Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 132
Дякую Сидору за гру..... Ось чому нам потрібен опорник швидкий цупкий з перспективою.....
Показати
Stas_dinamo, потрібен тренер.
1.) Невже Русин зіграв би гірше за Супрягу?
2.) Чому не зробити заміни раніше і освіжити гру після першого пропущеного тим самим відсунути гру від своїх воріт.
3.) Белуце.....
4.) Сидор дві необовязкові жовті...
5.) Лише молитись залишається щоб фраді не набрали очки з юве який зараз ну прям не в кращій формі....
Показати
Stas_dinamo, Русин точно хуже. без сомнения
ппц срана Олександрія полюбому хтось з них заразив бо в них там куча цих випадків....
Показати
Stas_dinamo, Олександія ні при чому, зараження проявляється на 5-й день.
Він трохи не викупає здається що клуби рівня Динамо там не плануються....І якщо цей турнір все таки буде то там будуть просто кращі команди і кращі гравці бо призовий буде нереальний. Я думаю навіть якщо Динамо пограло б пару років і брало б по лям 100 за телевізійні права у нас би грали круті гравці ті ж іспанці збірники за якими і дивились глядачі з Іспанії.
Показати
Stas_dinamo, он вообще не про это. Матч с Динамо взял как экстремальный пример. Он про то, что турнир по американскому принципу - без национальной привязки и спортивного принципа квалификации в него - это по сути товарещеский турнир для европейцев. Интерес будет своеобразный. Даже для английских фанов, для которых свой чемп в приоритете, лч- ок, ле- такое.
Ну якщо правда що їх бюджет 5 лям то потрібно ще 2 перемоги та нічейку тоді відібють)
Показати
Stas_dinamo, они деньги за Виллиана уже получили. Чуть больше миллиона.
Скільки цей Бущан ще буде перед собою відбивати......
Показати
Stas_dinamo, что мешало Мыколенко, если я не ошибаюсь, поставить спину?
Хто знає скільки замін дозволенно в ЛЧ?
Показати
Stas_dinamo, 5
10 матчів з різними топовими суперниками це мрямо овер круто тоді можна буде не плакати що у нас в чемпіонаті Динамо проводить 3-4 топові матчі за сезон.
Показати
Stas_dinamo, если я правильно понимаю швейцарскую систему, то там лучшие играют с лучшими, а худшие с худшими. Поэтому проиграв одну игру Ювентусу в первом туре, больше топом мы не увидим, потому что будем играть против таких же неудачников, и не сможем попасть на топ-клубы без поражений. Поэтому условно это будет выглядеть. Проиграли Ювентусу, получили Лион/МЮ/Валенсию, которые тоже 1 матч проиграли, слили и им, и дальше 3-4 игры против всяких Ференцварошей, Митьюландов и Загребов. Набив побед туру к 7 на раз опять выпадет середняк Лион/МЮ/Валенсия, проигрыш, а потом опять игра с болотом. С точки зрения шансов и интересных игр - это отлично, но с точки зрения получить топов - полный провал. Потому и хотят швейцарку, потому что топам надоело играть против унылых команд, которым можно мешки голов забивать. Будут играть между собой, а остальные просто радоваться, что играют в ЛЧ, но по факту в совсем другом турнире. Все для топов, сначала им места без квалификации, теперь уберут соперников неинтересных...
А коли в Англії закривається трансферне вікно?
Показати
Stas_dinamo, у них открыто внутреннее трансферное окно до 16 октября.
Правельно писати так Шахтар цікавився для того щоб відправити в Маріуполь щоб подивитись як він адаптується та покаже себе в УПЛ)))
Показати
Stas_dinamo, цілком вірно!
No results found.