12 квітня 2010 15:06
11

"Арсенал" требует отстранения главы комитета арбитров

Заява прес-служби ФК «Арсенал» (Київ):

12 квітня 2010 року зранку стався безпрецедентний випадок. Співробітники ФК «Арсенал» зателефонували до голови Комітету арбітрів України Вадима Вікторовича Шевченка, хвилюючись за те, що й досі невідомими є оцінки арбітражу суботнього матчу «Динамо» (Київ) — «Арсенал» (Київ) (регламентом передбачено, що такі оцінки виставляються протягом 24 годин). На таке запитання співробітники почули буквально таку відповідь: «Оцінок поки що у нас немає… Але передайте оті слова, які сказав вилучений Шершун на полі, президенту клубу Вадиму Рабіновичу, віце-президенту Віктору Головку, головному тренеру В’ячеславу Грозному і старшому тренеру Олексію Величку!»

Після цього телефонний дзвінок до пана Шевченка здійснив вже президент ФК «Арсенал» Вадим Рабінович, який цілком логічно запитав: «Якщо ви вважаєте, що гравець «Арсеналу» Шершун висловився нецензурно, хай навіть не у бік судді, і його за це вилучають з поля, то навіщо ж ви повторюєте ці слова, та й ще переадресовуєте їх керівництву клубу, яке взагалі не має відношення до ігрового епізоду у матчі?» … «Чи вислухані усі сторони у епізоді з Шершуном?» — було ще одне питання до пана Шевченка. «Ні, але арбітр матчу мені сказав про лайку Шершуна!»… «Як же можна в такому випадку виносити справді незалежну та незаангажовану оцінку суддівства до того, як вислухані думки обох сторін?»…

Прес-служба ФК «Арсенал» уповноважена заявити, що керівництво клубу вважає неприпустимими дії та висловлювання пана Шевченка В.В., які ображають ЗАСНОВНИКІВ ПРЕМ’ЄР-ЛІГИ. Ця прикра ситуація доводить і той факт, що пан Шевченко не може очолювати справді незалежну, незаангажовану інстанцію, якій надано право здійснювати арбітраж. Ще до початку розглядання ситуації, що утворилася у матчі «Динамо» — «Арсенал», до вислуховування сторін голова Комітету арбітрів робить власні висновки та ще й нав’язує їх у брудній формі іншим.

Керівництво ФК «Арсенал» (Київ) вимагає від пана Шевченка В.В. НЕГАЙНОГО ТА ПУБЛІЧНОГО ВИБАЧЕННЯ. Якщо гравець Шершун сказав на полі якісь нецензурні слова — і його вилучили за це з гри, то пан Шевченко В.В., який переадресував ці слова керівництву клубу «Арсенал» (Київ), має бути негайно відсторонений від керівництва Комітету арбітрів.

Прес-служба ФК «Арсенал» (Київ) доводить до громадськості переконаність керівництва клубу про те, що суддівське свавілля перешкоджає розвитку українського футболу. «Арсенал» вимагає негайного скликання загальних зборів президентів клубів Прем’єр-ліги, щоб приймати екстрені заходи щодо недопущення знущання суддів над українським футболом!
 

Думаю что пора подумать футболистам Динамо о том что б не давать интервью шлюхажурналистам,а руководству о том что б адекватно реагировать о просьбе сыграть на нашем стадионе всяким бомжеклубам
Суркисы пригрели крысу,а крыса она и есть крыса.
а може цим бомжам треба перед арбітром вибачитися? гравець в сини судді підходить
а через пару дней появится и запись случайно сделанная этого разговора )))
это если каждый презик из 16 захочет поменять "главу комитета арбитров" то в каждом новом туре будет новой глава арбитров,"Шоу звезда психиатрического отделения"!!!
Подать чтоль в суд на Рабиовича за нанесенные мне моральные страдания в связи с неприездом Кафу и введением народа в заблуждение?))
Если Шевченко это сказал (см. первый абзац), то он молодец! Одобряю!
пусть научаться играть футбол.
Сховати
Это никого не интересует. Главное вылить ведро овна на Суркисов....
А что, в уголовном или в любом другом суде мнение осужденных спрашивают "задля оцiнки суддiвства"? Есть кассационые жалобы в высшие инстанции, если кто чем недоволен. А так только очевидней, что к судебной власти высказывают претензии УРКИ. Их принципы, это им так удобнее. "Кого валить будем? Фраера? - Не, первым надо валить СУДЬЮ."
ггг буффонада, какая-то.. Вот и главный шут подоспел..