Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 1597
Клубу , где Буя и Ярмола остались лучшими игроками-ничего не поможет.К сожалению. Вчера кроты без бразил (пацан -не в счет) показали нашим деревяшкам , как с мячом обращаться.
Показати
Friday, Не считаю, что они что-то особенное показали. Тоже весьма серенькая команда.
реально играли две команды середины первой лини. Это реалии сегодняшнего состояния нашего чемпионата. Все ждут тренера-мессию, а как можно чего-то добиваться с такими, с позволения сказать, футболистами, никто не задумывается
Ivanovich, Устал ,наверно
Показати
Устал ))
Дед Афанасий, отмазка не прокатит. Сидор не знал , кто в воротах стоит ?
Показати
Friday, якщо блокувати всі підходи до удару з 35 метрів, то це треба грати в 4 опорника)) І то знайдуть як пробити. А Нещерету і з центра поля можна забити. Тому це взагалі дивна ідея шукати іншого винуватця в такому голі окрім воротаря. Хіба що Сидор мав би сам в воротах стати, тоді б певно відбив.
Умник, Сидор даже ногу не поднял ,чтоб помешать Степе .
Показати
Friday, Слабкий удар з такої відстані і по центру не становить жодної небезпеки. Звісно, за умови що в команді є воротар, а не діра на воротах, яка пропустить будь-що, що летить в її бік. Це не 15 метрів до воріт, де треба стрибати і блокувати будь-якими методами. А тут цілком спокійний і безпечний момент був.
Безбаш, https://www.youtube.com/watch?v=zzyrRER7yp8
Показати
Friday, заблокировали показ 2 тайма по жалобе от ситанты что ли..
Андруш, Суркис сказал ,что Мирча "уйдет победителем " )))
Показати
Friday, може побєдітєлєм Кривбасу,то нехай побіждає та йде.
динамовец, лучше видно будет ?
Показати
Friday, не хочу слухати свинособачу, і читати)
Умник, Тем , что в сборную нельзя прикупить исполнителей.Шева с итальянцами выжали все , а потом ...есть то,что есть
Показати
Friday, а що ж там "все вижимать"? більшість гравців збірних(молодіжної/національної) належать двом базовим клубам рівень яких останні 15, а той 20 років, не сильно змінювався(ТК УЕФА всім у поміч) відповідно і рівень національної збірної стабільний між 14-18 місцем в Европі не сильно злітав та падав і відповідає стабільному плеф-офф за вихід до великих турнірів. Тому щось вичавити з цієї збірної не залежно від поточного складу це треба мати неабиякий талант Тренера, або дуже вдалий жереб, щоб грати зі слабшими за себе Аравією та Тунісом, як на ЧМ Блохіна. А от обісратися з Литвою чи Мальтою/Фінляндією у відборі це дійсно треба мати відємний тренерський талант.
Ми живемо в світі гіперболізованих досягнень, вигаданих журналістами.
Що вижали Італійці за стільки років праці в збірній: вимучену перемогу над Македонiєю в групі? Так ми останні 20 років маємо кращий склад і зобовязані їх перемагати. І заради цього "досягнення" ми вкладали по 3 млн в їх тренерських склад?
Що вижав незамінний Луческу, якого хвалить Вацко? 1/8 ЛЕ два року тому, так вона й так була в нас майже кожного року. Хацкевич був там в сезонах 2017/18 та 2018/19. Це стабільний рівень клубу останні років 15. Зараз ми вже 2 сезони з Луческу навіть без 1/16 ЛЕ.
До чого я веду: верхня межа у клубу та збірної досить жорстка в силу кваліфікації гравців, а от демонструвати поганий менеджмент і управління командою і падати вниз можна майне нескінченно.
Mario, Да ? Еще полгода назад ты бы плевался , если бы мы взяли Шведа ,Назарину или Михайличенко .Кричал бы у нас лучшая молодежь .
Показати
Friday, пів року назад уже була війна, і було зрозуміло що сюди ніхто з іноземців не приїде.. тому думаю так, навіть такому підсиленню був би радий. Команда просто не працювала, думали що вони уже на одній нозі чемпіонат виграють..
Леханыч, в смысле. Шахта играла 11-го во Львове, мы 13-го , хрен знает куда автобусом вернулись ,14-го . Очная встреча 16-го .-Это одинаковые условия ?
Показати
Ну не во Львове ))))
No results found.