22 квітня 2010 20:40

Сборная U-19: за словаков отдувались динамовцы

У середу, 21 квітня, юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження), чий товариський матч проти словацьких однолітків було відмінено, провели на полі столичного НТЦ імені Баннікова спаринг із дублюючим складом київського «Динамо».

Підопічні Анатолія Бузника мали відчутну перевагу протягом усієї зустрічі й здобули заслужену перемогу − 4:0. У першому таймі дуплетом вистрелив форвард луцької «Волині» Євген Павлов, а по перерві відзначились півзахисник «Кримтеплиці» з Молодіжного Ігор Зубко та нападник запорізького «Металурга» Артур Каськов.

«Це був дуже корисний збір. Ми провели декілька теоретичних занять, докладно розібрали нашу попередню гру з сербами (0:2). Окрім того, завдяки динамівцям зайвий раз переглянули у ділі кандидатів», - зазначив керманич «синьо-жовтих».

За словами Бузника, йому сподобалось те, як його підопічні провели перший тайм. «Футболісти добре комбінували, часто загрожували воротам суперників. І хоча після того, як я провів низку замін, колективна гра дещо розладилася, враження від матчу все одно залишилися непогані. Відчувалося, що хлопці не відбувають номер і прагнуть довести своє право на місце у складі», − підкреслив тренер.

Нагадаємо, що наразі наша команда готується до відбірного еліт-раунду Євро-2010 (U-19), який 26 травня стартує в Києві та Бородянці. Наступного разу вона збереться за три тижні і 11 травня проведе домашній спаринг з іранськими однолітками.

Україна U-19:
Левченко (Коваль, 46), Поліщук, Парцванія, Прийма (Кравченко, 46), Бутко (Циня, 46), Чайковський (Карасюк, 46), Сидорчук, Задоя (Макаренко, 46), Павлов (Каськов, 46), Картушов (В.Коваль, 46), Балашов (Зубко, 46).