї команди, для мене на світовому рівні не залишилось більше ні одного фаворита на майбутньому ЧС. Тут зібрані найулюбленіші мої гравці - Касільяс, Рамос, Пуйоль, Чаві, Іньєста, Війя(Вілья), Торрес, Фабрегас... Ще смаку цьому захопленню надає те, що я цікавлюся культурою Іспанії, вивчаю іспанську мову. Моєю мрією є футбольний тур на Іберійський пів-острів і відвідання крім історичних пам'яток двох футбольних театрів - Сантьяго Бернабеу і Камп Ноу!)

Буду радий почути Ваші відповіді!

Буду вболівати за Гондурас. А з трійки Еспанія-Бразилія-Арґентина, ІМГО, найбільші шанси на чемпіонство мають еспанці. Дунґа з Марадоною надто концептуально підійшли до формування складів команд, це їм дасться взнаки під час ЧМ, коли знадобляться нестандартні ходи.
Viva Honduras! Болею за Гондурас и Аргентину. За Гондурас - так как он в крови. А за Аргентину - так как надеюсь видеть атакующий футбол, а не унылую беготню.
Эх,еще так долго до ЧМ(( Уже хочется начала)) Буду за Нинко и Юссуфа персонально глорить)) Ну и за Кот Д`Иувар)) Виан ООО! Ждемс твой пост(радостно потираю руки=)!
Я готовлю посто по ЧМ2010! С анализом всех фаворитов, их шансов, преймуществ и недостатков, с моими версиями лучших игроков мира! Надесь к следующе среде завершу!
Сховати
Як завжди буде цікаво, не сумніваюсь) А от є в тебе команда, за яку вболіваєш найбільше? Якщо є, то чому?)
Сховати
болел бы за Аргентину будь там Банега! Но его не взяли и я ужасно этим фактом не доволен! Дзанетти не взяли - тоже шаг не понятный мне! Такая обстановка в сборной настораживает! За Бразилию болел бы если бы там играл Неймар! И пожалуй Диего и Роналдиньо! А за Элано, Мелло, Баптишту, Жосуэ и Луизао и т.д. мне как то не интересно сопереживать...очень странный у бразильцев состав! Поэтому конечно же Испания, у них сбалансированный очень состав и есть две проблеммы игрового порядка и отстутствия одной персоны, но о них напишу в своем посте! Так же буду за Мексиканцев сопереживать, мне их игра очень симпатична!
Сховати
сам хочу посмотреть Аргентину!Но Ты выше написал о игроках которых не взяли! А меня разочаровало присутствие Палермо в сборной!((Неужели к серии пенальти готовятся?)) Состав Бразилии,да с учетом тренерских идей Дунги,тоже не настраивает на яркий футбол! Болею за Парагвай и Уругвай!И за Германию!