Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Коментарі по темі:
Цікаво звісно читати Шахова, і приємно, що він - динамівець. Картина виходить "маслом", але я за останні роки перестав довіряти його думці бо, радше, інтуїції. 1. Коли купували Бетао, він розкритикував його на стоірнках "Футбола" так, що аж злякався, кого ми купили. У підсумку - 1,5 - 2 роки на високому рівні, будучи незамінним, і залишаючись нині щонайменше надійним "на підміні", + універсал. 2. Андре. Коли його купували, на сторінках "Футбола" вийшло щось на кшталт "цей футболіст уміє все", "він конче необхідний нам" і "це ще невеликі гроші". 3. Алмейда. Коли його брали, у "Футболі" вийшов матеріал (за три дні до підписання ) про можливі варіанти з кандидатур бразильсикх (тоді Газ сказав, що буде гравець,який грав за молодіжку успішно). Алмейда вважався там одним із найкращих для нас варіантів. Як на мене, цей трансфер теж провальний. ІМХО
Показати
БорзописЄць Я думаю Андрей отталкивается от фактов, анализируя карьеру игрока + качества его игры. Он же не может дать гарантий что тот или иной трансфер будет провальным или наоборот. Он делится своим мнением основным на чем-то...) А доверять его мнению или нет - это дело каждого)
Согласен с Dinamic. От себя добавлю, что: 1. Гарантий, того что тот или иной футболист придет и реализует 100% своих способностей, мо-моему вообще не существует никогда и нигде - нив одном клубе ни одного чемпионата; 2. Увы, особенно это относится к Динамо (надеемся, конечно, на перемены в этом плане).
я розумію, що пряма, але журналісти зобов'язані виправляти помилки співрозмовника.
Показати
это не ошибка, на русском языке "на Украине" - не есть ошибка, а статья на русском, как ты мог заметить.
"На Украине пошли".... скільки можна писати "НА" Україні, журналюги...
Показати
Это прямая речь
я тоже считаю, что должно быть произношение и написание "на Украине" ибо на украинской земле, а не как "в России" ибо как в жо..)))
Да, и как картинки вставлять?
Показати
просто сюда вставляешь ссылку на картинку. Только учти именно на картинку а не на страницу !
Висновок: Фегрюсен - Красава. А про Арсенал і СаШо... що тут говорити, це як зараз про Динамо і Кардосо.
Показати
+100
Мова не про ігрову "динамівську", а просто красиву синю:)
Показати
не важно, главное, чтобы не полосатую оранжевую :)
Бачив кілька ігор Парцванії вживу за Динамо-2 та молодіжку в Данії. Як на мене, то цей гравець - із когорти "вічно перспективних", який не дотягує до рівня "Динамо". Йому бракує класу, футбольного мислення, довгого пасу і т.д. Краще Пластуна вже з Оболоньки взяти в оренду на півроку. А Парцванії, Зозулі, Кравцю, Гармашу, Бойку треба дати шанс довести своє право отримати честь (саме так) бути запасними в такому клубі як ФКДК. ІМХО.
Показати
На все 100 согласен. В аренду хоть в первую лигу и своей игрой докажи, что ты достоин быть если не в основном составе, то в списке 20-23. И не просто сидеть на лавке, а выйти на замену и усилить игру.
Коментарі по темі:
Толік тренувався повноцінно, хто знає?
Показати
какой еще Толик?:)
Коментарі по темі:
Ну, просто хочеться не баласту з високою зарплатнею (впевнений, що Силюк свого клієнта влаштує на нормальні бабоси), а підсилення в особі Аді, в яке чомусь вірю. Сподіватимемося, що вийде як з Єрьоменком, котрого Палич так само брав в оренду спочатку і не помилився.
Показати
Твои деньги? Это проблемы ИМС, а не наши.
... ага, сказали, що на збори він уже навряд чи повернеться. Виходить, тижня 2 лікуватися щонайменше. Аби не вийшло так, що із цих 6 місяців він половину лікувався! А так звісно приавльно щодо оренди.
Показати
а какая разница? если будет долго лечится - вернется в Донецк зимой, да и дело с концом!
10 липня 2013 22:17
По секрету про нову виїзну форму
Незабаром (дату точно поки не знаю) наше Динамо представить публіці нову виїзну форму (домашня залишиться такою ж). Усе, що мені відомо - футболка буде у вертикальну полоску синьо-білого забарвлення. Шукав старі форми ДК, і знайшов єдину таких кольорів: Щоправда, то було ще умбро.....
12 січня 2011 14:06
Олександр Алієв: в «Динамо» чи до Сьоміна?
  Народна мудрість: обираючи між рідною домівкою та господарем, кіт завжди обере домівку, а пес — господаря. Алієв спілкувався із пресою останнім часом вдосталь, тому, розгорнувши перед собою шпальти різних видань, не тяжко порівняти його вислови й упевнитися в тому, що ніхто його слів не перекручував...