3 березня 2010 14:37

U-19: качественные нули с французами

У вівторок, 2 березня, юнацька збірна України (футболісти 1991 року народження) провела перший з двох запланованих виїзних товариських матчів проти французької команди. Попри невелику територіальну перевагу господарів, гра переможця не виявила.

Чемпіон проти господаря

Для підопічних Анатолія Бузника спаринги з триколірними є важливим етапом підготовки до кваліфікаційного еліт-раунду Євро-2010 (U-19), фінальна частина якого пройде саме у Франції. Нагадаємо, українська збірна, яка є чинним володарем континентального титулу у даній віковій категорії, прийматиме відбірний турнір у 3-й групі. Наприкінці травня вона сперечатиметься за путівку до вирішальної стадії з англійцями, ірландцями та боснійцями.

Рівні опоненти

Французи, які виглядали активнішими за своїх суперників, не дали відзначитися нашим хлопцям, але й самі пробити Максима Коваля не зуміли. «Сьогодні ми стали свідками цікавої та якісної гри двох гарно підготовлених команд, гідних одна одної», - підбив підсумок матчу наставник господарів Франсіс Смерецькі. Друга зустріч української та французької збірних відбудеться у четвер.