Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Особисто я до цього сайту відношусь позитивно. тільки одне "но" якщо гравець являється основним гравцем своєї команди я завжди множу на 2 і получаю його ціну за яку йогоб відпустив клуб)))
Показати
зачастую так и выходит:)
діло в тому що показники із Бате це мабуть забиті 5 голів, а в усьому іншому команда Газаєва краща, це і удари по воротах 29-45, і кутові 23-35, тай що тут говорити якщо минулого року вийшли з групи а цього року невийшли. те що для Газа було позором, коли він подавав у відставку а Суркіс неприймав, те для Сьоміна нормальна робоча обстановка!
Показати
Вот это точно, что для одного позор, для второго судя по некоторым интервью - достижение!((
дякую, дуже пізнавально! виходить що при Газаєві команда набагато краще грала ніж при Сьоміну. цифри тому підтвердження))
Показати
Там дело еще и в том, что хорошо играла связка Еременко-Милевский и думаю неплохо добавила показателей выездная игра с БАТЭ, а Газзаев тогда уже не тренеровал
ХТО знає? По тарілці будуть транслювати чи будуть кодувати?????
Показати
Так вроде всегда кодируют еврокубки на тарелке. Ищи ключ на соответствующих форумах.
НТВ+ Спорт он-лайн, 21-55.
Та яка різниця)))) головне щоб усі зрозуміли що я мав на увазі)) сори за Грішу)
Показати
Главное, чтобы они поняли!))
Ех Гріша, Гріша. із флагмана українського футболу ти робиш міцного середняка! Буде дуже обідно якщо буде стад на 30 тищ. Як мінімум він повинен бути на 55, на 3 тищі більше ніж кротовня. а так ми будем на одному рівні з Дніпром, Чорноморцем, Карпатами, навіть Таврія і та буде строіти стадіон на 30 тищ. Краще вже на Олимпийському грати всі матчі!
Показати
Эх, Михасько, Михасько! Я не Гриша, я Игорек!))))
На таку влади ми незаслуговуєм, просто чомусь вибрали таку владу(((
Показати
Каждый народ заслуживает то, что выбрал. Украина заслуживала Ющенко? Конечно. Хотя дураку было ясно, что он и Джулия обычные западные ставленники и мошенники. Теперь вот держите Януковича. Неуч и мошенник. Блеск. Россия же всегда со странным мазохизмом любила царя батюшку. Которому и пожаловаться можно и от которого по репе получить. Получили и расписались. А по сути, все одно и тоже. И там и там все делается через одно место с важным надуванием щек. Пока баблос не распилят, стадио не откроют. А когда жаренный петух в тоже самое место клюнет, тогда можно и открыть... а доделать потом... Про политику закончил. Сорри.
http://www.youtube.com/watch?v=qS-zSreDBJ0 класний парень треба брати!)))
Показати
Да, вроде бы нормальный по характеру. Кстати, удевительно, сам говорит на русском, да еще и девушка что-то там рассказывает по русски :)
Украинские телезрители смогут увидеть все четыре матча в прямом эфире. Матч "Зенит" - "Шахтер" покажет телеканал "1+1" в 19:00 1 ноября. В четверг, 3 ноября, в 20:00 на телеканале "2+2" начнется перекличка между матчами "Бешикташ" - "Динамо" и "Ворскла" - "Стандард", а в 22:05 также на "2+2" начнется матч "Металлист" - "Мальме". Нафіга нам нужна та перекличка, Ворскла ітак у прольоті!!!
Показати
Начинается, какие в попу переклички, это будет не футбол а черти что, я в шоке!
Ярий вболівальник!
А по чому судити?? я неживу в Києві, і мої слова знову підтвердились - Аді знову забив!жив би я в Києві яб непропустив жодного матчу дубля а так трохи далеко 650 км))
Показати
Так, Аді забив але його гра виглядає не дуже. Браун на дві голови сильніший, Аді по манері гри нагадує Мілю, ось і не виходить, так як Артем один із найкращих сьогодні в складі!
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...