Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 137
Завжди дивлюсь обзори на веб тв динамо, Ади майже в кожному матчі кладе штуку, А бертольо неуровень уже тому що дуже травматичний!!!! непригадаю щоб у клубах грандах типу Барси ,МЮ, ЧЕлсі і тд возились із вічно травмованими, навіть кроти так нецяцькаються.
Показати
Бавария возиться с Робенном, Арсенал возился с Фабрегасом (он тоже часто травмируется), тот же Насри подвержен травмам. Список можно продолжить
Ну если по обзорам судить))))
причиной его травм была не удачно проведнная операция на голеностопе еще в аргентине
Набридло читати то ниття по Бертольо. Нерівень він от і все, як 30% всього складу!!! А Аді в послідніх матчах уже давно заслужив зайняти місце Мілевського у основі!!!
Показати
какое нытье ? кто ноет ? а по поводу того что ты говоришь про не уровень, врядли можно судить поскольку из за травмы он почти не играл. Без травм он сыграл 2 игры в квалификации и против Метала 20 мин. А потом в кубке и чемпе он играл после травмы до конца не восстановивши физ. кондиции. Я не говорю что он супер игрок, но ему нужно дать время поработать, попробывать (главное то бы травм не было)
Ты игру хоть одну дубля видел?
Да Ребенок хороший, мені дуже подобається, стартова швидкість феноменальна, і завждо в потрібному місці у потрібний час. Чудовий варіант для підміни Ярмоли який тяне на горбі всі матчі.
Показати
Ребенок - это не уровень ДК. С такими футболистами мы будем за место в зоне ЛЕ бороться. Да и то в лучшем случае.
Коментарі по темі:
Умник звідкіля ти взяв ці цифри???)))
Показати
InstatFootball
Кононов, Ковалець, Кучук, Григорчук, що мало нових імен за послідні 2-3 роки??
Показати
С тем же успехом можно и Рамоса вспомнить, тоже новый... А вот новых УСПЕШНЫХ реально мало. А новизна сама по себе как повод для оптимизма не впечатляет ни с какого боку.
Звичайно винні в цьому самі клуби але Таврія, Арсенал, Ворскла демонструють гру негіршу ніж демонструвало Дніпро і Карпати у минулому сезоні. Так що у боротьбі за третє місце приймають участь 5 команд а не 2 як попередні сезони.
Показати
За четвертое место, Вы хотели сказать. Очевидно, что первые три команды нам уже известны.
прийшов бухий на стадио, побачив символіку ,ай думаю-зідру, як мене ці бандерівці заколупали, а не тут то было, за "безпредел ответил" А ви пане Алик повинні знати що тварями у більшості випадків називають "бузпридельщиков", а не тих до кого до------ються!!!!
Показати
людьми надо быть,а не ЖИВОТНЫМИ с дикого,сидящего на шее запада:)
Бетао просто думає що у нас грошей валом, і ми незнаєм куда їх подіти, якщо у нас грають такі як він. Навіть нездогадується яка середня зарплата у наших громадян. "Почему у этого негра такая тачка?" так ну почему???? в мене Москвич а у нього Інфініті??? У нього зарплата у рік 1млн доларів, а у мене 1600 дол??? Почему???
Показати
У тебе є вибір... ти сам вирішив що тебе це влаштовує і зарплата і авто і квартира і т.п. Ти сам не хочеш більшого... тому що якби хотів то мав би більше... А от щодо зарплат футболістів то вони у нас як і в усьому світі завищені. І тут не справа в короткому житті людини саме як футболіста і спортсмена до 35 років можливо трішки більше... а справа знову ж таки в бізнесі)) Футбол ще з 60-70 років минулого століття перестав бути грою... саме так спочатку в Європі а потім і далі по всьому світу. До адміністрації клубів прийшли бізнесмени деякі з них "ділки" і почали робити гроші і на футболі як на видовищі... Від цього нікуди вже не дінешся - світ розвивається і невідомо лише куди)) По цьому питанні можна дискусувати дуже багато але ти сам розумієш що до чого... І якби по всьому світі був поріг мінімуму і максимуму заробітних плат футболістів то й гра була би іншою і "середніх" футболістів було б менше)) І це стосується не лише футболу... Ось наприклад бізнесмен який заробляє 5 млн євровалюти в рік... Він над своїм бізнесом кипить і ніхто йому не платить за те що він поїде на якусь зустріч чи то поснідає вдома... а чомусь футболістам платять за те що він тренується... йому наймають фахових тренерів лікарів забезпечують формою мячами тощо... А отримає він фактично як і бізнесмен який з ранку до вечора весь в милі...
З точки зору комерції непоганий варіант на перспективу, на трансфермаркеті він 4 млн євро. За Андре дали якщо непомиляюсь 8 млн євро плюс 1 зарплати за сезон =9. 1 відбили на аренді, плюс Маурісіо 4, Плюс 2 неменше доплати (щоб дали), дорівнює 7. Висновок 2 млн коту під хвіст. Але якщо Маурісіо заграє і його спихнуть більше ніж за 10 млн то буде чудовий прибуток, виграють усі, і Фламенго і Динамо і Маурісіо.
Показати
ми Нілмара не взяли, бо Андре моложе і в збірну визивався. Суркіс думав наварить млн. десь 30,вийшло шо!? Он у Наполі зірвався трансфер Матявжа. Ціна питання 10 млн. http://www.youtube.com/watch?v=9Qe0oy23bUY
Скоро карнавал буде проходити не у Ріо-де-Женейро а у Донецьку!!!))
Показати
И вместо самбы будут цыганочку наяривать!
это пять! :) по теме: только что про Вильяна прочитал, и сразу вопрос - а на он (Жажа) нам на?
это пять! :) по теме: только что про Вильяна прочитал, и сразу вопрос - а на он (Жажа) нам на?
Автор: Міша
9 грудня 2011 14:10
Що далі??
Ось уже закінчується перша половина сезону, а у нас як завжди більше запитань аніж відповідей. Мені це дивно визнавати але з року в рік гра динамо нагадує важко хворого пацієнта, який все ближче до смерті((...
Автор: Міша
26 вересня 2011 10:55
Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення.
 Ось уже 11 тур Премєр-Ліги доходить до завершення, позаду третина чемпионату. У таблиці троєвладдя, так непомітно але впевнено Металіст тянеться за лідерами чемпіонату. І хто його знає можливо в...
Автор: Міша
27 травня 2011 13:50
Сама цікава пора для вболівальників відкрита.Кого запропонуєте Ви?
Це мій перший пост, тому якщо будуть помилки нелайте, з укр.мови мав 3. Скоріш за все першою покупкою Динамо цього міжсезоння стане Кардосо. Це недивно бо коли з обойми вилітав Шева або Мілевський зразу починались проблеми у нападі команди, Кравець і Зозуля явно не тянуть на Євро арені...