Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 85
Игорь, а може це просто відповідь на дуже розумне питання "журналіста"- "Что случилось?", а не психологія?))) як питають- так і відповідають...
Показати
Ігорюня, ти шось мало пацанів з пасовищ підтянув, зви всю редакцію профутболу мінусувати)))
Да, в спорті нема запорожців))) Хлопче- тобі приклад Ф1 навели. Ти хоч знаєш хто там що? Чому ж Хааси жодного разу не перемогли- в них вже стільки спроб було? Хоча тут доречніше приклад Вільямса зараз підходить... Теж велика команда, історія, а зараз заїзді в очки- це всерівно що КК виграли... А чого? Та бо блін в них той же умовний "запорожець".
А наш "запорожець" - зараз лише прокачується 5й місяць... і прикинь які рахіти- Барсу обіграти не можуть))))
П.С. про знаки оклику я нижче написав тобі)
Показати
Я тебе могу примеры из НБА привезти, как команды прокачивались и становились династиями. Суть не в том, а в самом оправдании......Ещё раз повторюсь опыта после 4:0 мало, это садомазо. И радоваться тут глупо. А поп поводу прокачки, то снимайте розовые очки.....качаться в нынешнем составе Динамо не может
Konstantin, те що байка, я навіть не оспорюю)))

За часів ВВЛ сеу Жозе був абсолютним ноунеймом. - звичайно, ноунейм який вчився, і хотів навчитись- думаєте він не прагнув спілкування з ВВЛ?

а саме привети йому самого Валерія Ваильовича??? - ось тому що це байка, я допускаю, що було прохання організувати зустріч - прохання яке за 23 роки в устах байкаря стало ВИМОГОЮ ;)

І якби Жозе не став ким ми його зараз знаємо- ми би про нібито "вимогу" навіть не почули би ;)
Показати
Bodivin, Я це все розумію, і це має деяку вірогідність, але...
Особисто в мене є величезні сумніви в тому, що наприкинці/початку 2000-х Моурінью та Варга взагалі знали про існування один одного))
Konstantin, брехло то брехло, але "Від 1996 до 2000 року працював у тренерському штабі каталонської «Барселони». Настав момент, коли тренер вже хотів самостійно керувати якоюсь командою — на посту головного тренера. " Вгадайте про кого це. і 97й згадайте, і чи не думаєте він не хотів би поговорити з ВВЛ в ті роки... відомість тут ні до чого.
Показати
Bodivin, Ви ж розумієте сенс цієї байки? Я - такий крутецький агент, обертаюся в колах найзнаніших футбольних фахівців.
За часів ВВЛ сеу Жозе був абсолютним ноунеймом. Чогось вимагаті від Лобановського він теоретично міг бі після свого першого гучного успіху, який припав на сезон 2002/03.
Ви можете собі уявити, щоб асистент, нехай і тренера Барси, не просить познайомити, не зателефонувати, а саме привети йому самого Валерія Ваильовича??? При яких обставинах це могло статися???
Тому всі ці "правдиві" історії від Варги = "інсайди" від Циганика))
Bodivin, брехло ,потому что тогда Моур мог только проситься на базу в Кончу -посмотреть тренировку , а не привезти к нему Лобановского !
Akela, та це ясно, проте вони ж в Генті, Бельгія живуть... привикли до іншого, там інші маштаби
Показати
Bodivin, 100%, там за годину можна з одного на інший край Бельгії переїхати))
ааааа, ясно! Ви ще розкажіть скільки в двохсторонках він забив на тренуваннях)))
П.С. Проти Артема нічого не маю, і ясно що його відхід не і за кондицій і нічого дивного в тому не було.
Показати
Bodivin, вибачте, але я спілкуюся лише з адекватними співрозмовниками. Бажаю всього найкращого.
Барвiнок, я перед тим як спитати вас- погуглив в голові, потім в гуглі- не знайшов- питаю вас.
Показати
Bodivin, дивний у Вас гугл. У "Колоса". До речі, це єдиний гол у тому матчі.
кому забив той 1 за Динамо?
Показати
Bodivin, гугл у допомогу.
Bodivin, никому он не забивал, человеку приснилось. Он 1 раз на замену вышел и всё.
ZaDynaMMMo, розумію що можливо історична аналогія важка занадто.. ок, давайте матеріальну...ближчу до душі... ви живете в приватному будинку... є земелька, огурчики, бурячки... є у вас сусід... одного дня каже слухай- а давай ти той кусок городу дасиш мені( Кубань), а я тобі оцей( Крим). Ти не дивись що там засушливо..камні і т.д. зато клімат супер і тобі під боком... Ви погоджуєтесь...міняєтесь... Ви навели порядок, вибрали камні, впорядкували, зрошення налагодили, ПРИВАТИЗУВАЛИ...... А одного дня сусід найняв тіпочків- виставив по перемитру- і каже йди нах звідси, це моє, я тобі помилково віддав... і за кубанський кусок забудь.. і на оті грядочки з огурчиками( Донецьк і Луганськ) я взагалі тобі своє лайно зливати буду, поняв?
А ви:
- Ну... і далі слова боксера по тексту. Ну да... ви ж порядочні... у вас там картопелька посаджена з кропчиком.. помнуть же як ви станете не те казати...
Я правильно Вас розумію?)))
Показати
Bodivin, Пойдите прославьте хотябы на 100-ю часть Украину от того, как это делает "сепаратист" Усик, а после пишите свои бредни;) Для меня ВЫ СЕПАРАТИСТ, ибо языком чесать на сайте динамомании - нестарну прославлять и показывать свою "украинственность" ;) Далее я дискуссию считаю бесмысленной. Удачи Вам мира и процветания и успехов в прославлении Украины!
бачу, прохання для вас пустий звук... ок
Не було України ляля і тополя...
Але була окупована територія, з місцевими мешканцями, і були люди які були в своїй країні на НЕ окупованій території- чим ця аналогія не підходить, крім того що вона Вам не зручна- не розумію....
Показати
Bodivin, не знаю откуда у вас уверенность об оккупации, моя бабушка родившаяся и прожившая всю жизнь в Киевской области мне никогда не рассказывала, что она жила в оккупированной КЕМ-ТО стране, кроме того времени, когда пришли фашисты
Bodivin, Прсто вы подтасовываете исторические факты, гляд из сегодняшнего дня втогдашний.... на тот момент и на те времена украина не была самостоятельной державой даже и пары лет, ЛЮДИ НЕ ЗНАЛИ ЧТО ТАКОЕ НЕЗАВИСМОСТЬ и НЕЗАВИСМАЯ СТАРАНА УКРАИНА, это сечас можно говрить о независмости, когда мы живем в отдельной стране сосовей конституцией и так дале уже почти 30 лет, когда здесь в НЕЗАВИСМОЙ стране родилось и выросло покление людей, котрым уже ппочти 30 или окло того лет, котрые воспринимают себя сугубо украинцами, а тогда НЕ БЫЛО И РЯДОМ такого, о какой окупации вы говорите и самое главное КАКОЙ СТАРНЫ?, Котрой отдельной по факут так и не существало более-менее продолжительного времени? Хватит нести чушь про окупацию ;)
No results found.