Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 108
Наврядче хтось розглядає заміну воротаря. З усіх варіантів, як на мене, можна було б спробувати запросити Луніна.
Показати
Лунин сопляк бесхребетный. Бущан прошел путь от 3го вратаря до основы сборной. Это о многом говорит, что парень не будет сопли на рукав мотать. А Лунин это выскочка одного сезона, удачно продали, теперь парень ложит болт на футбол.
Сидор самий слабший у нас
Показати
Kote, а мне не нравится Зина.
Kote,
Медленный и корявый как всегда. Просто на фоне французов это в глаза бросается
Сидорчук мусив в Запоріжжі видати бенефіс. Всіх з перемогою, ми були більш свіжі навіть граючи посеред тижня. Неприємно від гри до гри вражає Миколенко, чи це зв'язано з перебудовою гри після здвоєних флангів Михайличенко, чи якісь інші причини, але регрес помітний. Але сьогодні треба хвалити всіх - бо заслужили.
Показати
Kote, Заездили пацана. + он играет практически вингера уже а не защитника.
Миколенко после центра обороны так стал играть, я обратил внимание что тушыется парень, надеюсь это временное явление. Мой любимый игрок в нынешнем Динамо)
Friday, о шо в Ізраїлі нема вулиць названих в честь терористів?
Показати
Kote, не знаю , ...но сравнение с Шухевичем -ваше .
Як думаєте Суркіс шкодує, що не відпустив Супрягу в Італію?
Показати
А была ли Италия? Думаете там есть дурачки?
Kote,а ви думаєте його хтось планував брати?
Дмитрий, Колос міцний середняк, який має амбіційного тренера і непоганих гравців (антюх, костишин). Того року вони створювали нам значно більше проблем.
Показати
Мне страшно, ты чего такие страсти на ночь рассказываешь? Колос мазефакер Гранде!
iceman, Дуеленд скоріше може замінити Бую, але він на чистих мячах грає, тому і не виходить навіть в таких матчах. Шапаренко вміє боротися і відбирати мяч, якщо не лінується. А Шепелєв...
І це ми без нападника граємо. Дуже поталанить якщо візьмемо чемпіонство.
Показати
Kote, Беседин забивает свои добивания в чемпионате исправно, так что "про без нападника" вы погорячились, а нападающих уровня Шевченко.... ну как бы м В МИРЕ единицы и все они играют в ТОП чемпионатах имегаграндах, если вы жалкуете за Яремчуками, Теодорчикамии Мбоканями - видели, помним, знаем - НИЧЕМ И НИКАК ОНИ не выше уровнем текущего Беседина и даже Супряги... да и вообще КУПИТЬ ТОПА мы не купим, а остается надежда только на воспитать своего из академии, к чему собствеенно и будет стремиться Мирча.
Команда не має запасу міцності, якщо випадає Сидорчук, якого ми всі хейтимо через його деревяність, то нема кому відбирати в центрі поля.
Якщо вибуває Шапаренко то небуде кому пасувати в центрі поля.
Показати
Kote, є Андрієвський і він досить не погано заміняв Сидорчука.. але він зараз травмований і це як виявилось дійсно проблема бо нема ким замінити Сидорчука.. А Шепелєв.. такий як завжди..
The Trooper, пущанище так, а бущаніще калька з російського - буфоніще. Тому не слід брати із за поребрика навіть це.
Ніколи не подобався Бущан. Слабенький голкіпер рівня Олександрії. Люди які мають статистику на руках могли б вам доходчиво все пояснити.
А те що продають то така справа, багато вболівальників бачили топових гравців у футболках рідного клубу, тому ними погано сприймаються мільйонери з посереднім рівнем.
Показати
Шановний, я все розумію... Але до маразму не доводьте. Не дурійте з тим порєбріком, все повинно бути в міру.
Суркіси ганьба Динамо! Правильний банер на трибунах.
Показати
Kote, +100
Автор: Kote
14 серпня 2018 20:59
Одне життя - одна любов!
Кротяче місце в підземеллях донбасу