Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 85
Dynamic, мої співчуття твоїм рідним) походу у них питань, хто в сім'ї не кондиція, не виникає))
Я тобі чітке питання задав- а ти з криком, мамо мене ображають почав кидатись какашками... походу ахахах не тільки бабушка твоя кричала, а і все село)))
Показати
Bodivin, сім'ю вирішив зачіпити? Півнику, як же я хочу тебе зустріти, щоб ти зуби поломаними руками збирав за такі слова, але ти ж без мами ніде не виходиш...
Football forever, і це в колах виборців зеленського я так розумію норма- я Вас попросив, ви ж моє прохання мені ж переадресовуєте- в стилі- сам дурак...... плоский гумор рівня кварталу, чи що? я просто намагаюсь зрозуміти що це за сюр..
"ты их в любом случае обосрешь, "- представ якби за такою твоєю логікою виробники туалетного паперу жили?)) Невипущу вам бумаги- ви її всерівно обісрете)))
Показати
Bodivin, ладно, не напрягайтесь так. Вам гарного дня.
Football forever, Я тобі навіть більше скажу- я теж бачу результати його роботи... але блін... вони мене... той... "слєгка смущають"... а економіка вже відкрила рот і звідти починає виходити фраза "шо, апять?" але ТСН каже шо все пучком- тарифний геноцид завершено.... тадААААм... підняттям цін на комуналку- Нє це красіво, я считаю))
Показати
Bodivin, якщо тобі так буде зручно, то ти правий, у всьому))
давай свої 5 негативних пунктів.
Dynamic, ну всьо, всім відділом зайшли- замінусили ? Красавчики))) А то якась неповага ольгінська до Динамоманії.. лише два бота присилати, щей таких немічних))
П.С. І так ти жодного факту не назвав, а образ наговорив- типовий бидляк лише ротом з язиком працювати вміє... а коробочка... головна -то пустенька... Йди, тренуйся, на форуми ботаніків, з такою роботкою сімю не прогодуєш...
Показати
Bodivin, який сенс щось доводити такому як ти? Тебе жалко... Не хочу ображати, щоб не виглядати як ти.
Dynamic,
1."с выпученными глазами" голосовали как-раз фанаты потроха! - це ти нікого не образив- образив- а отже неочікуй іншого у відповідь!
2. Де я сказав що я виборець Петра? Тобі мерещиться... розукмію- робота важка... зелю відмивати- то важко))) фейловиків взагалі важко відмивати... До речі- факти за які можна твого Зелупного похвалити- ти так і не привів- отже ти знову балабол))
Показати
Bodivin, на счёт выпученых глаз, ещё раз повторяю - НАУЧИСЬ ЧИТАТЬ! Первым написал Кепа, о избирателях Зе, а я лишь ответил. Почему ты ему не написал, что он оскорбляет людей? Облом, дитё?
Bodivin, він не мій і відмивати я його не збираюсь. Видно що ти за слова ніколи не відповідав, бо знов обзиваєш і принижуєш... На вулиці би вже зуби збирав
Dynamic, боте, який я факт перекрутив??? Ти свій балаболізм в сторону відклади. Ти не на форумі мамочок зешніка відстоююєш)) Факти де?- Нема- значить ти триндиш))) І де я тебе образив? Чи ти взагалі за свої слова не відповідаєш? Ти взагалі дієздатний? - це не образа- а підозра... бо то не дієздатні за свої слова не відповідають))
Показати
Bodivin, ахаха. Ще один доказ того, що Петра підтримують тільки такі "особливі" як ти! АХАХАХА!
Dynamic, боте, ахахах- це не факт, це реакція твоєї бабушки, коли тебе з роддому принесли. Факт- це хоча б документально засвідчений виборець Петра і у якого випучені очки. Інакше- без фактів- ти Балабол звичайний. Все просто)
Показати
Bodivin, ще раз пересвідчуюсь, виборці петра - жальогідне бидло, яке крім хамства і образ нічого не вміє! А ти навчись читати спочатку!
Dynamic, ботику, дай будь ласка перелік з 5-10 пунктів- за які твого нелоха 42 годіка, ніразунесикуна в бронікууВатикані- можна похвалити. Лише пункти, можна?
П.С. Не сильно там наклав на наймудрішого лідера світу, не жме йому?))
Показати
Bodivin, бот - це ти, адже крім образ і хамства нічого не вмієш і не знаєш! Твоя поведінка в стилі кремлівської пропаганди - ображати і погрожувати, перекручуючи факти і не бачачи очевидного!
Bodivin, проблема в том, что тебе не надо никакие пункты. Если ты и не бот, а реальный человек, то тебе просто хочется постебаться. Мне не хочется. Я вижу результаты его работы, ты их в любом случае обосрешь, так что это разговор бессмысленный. Я бы поговорил, с тем, кто не хочет просто так его обосрать.
Оооо, ботоферми підтянулись. А чого так мало? аж два ботіка... економлять походу,бо дірка в бюджеті..
П.С. я вірю в те що вірю, бо я сильно вірю)))))))))))))
Показати
Bodivin, образи, хамство, заздрість... Нічого нового...
Dynamic, факти можна про випучені очі в 25%?)))
Показати
Bodivin, факты? АХАХАХ! Дя-Ку-Є-Мо!! АХАХАХ!
No results found.