Коментарі користувача:
Сховати коментарі
Всього коментарів 102
Умник, не згоден, тому що оф. Ігри та товариські це небо і земля.
Диферамби ніхто не каже Шовковському. Він буде як вигравати так і програвати, але те що він людина з розумом та своїм баченням життя це факт. Команда почала посміхатися, ну неможливо тренуватися коли постійно на тебе йде ор. Я не захищаю наприклад Волошина але Луч постійно орав. Ці хлопці іношої ментальності, психології, виховання, та поглядів на життя.
Показати
Юрий, какой это уже по счету день Сурка? При чем "Сурок" применительно к Динамо - прям по Фрейду ))). Ждем, когда после позорного влета какому-нибудь словацкому ноунейму, СаШо начнет превращаться у болельщиков в физрука и врага. Все это мы проходим каждые год-два, от любви и надежды - до ненависти и отчаяния. А виноваты ли тренеры? Как говорил покойный Михаил Михалыч - может, в консерватории что-то не так?
Лука, ну так в кожній команді є проблеми. Але це обов'язково треба пачками скупляти по 400 тыс гравців.
З 2016 року ми вже не купляємо по 10 млн гравців звикнути вже треба. Мені як вболівальнику зі стажем приємно що грають наші. А не чужі за велику зп. Та ниють ой як страшно війна.
Показати
Юрий, та й я за те, щоб грали та вчилися наші. Мені незрозуміло, невже всі думають,шо купівля одного ЦЗ вирішить цю проблему? Ось це мене просто бісить. Не в ЦЗ проблема. Ось Ви пропонуєте Батагова. А в нього окрім першого пасу нічого взагалі нема! Ледь пресінг— все! Де зараз ,,Зоря‘‘ с таким захистом????
What is ГНП?
Показати
Юрий, Гравець На Перегляді.
Юрий, гравець на перегляді. Шифруються поліщуки.
Лука, честно я никогда не понимал этого хейтерства когда в тренировочной игре проигрываешь.
Эти игроки представляют Олимпийскую команду и команду на чемп Европы ю21.
Эти же игроки в оф матчах дают результат. Слушайте может за другую команду вам болеть?
Показати
Юрий, ніхто не завадить вболівати мені за ,,Динамо‘‘. Ви почуйте мене: шукають центрального захисника! Він виріше проблему, яка є на цей час в команді???? Він почне забивати? Він буде грати за всіх? Я лише намагаюся донести, шо проблема як раз не в захисниках, точніше не тільки в них! Пішов Сидорчук, Бражко ще дуже далеко до обсягів нашого колишнього капітана. Немає досвідчених гравців на флангах( хвороба Ярмоленка це дуже добре продемонструвала ) А ні Самбо, а ні Беніто, навіть ні Волошин( поки ще) не здатні вирішити цю проблему. А що з нападаючими? Бажано посилювати КОЖНУ ланку!
Лука, а Волошин Диало Кабаев Ярмола Бенито Караваев теперь уже Брагару, нее не вингеры?
А Ванат Пономоренко Супряга не форварды?
Абсолютно не понимаю стратегию набрать кучу игроков.
В среднем нужны 15 сильных игроков. У Динамо нет проблем с вингерами и нападением. Или Ванат зря ставал лучшим бомбардиром 2023 года?
Показати
Юрий, ключове тут "СИльні"!

Ярмола вже нажаль не той! Беніто, Кабаєв - взагалі незрозуміло, що вони роблять в клубі. Діало дуже рано зірку спіймав, і зараз не тягне рівень УПЛ, нажаль. Караваєв - робоча конячка, тут питань немає. Волошин - на нього вся надія!
Підсумуємо: Волошин (основний) і караваєв (найближчий резерв). Два вінгера рівня УПЛ (не єврокубків) на дві позиції, не здається вам що цього не достатньо?
Тепер по нападникам:
Супряга це в компанію Кабаєву, Беніто і Діало! Дуже рано відчув себе золотим хлопчиком, ще до того як їм мав стати! А зараз це відвертий баласт! Пономаренко при всьому таланті, гравець для виходу на заміну.Перед ним повинно бути 2-3 дядька з досвідом і авторитетом.
Ванат - питань не маю, але ж він один! При необхідності посилити гру, чи грі в два форварди, навіть немає кого випустити.
Все правильно насчет тишины.
Есть паразиты бурубусы которые мешают. Посмотрим но нужны центр беки очень
Показати
Юрий, вінгери теж потрібні караул, нападник не завадив би, в центр теж проситься, нема команди.
Serg47478, нас же тролять коли ми кажемо "беремо на перспективу".
Судячі з тишини, бінго, ніхто поки що стабільно не заграв.
Тому або ми радіємо Українцям які виросли у нас ми їм довіряємо а потім продаємо аля Забарний, або беремо на перспективу наприклад цього грузина зачиняємо двері Міхавко, а якщо не заграв ой аренда аля Фран Соль.
Я виберу Міхавко грає а грузин хай грає в Шахтарі.
Показати
Юрий, частково з Вами погоджусь частково ні ,я за Українців в основі Динамо але далеко не всі проблемні позиції в нинішньму Динамо можно закрити своїми з академії, як приклад Рамадані майже рік в Динамо чи є в нього перспектива?
Serg47478, назвіть вдалі трансфери Шахтаря 2023 2024 року будь ласка
Показати
Юрий, трансферів у кротів було багато і більшість з них на перспективу два грузини, Невертон
Welcome Тарас
Показати
Юрий, Какой Тарас имелся ввиду?
Serg47478, в смысле, а кто главный судья матча?
Кто принимает решение.
В нормальной лиги это 5-10 матчей вне игры.
Но у нас награду дадут лучший судья.
Показати
Юрий, я Монзуль не захищаюв данному матчу арбітр на ВАРі в цьому моменті побачив пенальтіі не пдказав головному арбітру щоб передевитися момент на моніторі,Ви мабуть матч Україна Італія забули ? а про інші ліги не розповідайте особливо в АПЛ суперечливих рішень в кожному турі вистачає
No results found.