Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 79
Щодо політики партії, то Ахметов і Г.Суркіс в одній партії. А щодо ультрас, то вони праві і я їх підтримую.
Показати
alex,не правда..Г Суркис в ОПЗЖ а Ахметов в ОБ ..вот эти все выказывания от кротов.. Денисов и прочие это признак того что ИМС всё верно сделал пригласив М Луче ГТ....
Вчора Суркіс казав, що нічого не знає. А за ніч прозрів і придумав пасквіль. Лапшу нам на вуха. Може й вмовив цигана. Добавив ще мільйон.
Показати
alex, Верить этому достопочтенному еврею на слово — себя не уважать!
alex, Не знает на момент когда его спросили, потом он в прямом эфире у Циганика позвонил и сказал что все в порядке, команда с тренером.
Серго, Кожен вболівальник має право на свою думку. Ультра тим більше. Нас не б'ють, як їх в інших містах. Я теж маю право на свою думку і я їх підтримую Як не як в цьому році виповнюється 60 років, як я вболіваю за Динамо. І мені гидко за суркісів.
Показати
alex, так я ведь тоже только выразил свое мнение. Просто эта немногочисленная по сравнению с остальной массой болельщиков должна и понимать, что она пусть и радикальная, боевая, фанатичная, но все же немногочисленная группа среди десятков тысяч других болельщиков
Вперше за багато за всі роки можу поставити плюс мірчі. Він знає роль вболівальників. Не хоче ходити весь час опльованим, не залежно від результату. Він розуміє, Суркіс - ні. Саме Суркіс опинився на дні. Він хотів зробити на зло вболівальникам разом з грішею і медведчуком. Побачимо, можливо рано радіти.
Показати
alex, а я не могу ему за этот отмаз поставить плюс. 12 лет во всем винить Динамо, не уважать клуб и Лобановского, воспитывать подлых Срну, Кучера, Адриано, Тайсона и надеяться, что после такого, болельщики его на руках сходу, от одного назначения, носить будут? Тогда у Будулая уже старческая Деменция.
Приди в Динамо условные Фонсека, Шустер, Каштру, было бы неприятно, странно, но терпимо, но только не Будулай.
В цьому я підтримую Мілевського.
Показати
alex, Підтримуєш бо розвиток такий,як у Артемки,чогось він нікому іншому не всиавив, а тільки Бойко, гра і обідки минулих літ, читай між словами
А скільки можна було жувати одну і ту ж резину? Ребров - пройдений етап. Краще було залишити Михайличенка, а мільйонерам дати ще більші навантаження. Хто не витримує - з Динамо на виліт.
Показати
alex, Миха это тоже не выход. И сразу было ошибкой его назначение
set, І де тепер рибка?
Показати
alex, причём здесь это ?! Я говорил за саму суть.
Тут вже половина кротів і дуже радіють. Динамо з шахтьором тепер гратиме тільки після того, як циган порадиться з ахметом.
Показати
alex, Більше «стебуться» ніж радіють, бо розуміють, що реально робити ставку на таку похилу людину, якою є Луческу це марна справа.
Крім того, Суркіс говорить, що Луческу - один з найкращих тренерів світу. Для Лобановського місця не залишилось.
Показати
alex, он всегда говорил, что считает Лобановского одним из сильнейших тренеров мира, если не сильнейшим тренером своего времени.
alex, один з найкращих..а не кращий ..
Різницю відчуваєти.?
Лобановський завжди буде кращим..
А Блохіну я би нагадав 4е місце і суди після звільнення...оце плівок в душу болівальникам і Динамо...оце плівок в Метра.
Думаю ..що як би шлюхтьор сьогодні запропонував контракт Блохіну ..побіг би ...навіть не пішов.
Футбол це гра...і тренер не може бути всім гарною людиною.тренер це фахівець в першу чергу..
І мені все одно хто грохне шляхтьор і виведе Динамо Київ на перше місце..і в групу ЛЧ.
Динамо назавжди....а Луческі приходять і уходят.
Коментарі по темі:
Ребро не прогресував, а регресував. Падав все нижче і нижче. Доки грали хлопці, яких придбав Блохін, Ребров був героєм. А як почали їх продавати, Ребров почав падати. До того ж командою більше керував Рауль. Треба ще Рауля брати. А коли Рауль побачив, що труба, команду розвали - взяв і втік. А далі вигнали Реброва. Отакі були досягнення у Реброва. Не треба по другому кругу, бо це завжди погано закінчувалось.
Показати
alex, Ахаха!! 100%!!! И результаты Реброва после ухода из Динамо подтверждают твои слова. А результаты Рауля тем более..
No results found.