Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Три года назад чемпион страны, Шахтер, получил от УПЛ за рекламу + права на телетрансляции 4 млн гривен ЗА СЕЗОН, в позапрошлом - 19 млн гривен, в прошлом - пока неизвестно. Клубы из пула Коломойского за трансляции получают, по неофиц. информации (надеюсь, Динамо получает значительно больше) по 1 миллиону долларов. Поэтому эти деньжата - еще один яркий пример убогости УПЛ в свете Фейр Плей. Это так, на заметку ярым противникам ОЧ, - сторонником которого я являюсь. Мне 23, я не пропитан нафталином, я болею против Шахтера в матчах со Спартаком и твердо убежден: пока укр.футбол не будет бизнесс-проктом, а клубы - рентабелные, за последующие несколько лет власти Януковича старна потеряет не один ФК. А смотреть в нынешнем состоянии чемпионат с половиной участников -фармов Шахтера мне надоело - все ноют, что нет денег, одни не могут завлять игроков, у половины нет денег покупать, некому повыситься в классе и так далее. Думаю, стоит лояльнее относиться к идее ОЧ, потому что Газпрому може надоесть нас убалтывать. И будем дальше терпеть Ваксов и фармы. Жду конструкнивных замечаний. Спасибо за внимание.
Показати
браво товарищ, очень пламенная речь, тока тебя растрою твое мнение никому и в ус не дышит ахахах тоже кстати за турнир а еще а я за януковича голосую, так что смирился с тех что мое мнение в меньшенстве, но если за януковича могу голосовать бюлетнем то за турнир ты голосовать не будешь, так что остается просмто иметь свое мнение и ничего не доказывать)))
А что будет если Газпром через год откажется финансировать или еще хуже,начнет диктовать условия.Нет увольте,пускай наш чемпионат плох,но со временем надеюсь фарми сами собой умрут и судейка наладится.Разрушить легко а создать трудно,нужно то что есть беречь и постипенно улучшать.
Запомни дружок! Проституткам тоже вначале обещают золотые горы: отличную работу в Турции, высокие зарплаты, а потом отбирают паспорта;) Так вот путь в ОбъеЧемп - это путь проститутки. Пару лет клубам из Украины поплатят, а потом заставят расплачиваться за это действо натурой!;)
Есть у ОЧ и плюсы, и минусы. Коломойскому надоело спонсировать некоторые клубы - все увидели в каком плачевном состоянии находится наш футбол. А что будет, если Ахметов "кинет" фармы? Смогут ли они сами существовать? Если в ОЧ действительно будут платить только за участие 20 млн, то они сами спокойно смогут жить. Ещё один плюс - интерес. Я хоть и не жил в совке, но всегда рад посмотреть на противостояние наших клубов. Но такой турнир убьёт украинский футбол. Это я могу назвать только убйством. Ну,и проблема еврокубков. Можно провести ОЧ в таком формате: наши и российские команды разбиваются на две группы. В каждой группе по 10-12 команд. Команды, которые идут в еврокубки, определяются именно на этом этапе. В следующий этап выходят по 3 или 4 команды с каждой группы, где и борются за чемпионство. Но что будет с ОЧ,если Газпром рухнет? Но всё равно даже такой формат убьёт некоторые украинские клубы. В общем, из плюсов я выделил бы интерес и деньги, а из минусов - смерть футбола в некоторых регионах Украины и еврокубки(если проводить турнир не по формату, который я предложил). Но всё равно я против такого чемпионата. Хотя, кто будет спрашивать мнение обычных болельщиков?
Согласен с тобой. И не спорь с оппонентами, только помоев наслышишься. Ту много зомби, заклюют.
А тим часом Горан Попов повернувся з Англії в "Динамо":(((((
Показати
рабочую визу не открыли?
А половина сайта еще не успела спрятать платочки, которыми махали Горану вслед...))
Откуда инфа?
Я, звичайно, не раз бачив його в дії по телевізору й на стадіоні, і, в принципі, не найгріший центрбек України. Але так само я був у Туреччині цієї зими в Белеку й ходив на матч Анжи-Арсенал К.(3:0). Одбіе вийшов на 46 хвилині гри за рахунку 0:0. У цей час Ето'о вже відіграв тайм, але в подальшому так "повозив" захист киян, що Одібе не втсигав не те що страхувати, а й бігти часом не знав куди, хоча нігерієць і намагався брати на себе лідерські функції й командувати партнерами. Я б його радо прийняв би в Динамо замість Алмейди (не рівень) і навіть Юссуфа (пересидів у Києві). ЮрПалич підігнав би його тактично й був би толк. ІМХО
Показати
"В догонку": я розумію всю сіль виразу " ЮрПалич підігнав би його тактично...", але той факт, що в захисті (на відміну від атаки) Динамо грає злагоджено й безпомилокво майже, не викликає особливих сумнівів.
Цілком погоджуюся! Чи то байка, чи то ні, але чув історію не від останніх людей, що, мовляв, коли Ворскла грала в Харкові, їм пропонували купу бабосів, але Павлов послав Краснікова й у підсумку,програючи 0:2, Полтава зіграла 2:2, після чого Павлов стрибав у розлягальні від щастя. Не думаю, що він повівся б на Ахметова. Думаю, просто лідери відпочинуть, бо взяти очки у Шахтаря майже неможливо. Не в останню чергу саме через арбітрів. Може саме тому Павлов розуміє, що шансів там не буде, бо судді не "відпустять"?
Показати
Яке це має значення :) Де можна взяти а де не можна, тут очевидний злив гри Чорноморцю - замість вести бородьбу команда думала як заробити картки, інше за такі картки потрібно дискваліфіковувати гравців мінімум на 5 матчів, а за те що зробив Маркоски на рік відсторонити від футболу, і всі проблеми були б вирішені раз і назавжди ... тільки одна проблема в ФФУ працюють делетанти які до футболу немають ніякого відношення, тому поки в нас ФФУ в цьому складі нічого з нашого чемпіонату не буде - все вирішується не на полі а в кабінетах ...
"Нэ можна взяты очкы у Шахтаря"?? Что ты за бред тупой пишешь вообще? Офигеть.
Був на стадіоні. Після голу поліх обніматися з жіночкою років 40, виявилося, вона з чоловіком своїм була (мабуть), і той... поліз обніматися третім:) А головним питанням на виході зі стадіону для всіх було "а хто забив хоч?", на яке ніхто не знав відповіді, бо не чули й не бачили навколо себе нічого - святкували вже перемогу. Гудів до ранку. П.С. УСІХ З ПЕРЕМОГОЮ!
Показати
))) От чого і треба від футболу))) Жаль, не міг сходити: сьогодні зранку здавав екзамен в ДАЇ, та ще й застудився, ех... Зате права отримаю)))
Михалик-Юссуф у центрі, Данило - праворуч, Бетон - ліворуч. Думаю, Рибалка сьогодні гратиме в основі. Дуже в це вірю! І Дуду хотілося б побачити, правда, це менш вірогідно, на мою думку.
Показати
Если такое случится, то в кацапии все медведи передохнут!)))
Якщо Дніпро Гладкого розібраного купувало за шалені бабоси, то я думаю, що Суркіс вторгував лямів 3-4 Євровалюти, а отже трансфер вигідний, чому я безмежно радий, хоча, був би йому радий навіть якщо Суркіс його безкоштвоно віддав:)
Показати
4-5 ляма однозначно
Йому хоча би на підміні бути десь в Олександрії... і то...
Показати
Да ладно. Довольно неплохой игрок. Был бы рад видеть его в Волыни например.
Арнуа-Матата!!!:)
Показати
:))
Не соромно такі новини ставити?
Показати
А в чем претензия?
10 липня 2013 22:17
По секрету про нову виїзну форму
Незабаром (дату точно поки не знаю) наше Динамо представить публіці нову виїзну форму (домашня залишиться такою ж). Усе, що мені відомо - футболка буде у вертикальну полоску синьо-білого забарвлення. Шукав старі форми ДК, і знайшов єдину таких кольорів: Щоправда, то було ще умбро.....
12 січня 2011 14:06
Олександр Алієв: в «Динамо» чи до Сьоміна?
  Народна мудрість: обираючи між рідною домівкою та господарем, кіт завжди обере домівку, а пес — господаря. Алієв спілкувався із пресою останнім часом вдосталь, тому, розгорнувши перед собою шпальти різних видань, не тяжко порівняти його вислови й упевнитися в тому, що ніхто його слів не перекручував...