25 травня 2010 17:51
1

Суперкубок Украины разыграют в Запорожье

Дирекція ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ визначила Запоріжжя як місце проведення матчу за «Інтер Суперкубок України» між донецьким «Шахтарем» і сімферопольською «Таврією». З-поміж кількох міст-претендентів перевага була надана саме колисці козацтва, в першу чергу через активну позицію мера Запоріжжя Євгена Карташова. Міський очільник звернувся до Прем’єр-ліги з пропозицією про співпрацю і запросив керівництво Об’єднання на ознайомчий візит.

Наприкінці минулого тижня директорат ліги відвідав Запоріжжя і залишився задоволений переговорами. На зустрічі із Євгеном Карташовим сторони досягли домовленостей про організацію «Інтер Суперкубка України» у Запоріжжі.

− Мер міста вийшов з конкретною пропозицією. Запоріжжя − це справжнє футбольне місто, яке славиться не лише своєю командою, а й щирими та відданими вболівальниками, − прокоментував рішення про місце проведення «Інтер Суперкубка України» президент ПЛ Віталій Данілов. − Переконаний, що 4 липня у Запоріжжі відбудеться наймасштабніше за всю історію турніру футбольне дійство.

− Єдине, що нас турбує, це місткість стадіону запорізького «Металурга», − продовжує Віталій Данілов. − Через це Прем’єр-лігою розробляється проект фан-зони, щоб додаткові тисячі вболівальників змогли долучитися до свята «Інтер Суперкубок України», що символізуватиме початок нового футбольного сезону. Тому з радістю запрошую всіх до Запоріжжя незабутньо провести першу неділю липня!
 

О! Сходить за "Таврию" поболеть что-ли. Если, конечно на ЧМ игр не будет.