Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 55
Екс-гравець Сошо Ісмаїл Анеба опинився у сфері інтересів Динамо, стверджує L`Equipe.- Він правоногий центральний захисник, тому напевно це гра агентів, щоб працевлаштувати куди небуть цього гравця.

Гравець рівня Інгульця, вони полюбляли таких брати. З накращих якостей чудова діагональ, та читає гру, силовий, і все, алеж який повільний, м'яч відлітає від нього на прийомі, як від дерева.

Transfermarkt оцінює француза в 2 млн євро. За що сайт вказує такі гроші, не зрозуміло, його ціна, як казав Кварцяний, одна тарілка борщу.

Кращі варіанти зараз з українців це Батагов Зоря, Безкоровайний Кривбас, а з іноземців, що був на слуху це колумбієц, кандидат в національну збірну.

Не важливо буває, як працює селекційна служба, є головний тренер, який бачить потрібен йому цей гравець чи ні. Після того, як Луческу напарили агенти таких гравців, як Костевич, Кулач, Шкурін, Рамірес, Лонвейк, Перріс, Кабаєв, та він сам ще брав Антюха, Тудора Балута, добре, що тільки переглядав Коробенко, думаю зараз він вже не буде брати кого попало, а грати ким є, та краще підпускати молодих гравців.

Показовий трансфер був Кабаєва, була проблемна позиція, купили гравця, начебто тоді з українців був кращий варіант, як показав час, трансфер провальний, а проблему вирішила клубна академія дала нам чудового гравця Назара Волошина.

Зараз в Динамо дві проблемні позиції, лівий центральний захисник та нападник, і щоб закрити в майбутньому цю проблему в академію на перспективу вже куплені з ПФК Львову захисник Тарас Михавко та нападник Владисла Герич, і вже готують їх під основу.Тобто підстраховка вже є, а тепер чекаємо на 2 трансфери вже готових гравців на ці позиції.

Мій варіант з УПЛ це захисник Данило Безкоровайний з Кривбасу та нападник Зорі Едуардо Герреро, якщо не зараз, то в зимне трансферне вікно можна сміло купляти.

Якщо самі бездарі, як кажуть, то потрібно користуватись чужими навиками, наприклад селекційною службою Зорі, академією Руха, або навиками підбору гравців Вернідуба, він це показував і в Зорі, Шерифі, тепер в Кривбасі.
А ще краще вже зимку не тільки забрати Безкоровайного, а й Вернидуба, думаю зараз тільки він зможе налагодити все в Динамо.
Показати
Wiwisisilka, все гарно, тільки Вернидуба залиште де він є.
Wiwisisilka, так на пресконференции Луческу сказал мы ищем защитников..может они хотят и правого и левого подписать это было бы здорово..а насчёт Гереро то кто же его продаст ДК?..Гелер? та ни за что или обдерёт Суркиса на большие деньги ещё и игрока выманит в додачу как при покупке Кабаева 1.2$ плюс Антюх.. есть мнение от игры Йеде напа Черноморца? мне понравился и почему то все молчат по его игре он бы не помешал ДК..... парень ещё тот нап.. его не остановить..
Вилучили конкурента за позицію, тому Зінченко скоро буде грати в основі, гарна новина, бо кому в збірній грати зліва в захисті, Соболь травмований, а Миколенко ще не в тонусі, та ще не грає зовсім.....є варіанти з Михайличенком та Дубінчаком, але то на край випадок.
Показати
Wiwisisilka, Думаю, з його досвідом та вмінням вести гру, йому в будь якому випадку краще грати в центрі півзахисту
Google, Ротація була, Дубінчак відпочивав а грав Вівчаренко, для ротації потрібні рівноцінні гравці, або на рівні, що не гірші від суперника, а їх в Динамо нажаль зараз немає.
Якщо би Сидорчук не капітан, може грав би ще Бражко замість нього. Шкода отримав травму ще Андрієвський, так би 200% грав би замість Шапаренка. А так кого випускати Шепелева, який в своїй кращій формі гірший за Шапаренка в цьому стані? Перріс зараз також не в тонусі зовсім, це показав матч з Арісом. Щодо Кабаєва, то він остаточно втратив довіру, Волошин молодий, енергійний краще хай грає він. Залишився Біловар, тут і так все зрозуміло. Кого ще випускати для ротації? Тимчик та Караваєв зіграли майже порівну з Арісом, як і Беніто.
Висновок немає зараз в Динамо резерву. Віддані в оренду Зорі Боль та Яцик не грають, а Волошина вистачає на 60 хв, та багато браку під час гри.
В данний час це рівень нашого УПЛ, та всіх команд, в країні 2 рік йде війна, багато якісних гравців розбіглись по світу, як і молодих від 16-19 років по академіям Баєру Ліверкузен, Борусії Д, Мілану, Юветусу і так далі.
Показати
Wiwisisilka, Я видел эту "ротацию". Вивчаренко и Нещерет. В утиль такую "ротацию".
На пару в центрі поля Бражко та Андрієвський дуже цікаво глянути на протязі всього матчу, думаю вони зараз кращі за Сидурчука та Шапаренка, але буде грати стартовий склад, що грав з Арісом.
Показати
Wiwisisilka, має бути ротація, попереду Бешикташ
Santos, Тут напевно мається на увазі золоті роки гри команди 1975 рік-Кубок кубків і Суперкубок УЄФА. 1986 рік-Кубку Кубків (Кожен може трохи помилитись в роках, давненько це вже було). А про 1997 рік- як рік відродження того Динамо, що було схоже на гру тих золотих команд 1975, 1986 років, два сезони чудової гри було 1997/1998 та 1998/1999. Громили май же всіх тоді Барселону, Реал, та півфінал ЛЧ з Баварією, яка й виграла тоді ЛЧ.
Показати
Wiwisisilka, То все емоції. Євротітули були тільки а 75 та 86 роках. В 99, так як і в 77 і 87 роках полуфінали ЛЧ та КЧ. Головне в футболі - це рахунок на табло(с) ВВЛ.
По матчам з Славією (Чехія) та Арісом (Греція), то ми на шляху до свого 20-го місця.
Ще звісно на Шахтара гру потрібно глянути в Европі, ну думаю там не краще буде за Динамо К, Дніпро-1, Зорю, чи Ворсклу.
Показати
Wiwisisilka, як я думаю нам з такою грою і в 20-ці немає , що робити. Десь в кінці третього десятку наше місце.
Леханыч, Кабаєв за Динамо зіграв вже 29 матчів, та з результативних дій всього 3 гольові передачі, замало як для лівофлангового нападника.
Наприклад :
Волошин - 14 матчів 3 голи 0 гольових передач
Парісс - 14 матчів 0 голів 3 гольових передачі
Беніто - 13 матчів 1 гол 2 гольових передачі

Кабаєву достатньо дали ігрового часу показати себе, чи рівень майстерності заслабкий, або не його команда Динамо, як кажуть в народі.

І брали його в Динамо, обстріляним бійцем під основний склад, за Зорю де він зіграв 129 матчів 10 голів 16 гольових передач, і того 1 результативна дія за 5 матчів, а в Динамо вже пішов регрес 1 результативна дія за 10 матчів. Може переходом в Динамо хлопчина вже всього досях, чого бажав в своїй кар'єрі.
Показати
Wiwisisilka, Дякую за роз"яснення. Тепер в принципі зрозуміло, кого шукають) але вже все ж таки краще захисників взяти)
Походу Кабаєв відіграв своє вже в Динамо, що навіть заміну вже шукають. Шкода Волошина, що грати мало дають, а тепер і конкурент буде дуже сильний, а може ця обставина спонукає Волошина до кращого прогресу, в його грі.
Показати
Wiwisisilka, от цікаво, коли СаШо заміняв Луческу, то Кабаєв себе не погано показував. Та і в товарках він був не поганий. Дивно чого його Луч не хоче
Дивився з ним нарізку, наш Шепелев 2.0
Показати
Wiwisisilka, Щас бы по нарезкам выводы делать.
Попов прогнозовано напартачив, і добре що це вийшло з Мінаєм, по Біловару, на всіх зборах він грав правого центрбека, а Попов лівого, думаю звідси й паніка, ще й Дубінчак в захисті з ліва не дуже надійний, що добавило напруги на Біловара, чекаємо на Вівчаренка. Сідурчука весь матч накривали, він дуже повільний в розигриші, про відбор зовсім мовчу, прохідний двір, в його зоні цим займались наші центрбеки.
Зараз ідеальний склад Динамо це:
Бущан – Тимчик, Біловар, Сирота, Вівчаренко – Бражко, Шапаренко, Буяльський, Ярмоленко, Волошин – Ванат
І скоро ми до цього прийдем.
Показати
Wiwisisilka, на зборах Біловар грав лівогоЦЗ, паніка не від того)))
No results found.