Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Спеціально не писав про ігрові риси Алієва (хоча, якщо чесно, писав, а потім видалив). Думаю, найближчим часом спробую і в цьому аспекті розібратися, і обов'язково написати на улюбленому сайті.
Показати
Особисто я чекаю закінчення міжсезоння. Тоді і напишу, можливо, а можливо напишу після Бешикташу, щоб не наврочити. Тут вже як хто визначає для себе результати міжсезоння. Цілком можна саме матчі з турками розцінювати як прямий результат підготовчих сборів, а можна просто підвести певну рису після зборів і до ЛЧ.
Вибачте, якщо нав'язую думку, що Алієв не потрібен "Динамо", але я говорю не про це, а про ставлення Олександра до цього переходу - воно мені дуже не подобається, це як мінімум.
Показати
Підтримую. І ще додам. Алієв завжди розповідає, як для нього найголовніше стати найкращим бомбардиром. Про командні звитяги-нічого. Він власні амбіції завжди поставить вище командних. Зауважу, що при цьому він не нападник. Такий гравець у Динамо не потрібний!!!
Знаєш, 12 років тому і наше "Динамо" в півфіналі ЛЧ грало, і що залишилося від нього нині?.. Вдумкайся: був ти там 12 років тому, а знаєш все, що там відбувається сьогодні. Скажи відверто, ти вважаєш "Команду" та "С-Е" непродажними газетами? Чи можливо ГМС не купував квартири одному дуже відомому редактору відомого футбольного видання та одному із "псевдопровідних" журналістів країни, прізвище якого починається на "не..."? Якщо ти такий знавець, то знаєш, що я кажу правду. І повторюся: я читаю газету із задоволенням, тому що вона єдина не "ПРОдинамівська". І я не розумію, як можна казати, що "УФ" антида-ка, судячи зі слів Леоненка. Невже ти вважаєш, що він не міг сказати саме так, як тут написано?
Показати
1) ты перечислил далеко не всех. И что с того? Эти люди были ярыми болельщиками Динамо и будут ими при любой ситуации в клубе и стране. 2) я составлял свое мнение не по интервью Леоненко а количеству антидинамовских материалов в этом издании. Посмотри хотябы на ряд материалов Баняса в последние месяцы и попробуй сказать, что это не заказ.
"Газетенкой"? "УФ" я читаю років 6, і це єдине спортивне видання, якому не вказує що писати ГМС. І в об'єктивності матеріалів цієї газети я не сумніваюся, якою б скромною в очах уболівальників вона не була. Ти читай, Умник, і переконаєшся в цьому. І це єдина газета, яка є не "антидинамівською", а є просто не "ПРОдинамівською" (судячи із матеріалів).
Показати
12 лет назад довелось побывать у них в редакции. Разница в отношении тогда и сейчас к Динамо разительная. Хотя, зная за какую тарелку супа там люди работают, не удивлюсь, что количество антидинамовских материалов выросло за этот период в десятки раз. Стоит это копейки.
Журналісти ж довели, що йому не 17, а 19 зараз, адже знайшли його випускні фотки уконтакті. Він був однокласником іншого гравця МЗ, того ж Жука, здається, якому вже 19. А випуск датований 2007 чи 08 роком!!!! Кілька матчів - не показник. Так, є талант, але говорити про нього варто буде в тому випадку ,якщо продемонструє стабільність!!!!! А щодо Богуша, то він дійсно сильний голкіпер. Не розумію, як справжній вболівальник "Динамо" може говорити про нього "недорозумение", пам'таючи сезон при Сьоміні, коли на банці об'єктивно сидів найкращий в Україні - Шовковський. Так, була травма і відновлення після неї, але-але - претензії до Богуша були? Не думаю. Помиляються всі, і Стас після "Інтера" вистоїть і буде грати. Хоча і буде зараз довгенько сидіти під Сашо і навіть Бойко.
Показати
Ну журналістам вірити - себе обманювати.. Він вже доказав, показавши паспорт, що йому 17. Просто він на рік раніше всіх пішов у школу, а тоді ще якимось чином закінчив два класи за один рік. Тому така ситуація і це не брехня, он моя сестра на 1,5 роки була молодша від своїх однокласників на випускному. Тому суди сам...
10 липня 2013 22:17
По секрету про нову виїзну форму
Незабаром (дату точно поки не знаю) наше Динамо представить публіці нову виїзну форму (домашня залишиться такою ж). Усе, що мені відомо - футболка буде у вертикальну полоску синьо-білого забарвлення. Шукав старі форми ДК, і знайшов єдину таких кольорів: Щоправда, то було ще умбро.....
12 січня 2011 14:06
Олександр Алієв: в «Динамо» чи до Сьоміна?
  Народна мудрість: обираючи між рідною домівкою та господарем, кіт завжди обере домівку, а пес — господаря. Алієв спілкувався із пресою останнім часом вдосталь, тому, розгорнувши перед собою шпальти різних видань, не тяжко порівняти його вислови й упевнитися в тому, що ніхто його слів не перекручував...