Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 132
Дід Панас, Я впевнений що трансфери будуть лише через неділю другу коли Луческу зрозуміє хто йому потрібний. А зараз летять агентські качки......
Показати
Stas_dinamo, Я не такий впевнений, як ви. Але дуже сподіваюся на це, бо інакше...
О боже які ж ви генії. Якщо не можете допетрати що вони обанкротять цей клуб з цією новою емблемою і створять новий забрав емблему у фанів назад.
Показати
Stas_dinamo, ось взяв і розкрив усі плани Смоляйчука. Так 99.9% і буде.
Stas_dinamo, Думаю вы совершенно правы, Смалийчук не собирается платить долги Карпат и будет банкротить клуб. Почему этого ещё не произошло? Хочет распродать всё что можно и выбить долги за прошлые трансферы. Территорию стадиона "Украина" получит Коломойским, а новый клуб со старой символикой Смалийчук.
У мене питання. Якщо четвертьфінали, та півфінали будуть з одного матча то при його виграші буде рахуватись як +3 очка чи +6?
Показати
Stas_dinamo, як +4 - 3 за перемогу та один бонусний.
Stas_dinamo, за перемогу в основних раундах єврокубків дається 2 очки, за нічию - 1. По 1 очку бонусами дається за вихід у чвертьфінал, півфінал і фінал.
Дорога доченька Суркіса повір якщо твій батько виставить на продажу клуб знайдуться люди які будуть в нього вкладати як гроші так і нерви. І не потрібно буде вам більше щось там витрачати, бо це вже не буде ваша іграшка. Якби клуб був на власності вболівальників сам би донатив на умовному патріоні щомісячно на нього як і безліч людей по всій країні.
Показати
Stas_dinamo,
Вы бы повторили правила о расстановке запятых, проще было бы доносить перлы до народа.
Я б краще Григорчука взяв на заміну Скрипнику чи повернув Вернидуба.
Показати
Stas_dinamo, у Вернидуба на кону чемпионство- его в Зарю счас не заманить
Fanat, за минулий сезон Шахтар заробив 45 лям від Уєфа за єврокубки. У Динамо якщо що весь бюджет 30 лям.
Показати
Stas_dinamo, и гарантированно он их зарабатывает только потому что Динамо не оказывает сопротивления в борьбе за золото. будь у них 2-е место и квалифай ЛЧ, Ахметову приходилось бы точно так же вливать в клуб в случае непопадания в ЛЧ.
Evgen, так можна про кожного тренера сказати про того ж Луческу що в нього Лише в Шахтарі вийшло і більше ніде і то в Донецьку він не раз висів на волосині від звільнення.
Показати
Из всех вариантов Луческу лучше всех знаком с реалиями нашего футбола
Скажу це вкотре, Суркіс любить футбол, любить клуб, любить бути головним на цьому святі життя..... Але от вклав як він каже півтора ярда в Динамо я думаю Аметов стільки ж. Але при вмілому управлінні у Шахтаря є гроші на трансфер умовного Тете за 15 лям а у нас нема і немає не тому що Суркіс бідніший а тому що не вміє управляти не знайшов людей які вміють заробляти. Ахметов зараз ні копійки не вкладає в клуб він просто сам по собі прибутковий на відміну від Динамо який приходиться дотувати. Я думаю саме це хотіли сказати ультрас. І да лише час покаже але нічого феєричного не потрібно очікувати Луческу звісно краще Хацкевича і Михайличенка, Лугано вже програвати не будемо але я хотів би звісно Ненада Бьєліцу здається це був кращий варіант після Реброва. Одне радує що Луческу якщо прийшов то будуть трансфери досить дорогі і не так як з Сідклеєм і Чече. До речі Сідклей може ще заграє в Динамо при Луческу якщо повернеться.
Показати
бьелица,тот ещё ноунэйм у него только последни год в Загребе был успешный, а до этого ничего выдающегося не было ,это опять эксперименты
Stas_dinamo, Не могут в Украине клубы без вложений существовать, Ахметов не вкладывает в клуб не копейки? Да я в жизни не поверю в это, на одних трансфера такой клуб не сможет прожить, зп футболистам персоналу, менеджерам и тд.. Не смешите
Зрозуміло..... не змога зробити україномовну версію а тепер ще й пости про "Вулкан". Ну це край! Допобачення динамоманія!....
Показати
Stas_dinamo, усе вірно. Набридли ці кацапо-щелепі мінусатори, що відмовляються розуміти пагубність користування суржиком (насправді, російської майже ніхто із них не знає).
Чапыч, скажимо так тут точно 3 не розумію навіщо апеляцію взагалі подала Зоря.
Показати
Stas_dinamo, нехай Зоря до апеляції оце фото додасть. Слабо?
No results found.