Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
А чому нереально, все реально. Йому вже 27, три роки з яких він пограв на нормальному рівні, само собою у Борусії він незаробив стільки скільки міг би заробити у команді східної Європи, так що все реально! тай трансфер не є дуже великим для Динамо! а гравець він класний , виходи один на один щолкає як горішки)) Тим паче ,якщо літом Шева звершить карєру, заміни кращої точно непридумаєш!!! А от із Ескобаром ,Кравцем, Нінковічем і Алієвим краще булоб попрощатись !!!
Показати
А Кравец, что, у кого-то кушать просит или чьё-то место занимает? Не могу понять стремление отдельных юзеров его куда-то "сплавить"! Дайте пацану оклематься и, возможно, он ещё "выстрелит"!
Куда это "сюда"? - В Динамо Київ!!! для недоганяючих!)
Показати
А что Динамо-это лечебница?Для догоняючих...Бывае и в СбУ травмируются...Там все застраховано
вони походу, приїжджають сюда лікуватись!
Показати
Куда это "сюда"? Они лечатся в Италии и Германии
незрозумів??
Показати
"треба щось міняти!"
А чому ви напали на Алієва? що він сказав нетак? сказав усю правду, ми ж самі все бачимо! Просрали Лігу Чемпіонів, просрали Лігу Європи, просрали Кубок України, просерем і Чемпіонат це ж закономірно! вибачайте за міцні словечка просто прийшов з роботи злий, а тут ще й удар нижче поясу! треба щось міняти!
Показати
Может быть, работу?)
А чим Алієв краще Сьоміна? Хіба він не причетний до досягнень, які Ви змалювали? Він що, не нажирався перед фіналом Кубка України, він торік показав гру високого класу, він взірець спортивної поведінки? Інтелектуальна і моральна нікчема, яка не розуміє, в який клуб потрапила. Давно слід гнати.
а кто на Алиева нападал и где ты увидел, чтобы кто-то говорил, что это неправда? В словах Алиева большинство нашло подтверждение своим домыслам и догадкам
один мінус це його вік((
Показати
Думаете больше минусов у него нет?)))) Да это шлак какой то...
Команду тренує фізрук, кращий гравець останніх років покинув кротів, дискваліфікація виручалочки, без підсилення у зимовому міжсезонні, і ви думаєте що це нескажеться на грі кротів у чемпі??
Показати
команда тренеруется по системе, которая работает годами шахтер покинул далеко не лучший игрок. В последнее время это пол жадсона, а то и треть. в игре - может и скажется. Но не настолько, чтобы он был провальным. У нас не меньше проблем...
А ви кажете що у кротів все гаразд. Ой чую що це буде самий провальний їхній сезон за послідні 5 років))
Показати
не часто вы смотрите подготовительные сборы кротов прошлый сезон был провальным? тем не менее были погромы и от "Жилины" и от "Аль-чего-то там"
Дуже жаль його, але складається враження що Динамо заклад для обстеження і лікування хворих, скільки можна, немає сили терпіти. Одні лікуються по два роки інші нехочуть у оренду йти щоб доказати свою профпридатність!!!!
Показати
Кравец не выходит из травм по вине Сёмина в том числе. Врачи считали, что ему надо долечиться, а ЮПС сказал "на поле". Результат - рецидив. И пошло, и поехало...
А що може вийти, розумний технічний півзахисник на халяву непомішає, а через рік або два сплавлят в якийсь східноєвропейський клуб за 10 млн євро.
Показати
1. Может не заиграть. 2. Ты знаешь сколько ему лет? Какие через год за 10 лямов? 3. Я о том что интересно сможет ли он вернуть ту силу Порто которая была до его ухода.
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...