23 березня 2010 15:11
7

Рубен Гомес: "Динамовцев ждет тяжелый матч с нами"

Виїзна нічия зі столичним «Арсеналом» впритул наблизила ужгородське «Закарпаття» до одного з конкурентів у боротьбі за збереження прописки у Прем’єр-лізі луганської «Зорі». Одним з кращих у складі закарпатців в протистоянні з київськими канонірами був аргентинський хавбек Рубен Гомес. Яким видався матч, що минув та про майбутню гру з столичним «Динамо» цікавився у Рубена журналіст інформаційного відділу клубу.

Рубене, на початку зустрічі мав стовідсоткову нагоду реалізувати вихід віч-на-віч з воротарем «Арсеналу». Чого не вистачило для цього?

Так трохи не вийшло. У цьому епізоді приймав м’яч, будучи спиною до воріт, тому не міг контролювати дії воротаря, прокинув соді на хід і намагався перекинути Реву, але воротар киян зумів розгадати мій намір. Міг, звісно прийняти й інший варіант пробиття, але це вже у минулому.

Наразі нас очікує матч проти двох київських команд – «Динамо» та «Оболоні». Перехід від протистояння з сильним суперником до більш слабкого не вплине на настрій гравців на матч з пивоварами?

Проти «Динамо» додаткової мотивації для нас не потрібно. Просто потрібно вийти і відграти у своє задоволення, тоді й виходити у нас все буде. Впевнений, що на динамівців чекає важкий матч з нами. Щодо «Оболоні», гадаю, ми переважаємо цю команду в класі. Свідченням цього є перемога над ними у Києві. Більше того, з кожною грою наша команда набирає обертів, тому три очки з пивоварами ми маємо брати.
 

покорять Донецк и показывать кто чемпионы в этом году также) те кто и в прошлом)!!!
вперед Киев!!!!
беру с нолем "ДК" на всякий случай!
даже у сраного Закарпатья есть аргентинский хав)
Сховати
А у нас защитники "кудесники мяча"...)
У нас все тяжелые(((...
Естественно. Наши сами себе проблемы создают.........