Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 74
Літак з Марадоною чекають)))))) Він годину назад як з Аргентини вилетів)))
Показати
Ооооо,тогда нам еще долго ждать!
Да, судья слишком часто останавливал игру, все эти нырки, падения... газон, трава, судья, погода...
Показати
алергия
Скажіть, а хіба Алієв зможе у цьому сезоні в ЛЄ грати? Він же був заграний у раунді плей-офф, а за регламентом можуть грати в іншому клубі в одному сезоні тільки ті, які заграні були у перших трьох раундах ЛЄ або ЛЧ.
Показати
Он нам не помошник в ЛЕ
Хороший вопрос. Наверно таки не сможет, так как о раунде плей-офф (четвертом квалификационном раунде) в регламенте ни слова. Ну, значит, без него.
В Англії)))
Показати
Спасибо Кэп!=)))))))
Слухайте, Лєх обігрував Ман Сіті 3:1... Я розумію, що наші зараз далеко не в найкращій формі, але якщо не проходити Бешикташ та Ман Сіті... Ну, не знаю, тоді навіщо грати в єврокубках?
Показати
сто % !
Бангура у свій час за мінусової і по снігу голи шахтарю забивав...
Показати
Бангуру бы назад, а Андре и Гилю продать или обменять на норм. парочку защитников и тогда было бы гуд.
Вообще то, тогда был мокрый снег, а не минусовая погода...
тоді я за зустріч Динамо в аеропорту Бориспіль разом із Кубком ЛЄ)))))))))))
Показати
Даешь Суперкубок Европы!!!)
А я хочу, щоб наші пройшли і 1/8 та увійшли в 1/4 як мінімум)))
Показати
А я за те щоб нелегко і в інтризі наші вийшли до півфіналу!
Одна справа ставити задачі, зокрема виграти ЧЄ, інша справа виграти. До речі, за весь період існування ЧС вигравали тільки найсильніші збірні (виключенням була Німеччина, яка в 1954 ще була ніяка, але перемогла набагато сильнішу Угорщину), а Росія далеко не найсильніша... До речі, немає чому заздрити, вони все-одно приречені програти той ЧС, навіть якщо їх будуть за вуха тягнути :) Ну не буде у них сильної збірної в найближчі роки, нема ще дуже зіркових гравців, хоч трісни...
Показати
2010 - ладно, по чесноку, таки Испания, потому что немцев обыграли, но всё-таки немцы выглядели сильнее 2006 - никогда не убедишь меня, что Италия была сильнее хотя бы Франции 2002 - Бразилия по делу 98 - Франция по делу 94 - а по делу, имхо, выигрывать должна была Италия.. До того анализировать не буду, но вот хотя бы в 74-ом та же мною любимая Германия обыграла гораздо более сильную Голландию с Круиффом. Хотя, и немцев недооценивать не надо. Ну а рашка ЧМ не выиграет..
А я б дуже Аякс хотів :) Треба помститись ще у цьому році!
Показати
Ну чесно говоря не знаю чего им мстить, это не они выйграли путевку в ЛЧ, а мы проиграли, при жуткой нереализации в Амстердаме, так что ничего особо интересного в еще в двух играх с Аяксом я не вижу), но эт конечно только мое мнение. Вообще конечно наказать их надо)))
No results found.