Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Коментарі по темі:
Мене роздратувало в остаточному списку прівзвище Парцванії і відсутність натомість на його позиції Пластуна та Прийми, який за часів Костова теж провів кілька матчів у центрі захисту. При всій повазі до Темура, він єдиний, хто не представляє клуб ПЛ, не дотягує до рівня інших гравців захисту молодіжки + він і відбір "банкував".
Показати
Парцванія на фарт:)
Як на мене, Попов - саме те на даний момент, хоча коли він починав у Києві - я плювався (мабуть, усі так, не я один). Бадр зі своїми травмами не встиає "наїстися" футболом та 9 рокамив Києві, тому на роль граного конкурента та запасного з часткою ігрової практики (зона опорника теж для нього не проблема) згодиться. Якщо й купувати лівого захисника (а його на 99,9% не будуть купувати - Сьомін сказав, що його влаштовує Горан, а в плані пошуку захисника йдеться про центрбека радше - через травму Тараса й безголів'я Хачеріді).
Показати
Лівий є Попов, і можливо, Чорноморець виросте у вправного гравця.
Італієць починає все менше ставати в очах українських футбольних людей "глибокоповажним сеньйором", скоро каток блюзнірства та алогічності під етикеткою "Прем'єр-ліга" накриє його.
Показати
Вам бы, батенька, с такой философией за Шахтар болеть! Это там много почитателей теории заговора. А то, что тема судейских ошибок присутствует ВО ВСЕХ ЧЕМПИОНАТАХ, даже в авторитетнейшей АПЛ, не говоря уже об Италии, Испании, германии... Вы не слышали об этом никогда? Но только там - ошибки, а у нас - предвзятость. Это как в том анекдоте: "Э-э! ты любовь с б-вом не путай!" Так?
Квалифицырованный журналист не имеет права говорить подобное (хоть я с Василием абсолютно согласен). Употребление слов "херня, глупый" и т.д. делает Уткина не лучше. Большинство футболистов, мягко говоря, не "филосаффы". Но говрить об этом вслух не нужно. Все и так все понимают, в том числе Алиев. Пиар НТВ+ сейчас, видимо, нужен, как никогда.
Показати
С тобой так же согласен, как и с Василием! Но(не оправдывая данного комментатора), давай посмотрим, сколько у нас сейчас грязи на экранах ТВ, в инете, да и во всей правящей верхушке! Так кто должен показывать пример: мы - им(народ - власти), или они - нам?:)
Дуже сподобалася точна відповідь про заміну Тарасу-))))
Показати
Шифруется ЮрПалич , что б хоть какие-то сектеты в составе были перед поединком .
Так он и играл в нападении в Турции. Но дело в том, что с его опытом не позволительно стоять и ждать мяч. По этому его исплозуют как оттянутого форварда, а не страйкера, как в молодости, это вполне логично, как мне кажеться. К тому же если играть страйкера, нужно еще и скорость иметь, как в 99. Увы...
Показати
Под нападающим для Шевы самое то.
Меня бы даже ничья устроила, но при условии, что на поле появятся Гильерме, Гармаш, Хач, Зозуля с первых минут. Хотя, конечно, лучше сыграть в оптимальном составе и порвать турок. Больше будет уверенности перед "Арисом". Да-да, я знаю, что именно греки пройдут дальше.
Показати
Кстати про Арис согласен. Смотрел первый матч. МС ине желанием МХ напомнил )
Нарисовал?.. 0-0...Это только я считаю, что пенальти был чистый?
Показати
Походу да))
Пенальти Олег "нарисовал". Но, как он сам заметил, если судья пеналь поставил, значит он был. Это нам очень удобно со всех камер рассматривать, а в динамике судье намного сложнее. Кроме того, клоунады же не было с долгим лежанием и корчиньем от боли, никто пенальти не выпрашивал... Это решение судьи. А оставлял Олег ногу или нет это другой вопрос.
хоть и хорошо что пеналь был, но Гусев его рисовал!!! ИМХО
Категорично не згоден. Папа більше потерпав від нерозуміння партнерів (ау, тренери!), а не через власний низький рівень.
Показати
а, ну давайте сменим всю команду и наберем тех, кто будет понимать Диакате
"Прекрасний" вибір УЄФА!!!!! Центрхав Мануель Фернандеш, інсайд Рікардо Куарежма, плеймейкер/інсайд/нап Сімао, страйкер Уго алмейда - всі ці вуйки - португальці, при чому принаймні троьх із них ми зможемо побачити на полі в грі проти "Динамо". Гадаю, атаки турецької команди частеньки слугуватимуть приводом арьітру свиснути...
Показати
Да у нас пол команды по португальски говорит....
10 липня 2013 22:17
По секрету про нову виїзну форму
Незабаром (дату точно поки не знаю) наше Динамо представить публіці нову виїзну форму (домашня залишиться такою ж). Усе, що мені відомо - футболка буде у вертикальну полоску синьо-білого забарвлення. Шукав старі форми ДК, і знайшов єдину таких кольорів: Щоправда, то було ще умбро.....
12 січня 2011 14:06
Олександр Алієв: в «Динамо» чи до Сьоміна?
  Народна мудрість: обираючи між рідною домівкою та господарем, кіт завжди обере домівку, а пес — господаря. Алієв спілкувався із пресою останнім часом вдосталь, тому, розгорнувши перед собою шпальти різних видань, не тяжко порівняти його вислови й упевнитися в тому, що ніхто його слів не перекручував...