Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 74
Там цікава сис-ма жеребкування буде. Там з ЛЧ по 4 команди у сіяні та несіяні будуть не по рейтингу розприділяти, а по набраним очкам. Тобто, у сіяних уже точно буде команда з групи Шахтаря, а Бенфіка точно у несіяних. Спартак за такої ситуації скоріше за всього у сіяних буде, бо я не думаю, що вони Жиліні програють, а у Твенте і Рейнджерса вже більше 6 очок не буде... Ось і рахуйте, хто може куди потрапити...
Показати
"Статус сіяних отримають переможці груп, а також чотири невдахи Ліги чемпіонів з найвищим клубним рейтингом. Несіяними будуть інші чотири команди з Ліги чемпіонів та 12 клубів, які фінішували другими на груповому етапі Ліги Європи." - UEFA.com ??????????????
Мій прогноз: Славек і Славко.
Показати
+10000 ты капитан очевидность?)))
зедсь хоть имя уркаинское есть)) назовите их Симко и Стримко: внешность будет отвечать названию - раз, просто поржать - два
Слухайте, у нас тут був зареєстрований якийсь білорус з емблемкою бате... Він тут щось розповідав у стилі їхніх футболістів-аматорів про Динамо, про те, що ми їх першими почали обзивати, зокрема трактористами... Чого ж він цікаво зараз тут не з'являється? :)
Показати
Сорі за подвійний напис, думав, що стерлось :)
Ні, тандем Гамула і Кварцяний))))))
Показати
Якщо серйозно, то Сьомін на даний момент найкращий варіант для Динамо.
Може купимо ще раз?))))))))))
Показати
+1 )))))))))))))))))))))))))))))))))))
Давайте так: Ліппі - в збірну, Яковенка - в Динамо. Як вам такий варіант?
Показати
пусть яковенко сборную доведет уже до финала покажет там а потом уже можно думаю такой вариант рассмотреть как никак проверка боем англия чехия и испания(не помню точно кто 3-яя сборная)
наоборот лучше.
Ще можна Сіфон і Борода)))
Показати
ахаха
фух... подивимось, що далі буде...
Показати
опять меня Миля удивляет
Товстий дядько - то Хрубеш.
Показати
Я на работе он-лайн смотрел, поэтому ни читать не тем более слушать не мог)))) Ну прикольно хоть буду знать кто это такой)))
Помилка, звичайно, була. Але врахувати ще треба було слизький газон та слизький м'яч... Коротше кажучи, добре, що добре закінчилось :)
Показати
*був слизький газон
No results found.