Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Вуко так і гратиме, дід Юссуф, якщо треба, в парі з ним, а Рома - піж єдиним нападником (новим). А якщо в одного опорника і 2 напа, то дід Юссуф банкуватиме. Ну, це лише мої побажання, щоб ти розумів:)
Показати
Хорошо что Палычу еще не пришла в голову такая схема...
Коли вилікується Михалик, то буде грати в парі з Папою в захисті, а дід Юссуф - опорником другим буде (якщо не травмується, як зазвичай). У цілому ж трансфер Аруни схвалюю. Ціна, якість, вік — все логінчо збігається.
Показати
всё ты знаешь ) а куда ты дел Вуко и Ерёму?)
На спорт.юей новина головна.
Показати
На оф. сайте Монако - тишина !
Аруна — игрок Динамо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Показати
где новость?
Кто Аруна?
Какого Динамо?
Аруна — игрок Динамо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
Показати
С чего Ты взял???
Голос розумної людини: ніхто сильніший за Ямроленка на лівий фланг півзахисту не прийде навіть за 20 млн, бо Ярмола - да-а-а-алеко не остання людина в "Динамо". Тому продавати не можна.
Показати
Продавати можна,але тільки за тих умов що я написав.Зверніть увагу як з нами торгувалася за Кардосо Бенфіка! Вона хотіла тих грошей за яких вона сама в змозі купити гравця на заміну оскрау.Та ще й заробити на цьому.
Пап у захисті розумно досить грає, всі атаки починає, віддає діагоналі навіть (це дико для нас), Корреа в центрі лдирегує, Калитка довго відпрацьовував ліворуч, але з хвилини 70, схоже, "здох", Нінкович не може бігати взагалі таке враження, пішки ходить і все назад віддає, ну, як зазвичай. Данило праворуч під Калиткою кожен другий пас - супернику. Алієв у центрі щось бігає, але щось толку немає: поперек грає, а вперед віддати нікому.Лівий фланг - чорт зна, хто грає, трансляція з однієї камери справа. Хотілося б побачити найбільше саме АДі і Берті - на жаль...:(
Показати
Сорі, Калитка праворуч у півзахисті грав.
З інтерв'ю Сьоміна: - В селекционной политике «Динамо» нигерийский вектор наметился в последнее время со всей очевидностью. Неделю назад в Киеве побывал 22-летний форвард «Сошо» Браун Идейе. Что думаете об этом игроке? - Никаких комментариев по этому поводу я давать не возьмусь. Но то, что в субботу он с нами в Австрию не летит, могу заявить уверенно. С кем он вел переговоры и как - мне не известно. Схоже, Суркіс знову вирішив самотужки купити гравця, на зразок Бангури і Папе у свій час. Паличу, схоже, це не сподобалося.
Показати
Бангура и Диакате покупались под Улье. Но по состоянию здоровья контракт с Улье так и не подписали.
О май гадбл! Що це все означає? Андронич щось таке ляпнув, як наче ІМС піде у відставку і передасть клуб старшому, який покине ФФУ. Але ж це нерально, (на жаль). Чи як це все можна ще розуміти?!
Показати
Наоборот же, написал что козырь, а ты пишешь что старший в отставку пойдет) Может за Ахметова интерпол взялся)
Я цілком погоджуюся, що Пап - найкваліфікованіший, і розуміння цього, мені здається, якраз і свідчить про те, що людина розбирається у футболі (не тому, що я так думаю). Його ніколи не було партнера, який би його розумів і грав принаймні подбіно до його стилю, європейського: агресивного і швидкого.
Показати
C Юссуфом хорошая пара была
10 липня 2013 22:17
По секрету про нову виїзну форму
Незабаром (дату точно поки не знаю) наше Динамо представить публіці нову виїзну форму (домашня залишиться такою ж). Усе, що мені відомо - футболка буде у вертикальну полоску синьо-білого забарвлення. Шукав старі форми ДК, і знайшов єдину таких кольорів: Щоправда, то було ще умбро.....
12 січня 2011 14:06
Олександр Алієв: в «Динамо» чи до Сьоміна?
  Народна мудрість: обираючи між рідною домівкою та господарем, кіт завжди обере домівку, а пес — господаря. Алієв спілкувався із пресою останнім часом вдосталь, тому, розгорнувши перед собою шпальти різних видань, не тяжко порівняти його вислови й упевнитися в тому, що ніхто його слів не перекручував...